Fòrum

Àfrica i Europa

Esteu rabiosets del vostre destí?
No. Ja era imbècil abans de ser xenòfob i no he notat res.
4 (33.33%)

Aquestes fotos i piràmides son fake del marxisme cultural. La dictadura de gènere ens amaga 89 milions de nens.
4 (33.33%)

Salvini te fills?
4 (33.33%)

Vots emesos: 12
soldat Svejk17.931 7 90👍 4.329
Older personsResultat d'imatges de african kids

Imatge relacionadaResultat d'imatges de demografic piramide africa

 
  Des de l'any 2017 els Països Catalans registren més defuncions que naixements. Si europa acollia, l'any 1900, el 25 % de la població mundial, l'any 2050 serà el 6,9%. Seria una societat insostenible econòmicament i fàcilment controlable per dicadures totalitaristes.  

 Sembla que, afortunadament i per no caure en el suicïdi demogràfic al que estem abocats, hi ha una solució: els treballadors migrants. 

 Gràcies a ells, que canviaràn els bolquers dels raconaires xenòfobs, dirigiràn els geriàtrics i ompliràn d'infants els carrers. 

Respostes

Configuració
  • soldat Svejk17.931 7 90👍 4.329
   El nombre de ciutadans, i sobretot els joves, és clau per garantir les pensions en un sistema de Seguretat Social basat en la solidaritat entre generacions: aquells que ara treballen paguen les pensions dels que en el seu moment ja van contribuir al sistema a través de les cotitzacions socials. De manera global, la població de les economies avançades s’encamina a un envelliment progressiu i només hi ha dues maneres de sumar ciutadans: tenint fills o rebent immigrants.
 • Kevin Durant i Lleida5.012 2 434👍 3.017
  I si tan comunista ets, per què tens Internet?
  • rotllan11.871 5 171👍 11.808
   Si falta mà d'obra que comprin robots que quan tenqui l'empresa els robots els porten a desballestar, en canvi si porten immigrants i tenca l'empresa allà els deixen i ja us apanyareu a col·locar-los.
 • Khanate951 5👍 1.898

  Amb què quedem, estàs a favor de l'estat del benestar capitalista, el qual inclou les pensions, o de la revolució anarquista? O te n'és igual i utilitzes una excusa o altra per poder defensar la substitució demogràfica dels europeus?


  I dius que "Europa serà insostenible econòmicament i fàcilment controlable per dictadures totalitaristes", lol. Endevina quin continent està controlat per això mateix que acabes de dir... El mateix que vols importar per destruir les ètnies i cultures europees, a les que tan profundament odies.

  Vés-te'n a l'Àsia Oriental, on tenen el mateix problema demogràfic, però encara més pronunciat. A veure què et diuen sobre ser reemplaçats per tercermundistes, i que si no ho fan, són uns racistes. 

  I els africans tampoc emigren per gust ni per satisfer les teves fantasies genocides, o per ser l'objecte de les teves palles paternalistes.

  https://www.youtube.com/embed/KsyBUxY0-Ek

  Estic segur que estarien disgustats pel teu fetitxisme masoquista, paternalista i racista, (per molt que ho vulguis amagar).

  I tot això sense mencionar els problemes que suposaria i que està suposant la immigració massiva, en temes com criminalitat, subsidis econòmics, cohesió social, terrorisme, etc.

 • the_west_rulez15.313 3 127👍 14.742
  Hi manca l'opció Crom.
  • enricmm16.360 10 112👍 5.773

   rotllan escrigué:
   Jo la pensió ja me la pago cada mes que cotitzo a la seguretat social.
   Això seria cert si el sistema fos de capitalització. 
   • rotllan11.871 5 171👍 11.808
    A veure, els primers que van pagar a qui li pagaven? Totes les teories aquestes estan molt bé però la realitat és que jo pago cada mes perquè em paguin quan sigui retirat. A mi m'és igual de què en facin dels diners i com ho vulguin dir. Jo em pago la meva pensió, que ja sé que no la cobraré el dia de demà.
    Si fas un pla de pensions al banc també operen amb aquests diners.
    • enricmm16.360 10 112👍 5.773

     rotllan escrigué:
     A veure, els primers que van pagar a qui li pagaven?
     Eren assegurances sectorials obligatòries i a no tots els sectors era obligatori tenir-ne. Fins a mitjan franquisme era així. Per això les generacions més grans encara ara és refereixen al seguru quan parlen de la seguretat social i la seva pensió: perquè en aquella època era precisament això, una assegurança.

     De fet recordo llegir l'exemple d'un home que va començar a treballar a finals dels anys 40 i que, tot i tenir bons contactes a una fàbrica de licors, va preferir treballar uns anys a una fleca perquè els flequers eren dels pocs gremis que tenien assegurança obligatòria que permetia mantenir-la fins i tot canviant de feina després de treballar-hi X anys. Passats aquests anys se'n va anar de pet a la fàbrica de licors i allà s'hi va jubilar.

     L'obligatorietat de cobertura es va anar ampliant amb el pas del temps i, després de la creació del sistema públic, el sistema públic va anar absorbint aquestes pòlisses privades que les empreses es veien obligades a contractar pels seus treballadors. Desconec els detalls de la transició del sistema de pòlisses privades al públic però ser que en línies generals va anar així la cosa. 


     rotllan escrigué:
     Si fas un pla de pensions al banc també operen amb aquests diners.
     La diferència entre un pla de pensions i el sistema públic és que al pla de pensions el capital es destinen a unes participacions a nom teu i el capital aportat s'inverteix amb més o menys rendiments (sistema de capitalització) en comptes de destinar els diners que els treballadors ara paguen a les persones que ara estan jubilades (sistema de repartiment). Tenir un sistema de repartiment en un escenari de decreixement demogràfic com el que hi ha a Espanya és un despropòsit. 

     I per cert, a mode de nota, vull que quedi clar que els plans de pensions espanyols són merda pura, sobretot quan se'ls compara amb altres plans d'altres països com són els 401k o els Roth IRA dels EUA. 
 • resnoesmes3.024 3 647👍 3.085
  Falta l'opció "attention whore"
  • Pere Grífols i Masoliver210👍 269
   De debò que alguns esteu responent seriosament al mem de "venen a pagar-nos les pensions"?

   Això de les pensions no és un fi en si mateix per a aquesta gent, sinó una excusa de moltes que tenen per intentar justificar l'allau migratòria; i la finalitat d'aquesta no és cap altra que substituir la població europea per una de més panxacontenta, culturalment i econòmicament empobrida, desarrelada, sense tradicions pròpies ni cap mena de consciència col·lectiva, i per tant més fàcil de controlar per les elits globals.
 • possible157👍 90
  Que passa que no tens fills?
 • Juan Lloris6.299 7 342👍 4.048
  Àfrica s'està suïcidant demogràficament, i de retruc arrossegant el món sencer. Cal una planificació de la natalitat urgentment en eixe continent.
 • Aufrany4.935 3 441👍 4.903
   Seria una societat insostenible econòmicament i fàcilment controlable per dicadures totalitaristes. 

  Insostenible econòmicament? Però si sobra població activa home, amb la robotització no cal tanta gent, menys gent menys petjada ecològica i més recursos a repartir.

  Fàcilment controlable per dictadures totalitàries? Els països amb menys densitat són menys democràtics? Islàndia és un país amb regim totalitari? Hi ha moltes democràcicies modèliques a Àfrica i Àsia oi? Hon Kong per exemple...

 • Lucky Luc1.345 2👍 1.514
  Hahaha per fi es treu la careta el fill de puta aquest.

  Vinga catalans progres, aquí teniu un dels vostres, que diu que forma part de "la invasió". LOOOL, la vostra imbecilitat es fa més evident cada dia que passa.

  La ideologia progre és un gripau i un engany que ens han fet empassar des del fi de la 2a guerra mundial, tots hem sigut enganyats però ja va sent hora de que desperteu d'aquest camí suicida.
 • grava3.392 2 602👍 5.212
  Ho he de reconèixer. Quan penso que la discussió ja ha degenerat fins un grau zero d'absurditat, quan crec que ja no es poden dir més pocasoltades ni cunyadades, quan penso que la raó humana no admet un altre judici pel broc gros, el Racó mostra sempre una sorprenent capacitat per renovar-se.
 • Aldalar15.417 14 123👍 2.882
  Un anarquista subnormal fent el joc al capitalisme?  Qui ho havia de dir! 
 • willybarna12.521 10 167👍 3.727
  Que no faltin .... 

  Related image

 • WartzZ138👍 56
  Quina llàstima que no hi hagi el defecable: el fil tindria el doble de vots.
 • GatNegre21.494 8 65👍 7.148
  calla cornut
 • the_west_rulez15.313 3 127👍 14.742
  Treient de banda el tema de tots aquests reaccionaires que de sobte es preocupen pels drets dels treballadors nostrats, el més viable seria aquí, acabar amb l'atur i importar immigrants sempre que sigui necessari per tema de demanda; i allà tenir un sistema de desenvolupament sostenible perquè qui vingui aquí ho faci per gaudir de viure a llocs nous i no per supervivència.

Publicitat

Fòrums

 • 9.283.431 missatges
 • 220.616 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat