Fòrum

Per què no hem de pagar més fiances i multes?

Pavel_Korchagin3.482 2 588👍 7.595

El jutjat 13 no accepta els diners de la Caixa de Solidaritat i comença els tràmits de l’embargament de béns dels processats per valor de 5,8 milions d'euros.

I els 3,7 milions d’euros de la Caixa de Solidaritat que el jutjat "no accepta" ni els ha tornat, ni els tornarà probablement.

https://www.vilaweb.cat/noticies/jutjat-13-comenca-embargament/

Entenc la por a perdre-ho tot, o a ser empresonat. Però no hi ha més opcions. O ens plantem d'una vegada o ens mataran a poc a poc, empresonament rere empresonament, multa rere multa.

Quant més paguem, més ens demanaran. Fins que ens ofeguin definitivament.

La Carme Forcadell, per exemple, va pagar la fiança de 150.000€ (https://www.vilaweb.cat/noticies/el-jutge-del-suprem-acorda-la-posada-en-llibertat-de-forcadell-despres-de-pagar-la-fianca-de-150-000-euros/) que li van imposar incialment, i on ha acabat? Empresonada igualment. I Bassa, Romeva, Turull i Rull (https://www.naciodigital.cat/naciogranollers/noticia/26658/suprem/ordena/alliberament/turull/romeva/amb/fianca/100000/euros)? El mateix, a la presó han acabat. I els catalans, a pagar.

Si cada cèntim que dediquem a pagar els repressors el dediquèssim a fer la independència, potser no ens en sortiriem tampoc però tindriem alguna possibilitat de no acabar tots esclafats.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.283.418 missatges
  • 220.616 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat