Fòrum

Alyssa Milano insta a renunciar al sexe en protesta contra la llei de l'avortament

maori16.101 3 114👍 8.292


L'actriu i activista nord-americà Alyssa Milano va instar les dones a participar en una "vaga sexual" per protestar contra una nova llei d'avortament a l'estat de Geòrgia.

"Els nostres drets reproductius estan sent esborrats. Fins que les dones no tinguin control legal sobre els nostres propis cossos, simplement no podem arriscar-nos a quedar embarassades. Uniu-vos a mi i no tinguin relacions sexuals fins que recuperem l'autonomia corporal. Estic cridant a una #SexStrike ('vaga de sexe')", va escriure l'actriu al seu Twitter.

El tuit arriba poc després que l'estat de Geòrgia adoptés una llei per prohibir els avortaments una vegada que es detecti un batec fetal, que pot ser tan aviat com sis setmanes, fins i tot abans que moltes dones sàpiguen que estan embarassades.

"Vasectomies obligatòries"

Per la seva banda, una altra actriu Evan Rachel Wood va demanar una vasectomia obligatòria per als homes en resposta als severs projectes de llei sobre l'avortament que s'estan introduint en EUA. Explica que és una forma de prevenir embarassos no desitjats quan l'avortament no és una opció.

"Vasectomies obligatòries fins que vulguis tenir fills (...). Som-hi nois, salvem vides!", va tuitejar.


https://actualidad.rt.com/actualidad/314609-milano-instar-renunciar-sexo-ley-aborto 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.283.551 missatges
  • 220.619 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat