Publicitat

Fòrum

[Enquesta 1] Qui votareu a les europees?

Qui votareu a les europees?
KRLS
111 (71.15%)

ERC
22 (14.10%)

Altres
16 (10.26%)

Compromís + Més
7 (4.49%)

Vots emesos: 156
Rigel65.407 11 5👍 34.072
Primera de les enquestes setmanals de cara a les europees del 26 de maig. Com sempre, el període de votació és de sis dies.

Respostes

Configuració
  • Benfresc13.619 6 151👍 13.761
    M'abstindré, tot i que ves a saber, potser m'ho repensaré i votaré pirates.
    Mai se'm passaria pel cap votar a cap traïdor, el català és un poble molt malalt.


      • Benfresc13.619 6 151👍 13.761
        Amb l'actual processisme no va pas per llarg, va de fracàs en fracàs fins a la derrota final.

        Em mantenc ben actiu, tot i que no de la manera que els processaires traïdorescos voldrien. 
        • torraina_infernal38.583 11 16👍 23.734
          D'acord, però vigila no cremar-te. Que cal més gent com tu, i si fots un pet de ràbia, cosa que ens ha passat a tots, llavors deixaràs de fer coses de cop. La idea és maximitzar la lluita en el temps, cosa no pas senzilla. A mi el que em serveix bastant és de tant en tant cardar-me'n de tot. Perquè agafar-se seriosament a l'escòria que tenim com a polítics, no es pot fer.
        • Rigel65.407 11 5👍 34.072
          Exacte. I és per això que cal posar tot allò que tenim a treballar. El que no podem fer és estar-nos deu anys amb la matraca del president a 'exili i de si torna o no torna. Votem-lo, que esdevingui eurodiputat, i que demostri què està disposat a fer. Si realment està disposar a fer el que toca tots ens en beneficiarem; i si no ho està, tots ho veurem, i podrem treure'ns-el del cap i centrar-nos a bastir nous lideratges ben lluny del processisme.
      • maori16.659 4 107👍 8.709
        aquesta lluita és, mal ens pesi, més llarga del que voldríem
        I del que voldrien ells.
  • torraina_infernal38.583 11 16👍 23.734
    Puigdemont, perquè no n'hi ha prou que ERC peti de grassa i botiflera. Ara cal que hi hagi una alternativa apunt, que reculli els vots i faci la puta feina d'implementar la república.

    A més, en Puigdemont és l'únic que no parla deslegitimar el referèndum vinculant de l'1 d'octubre i la bogeria de fer més referèndums.


    ERC no entendrà res quan vegi que passa de guanyar les modorianes a perdre les europees. Què ha passat??? Que heu dit que faríem un altre referèndum, enlloc de desplegar la república. Això ha passat rates botifleres. I més preguntes es faran els de JxCAT: "Com pot ser que perdrem a les mordorianes i es guanyin les europees, si  som el mateix partit??"


  • Indesquerra20.636 9 72👍 7.354
    Dificil decidir-se. En un principi tenia claríssim "Ara Repúbliques" però la veritat que dona ganes de votar al més odiat a dia de hui pels espanyols... però la veritat que totes dues candidatures analitzant-les fredament tenen pros i contres.

    La candidatura d'Ara Repúbliques és més d'esquerres, no hi ha dubte i si Puigdemont obté escó, en termes econòmics votarà amb els liberals europeus, no ens enganyem. I tot i que és cert que Esquerra Republicana està diluïnt l'independentisme, no oblidem que a la candidatura de Puigdemont també hi ha gent del PDCat, o siga, que tal per a qual. Jo també mire pel tema territorial, un vot a Ara Repúbliques des del País Valencià és un vot pro Països Catalans, un vot a Puigdemont no, per molt que hi vaja el Guia a la llista. A més, fa goig votar el Guillem Agulló i Pernando Barrera.

    En fi, que al final tot dependrà de la campanya que facen... si l'Esquerra Independentista no fóra tan cobarda aquests problemes els seus simpatitzants no els tindriem a l'hora de votar. A dia de hui 80% de probabilitats de votar per Ara Repúbliques i 20 % per Lliures per Europa.
    • Nàtius1.857 4 877👍 2.195
      Pensar que això encara va de dretes i esquerres és no entendre massa el que ens juguem en aquestes eleccions, des del meu punt de vista. A més a més dubto que el Puigdemont vagi amb els liberals on hi ha C's que per cert van aconseguir que expulsessin a Convergència del grup. Respecte al que dius del tema territorial probablement tinguis raó, però sincerament no sé si en aquestes eleccions aquest tema serà tan rellevant. 

      En realitat estàs dubtant entre els dos partits "votables" que tenim aquí. La diferència per mi és que ERC te la representació assegurada al presentar-se amb Bildu i BNG, en canvi el KRLS va sol i pot anar de pocs vots tenir l'escó o no...
    • Rigel65.407 11 5👍 34.072
      La candidatura den Puigdemont té, a banda del propi president com a número 1, en Comin com a número 2 i na Clara Ponsatí com a número 3. Pensar que podrà obtenir més de tres diputats és no tenir-ne ni idea de com funcionen les europees, així que hi hagi qui vulgui del número quatre en avall, que no sortiran.
  • fedayn3.625 13 572👍 1.115
    El president legítim.
  • Segon_usuari_Bob5.862 10 359👍 7.229
    Alerta, que un Puigdemont eurodiputat amb immunitat consolidada podria fer un retorn d'estil napoleònic per les properes autonòmiques.

    I aleshores que es calcin els d'Erc, perquè els hi por prendre un munt de vots. 

    Òbviament res d'això ens farà independents, però ens distreurà molt i els espanyols rabiaran molt també. Cosa que ja es suficient per guanyar unes eleccions aquí. 
    • Benfresc13.619 6 151👍 13.761
      Saps per on es passaria l'estat espanyol "la immunitat consolidada"? Sembla que no els coneguis, ni de conya es deixarien tocar l'orgull d'aquesta manera, al trepitjar sol espanyol seria detingut. 

      No ens convé distreure'ns més amb espectacles, jugades mestra i ximpleries, ens convé que ens arramanguem i anem per feina.

      En Puigdemont i tot el que va ser el seu govern ha de quedar enrere, ser part del passat, i en Junqueras, ERC i totes les candidatures dels ex-convergents, hem de passar pàgina d'una punyetera vegada. 
      • Rigel65.407 11 5👍 34.072

        Benfresc escrigué:
        Saps per on es passaria l'estat espanyol "la immunitat consolidada"? Sembla que no els coneguis, ni de conya es deixarien tocar l'orgull d'aquesta manera, al trepitjar sol espanyol seria detingut.
        El que ha quedat demostrat és que té un bon equip legal i que vol guanyar, cosa que no es pot dir dels advocats dels presoners, que es passen la majoria de les irregularitats del tribunal espanyol per l'arc del triomf.
      • Segon_usuari_Bob5.862 10 359👍 7.229
        No, si jo sóc el primer que em voldria treure aquest personatge de sobre, però intueixo que tindrem Puigdemont a la primera fila per molts anys.

        A partir d'ara ens vendran tot el tema Puigdemont com un seguit de victòries legals enfront Espanya, i la gent farta de derrotes el consagrarà com a gran heroi nacional i símbol de la república, amb ERC mirant-s'ho amb horror.

        No és la realitat que m'agrada, però crec que les coses aniran per aquí.

        Almenys servirà per visualitzar que Espanya està molt més lligada de peus i mans del que sembla, perquè a partir d'ara s'haurà d'empassar uns quants gripaus, si vols tu simbòlics, però gripaus al cap i a la fi.
    • bogosity1.250 11👍 1.768

      Faria un retorn i Espanya el detindria.

      I abans de que s'arribés a aplicar l'article 7 el Parlament ja aprovaria retirar-li la immunitat i llestos.

      Això suposant que no sigui assassinat com JFK.

  • Fidalgo1.417 3👍 2.397
    El Parlament Europeu no decideix res, es una farsa. Molt menys els 2 que pugui treure ERC o Carles Puigdemont, que seràn com a molt tres entre 600 i molts. No s'ha de votar esquerra, dretes o él que us agradi més. S'ha de votar per fer soroll i això és votar Carles Puigdemont.
  • MovimentAntiViolència50👍 15
    Òbviament, al PSC. Iceta és el meu ídol. PSC és el perfecte partit catalanista.
  • ocelldefoc4.143 6 517👍 1.502
    Votaré ERC perquè no vull donar el meu vot a una candidatura que és de dretes, o de centre-dreta si preferiu. A més, si el Puigdemont és a l´exili, el Junqueras és a la presó de manera injusta. Per tant, aquest argument cau. 
  • Rigel65.407 11 5👍 34.072
  • Rigel65.407 11 5👍 34.072
  • Rigel65.407 11 5👍 34.072
  • Rigel65.407 11 5👍 34.072
    Darreres hores per a votar.
  • Screen4.782 1 454👍 2.330
    Votaré Puigde per que va oferir Junqueras encapçalar una candidatura única i ho va rebutjar. 

    Com a mínim a Europa s'hauria d'haver fet aquesta candidatura unitària. 
  • joanc1.332 6👍 389
    A Europa, la cara de l'independentisme català és en Puigdemont. Si la llista de Puigdemont triomfa, pels europeus veuran que l'independentisme català és fort, però si fracassa ho veuran com un fracàs de l'independentisme.

    Sí, ja sé que no és ben bé així, però la imatge que té Europa és aquesta, agradi o no. Per què us penseu que els espanyols estan insistint tan en no deixar-lo ni presentar?
  • dcisneros25 2👍 11
    Molt probablement votaré ERC.

Publicitat

Fòrums

  • 9.301.994 missatges
  • 221.329 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat