Fòrum

El cap de la Guàrdia Civil a Catalunya: una de les prioritats és lluitar contra l'independentisme supremacista

cathalà23.629 12 51👍 7.206

El cap de la Guàrdia Civil a Catalunya: ‘Estem enfrontats a l’independentisme radical i supremacista’

El cap de la Guàrdia Civil a CatalunyaPedro Garrido, ha assegurat que el cos armat s’enfronta a diverses amenaces, entre les quals ha mencionat ‘l’independentisme radical, autòcrata, sectari i supremacista‘. Garrido ha fet aquestes declaracions en un acte a la comandància de Sant Andreu de la Barca per a celebrar el 175è aniversari de la Guàrdia Civil.

Entre els assistents hi havia la delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera; el secretari general d’Interior, Brauli Duart; el director dels Mossos d’Esquadra, Andreu Martínez; el comissari en cap del cos, Miquel Esquius; l’ex-president de la Generalitat i senador José Montilla; el president del TSJC, Jesús María Barrientos; el fiscal superior de Catalunya, Francisco Bañeras; i el cap superior de la policia espanyola, José Antonio Togores.

Segons Garrido, la Guàrdia Civil és una ‘institució útil i beneficiosa’ que treballa al servei de la ciutadania. En aquest sentit, ha assegurat que el cos armat va ser creat perquè el govern espanyol pogués portar ‘la seguretat a tots els racons d’Espanya’.

En el context actual, ha afirmat que continua essent ‘una peça clau’ perquè ‘som el cos que avui en dia està enfrontat amb el terrorisme, l’independentisme radical, autòcrata, sectari i supremacista, al crim organitzat i a totes les formes d’actuació contra l’estat, tal com el concep i estipula la Constitució espanyola.’


Font

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.296.783 missatges
  • 221.112 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat