Publicitat

Fòrum

Barcelona fora de control (un altre cop): brutal baralla entre dos clans enfrontats a la Rambla

LesttattUsuari sumador38.975 12 15👍 14.264

El centre de Barcelona s'ha convertit en una zona fora de control. Ni els esforços dels agents de la Guàrdia Urbana ni dels Mossos d'Esquadra poden fer res per controlar Ciutat Vella. El Raval i el Gòtic s'han convertit en la zona zero de la inseguretat a la capital de Catalunya. Un cavall de batalla electoral però de complicada solució.

Aquesta matinada de divendres a dissabte, i segons han explicat fonts de la policia municipal a ElCaso.cat, dos grups de persones de nacionalitat pakistanesa s'han enfrontat de manera molt violenta entre els carrers Ferran i la Rambla. La baralla, amb armes blanques com ganivets de cuina, ganivets de grans dimensions, pals de golf i barres de ferro s'ha originat pel control de la venda per part d'aquestes persones estrangeres que viuen de la venda ambulant al centre de la ciutat.Enfrontament violent pel control de la venda nocturna.

Els cops i les agressions entre els membres de les dues bandes rivals s'han allargat durant llargs minuts fins que agents de la Guàrdia Urbana s'han pogut desplegar a la zona, propera a la comissaria que la policia de la ciutat té a la Rambla, i s'ha dissolt l'enfrontament.

 Fonts policials han confirmat a ElCaso.cat que l'enfrontament és pel control del territori a Ciutat Vella i que són grups que fa molt de temps que estan enfrontats, també pel control dels narcopisos. Cal recordar que els Mossos i la Guàrdia Urbana van desmuntar la majoria de narcopisos controlats per la màfia dominicana i van ser persones de nacionalitat pakistanesa les que van intentar reobrir aquest il·lícit negoci.

El Caso.cat
Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.302.283 missatges
  • 221.340 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat