Publicitat

Fòrum

Votaré BCN és capital - Primàries.

Benfresc13.623 6 151👍 13.767
Sóc empadronat a Barcelona i votaré Barcelona és capital, candidatura encapçalada per Jordi Graupera.

Per què?

Perquè considero importantíssim que entrin a l'ajuntament de Barcelona, per, més endavant, la candidatura que presentin a les autonòmiques tingui prou força per entrar.

És importantíssim començar a esquerdar el processisme el més aviat possible, és importantíssim recuperar la unilateralitat, que és l'única manera d'independitzar-nos.

Bcn és capital, també és l'única candidatura que denuncïa sense embuts la ocupació espanyola i que defensa fermament la llengua catalana.

Quin és el vot útil independentista a Barcelona?

Sense entrar a valorar si les altres dues candidatures són realment independentistes o no, penso que a Barcelona hi ha dos vots útils independentistes.

L'un és la CUP i l'altre BCN és capital - Primàries.

Per què?

Molt senzill. Perquè hi ha desenes de milers d'independentistes que peti qui peti és 100% segur que votarem una d'aquestes dues candidatures i ni ens plantegem votar-ne cap altra.

És molt possible que aquestes dues candidatures entrin a l'ajuntament, però no és segur, per tant, si no volem llençar a les escombraries unes quantes desenes de milers de vots independentistes, i amb aquestes desenes de milers de vots uns quants regidors que anirien a parar al sarró de l'imperialisme espanyol, qui tingui algun dubte el que ha de fer és votar una d'aquestes dues candidatures per assegurar que entrin.

Acte central de campanya de bcn és capital.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.302.272 missatges
  • 221.340 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat