Publicitat

Fòrum

Perquè cal votar independentista si no voleu agafar les armes?

Argimont9.149 2 238👍 5.509
Hi ha moltes raons, la principal es per no deixar tirats als empresonats , si el poble ha triat la no violència el que cal es votar INDEPENDENTISTA .

No te cap lògica  triar la vía pacifica i desprès votar unionisme o no votar .

El dia 28 tothom a votar i votar independentisme

Respostes

Configuració
  • Argimont9.149 2 238👍 5.509
   A veure , en sembla molt be tot això.


   Però ... Si la gent ha triat la via noviolenta i anar a les urnes ,la gent ha d'actuar en consequència .

   Això d'anar votant al PSOE i desprès a X partit no te cap ni peus com a estratègia i coherència
    • Argimont9.149 2 238👍 5.509
     No entens res i no entens res perquè no t 'adones que  els POLITICS son UN MIRALL DE LA GENT , si no entens  això no entens res.
     Una revolució no es fa posant flora a la guàrdia civil 
     • RESILIENT2.829 3 675👍 2.464

      No, els actuals polítics són el mirall del resultat de les seves campanyes d'intoxicació ideològica, ja després de ser votats per a fer A, ells faran B. I precisament per això (i per altres raons) existeix l'abstenció: per a no legitimar a tota aquesta panda d'alletats i mentiders professionals.

      Jo voto en democràcia, sense ella voteu els que no passeu de ser miralls.de l'amo i ja us ho trobareu.

      I si no entens això, és que no entens res.

      Que trobes útil votar, doncs vota fill meu, vota i gaudeix lo votat. Jo ho trobo contraproduent i boix, i per això no voto.

      • Argimont9.149 2 238👍 5.509
       No entens res , i aquest es el problema  Fas un relat invenció per justificar les teves dèries, torno a repetir Els politics son un mirall de la gent , aqui i a la Xina.

       Si la gent es comporta com a covards els politics  triaran a covards, no son millors o pitjors , son la societat en si mateixa 
        • Argimont9.149 2 238👍 5.509
         Continues justificant la gent i es la gent la que influeix als politics no a l'inrevès .
         Si Hi ha gent  , independentistes que voten a Podemos els partits independentistes per aconseguir majoria s'adaptaràn a aquest votant també
         Si Hi ha gent que votar Front Republicà els partits politics adaptaràn el  seu discurs a aquesta gent.

         Si la gent actua amb poca fermesa els politics no arriscaràn 


         I això en te la  culpa la GENT.

         Perquè Podemos ha posat a Asens ? , Per atreure vot independentista.
         Perquè posen desprès al Franco Rabell ?
         Per atreure a gent unionista .


         I així es com juguen.

         El trencament de la convivència entre catalans no es pas dolenta per a l'independentisme .
         Però Hi ha" èlits "independentistes  que no volen aquest trencament pels seus interesos burgesos i de les sebes empreses


         Tot es fa amb vista als votants  , i tú no t'adones
          • Argimont9.149 2 238👍 5.509
           Doncs això , cal mentalitzar a la puta gent que això no  es questió de Som Gent de Pau ,Visca el Barça, no cal donar la foto, petons , flors ,les performances ....
           Si es vol l'independència cal trencar amb tot això.
           Jugar a 2 bandes es el pitjor que pot no Fer una persona a la vida quan vol aconseguir una cosa
          • RESILIENT2.829 3 675👍 2.464
           La qüestió és que ARA no es juga a "dues bandes", només es juga a "una banda", la institucional.

           El pla institucional es pot plantejar ÚNICAMENT quan tens prou força al carrer i ets organitzativament fort. Anar a les institucions des de la feblesa és lo que ens ha portat on som.

           Per cert, la gent no es mentalitza menjant-li el coco, agafa consciència des de la lluita real que és precisament el que toca i que és l'únic que fa que s'organitzi.

     • broquil_is_over2.836 3 673👍 3.422
      No hi ha pitjors rates que els polítics. No insultis a la gent d'aquesta manera.
  • broquil_is_over2.836 3 673👍 3.422
   D'acord amb el que dius. Ara cal desallotjar els traïdors. Si no creus en FR, es lògil no votar. Jo me'ls crec, o parlant clar, està la cosa tan fotuda que crec que es el milor que puc fer ara mateix (que no vol dir que no faci res mes) contra els enemics del poble: ER(c) i JxCul
 • catalàamallorca41.988 7 14👍 18.721
  Hi ha moltes raons, la principal es per no deixar tirats als empresonats
  Parla per tu i la resta de processistes, que a mi se me'n refot que quatre polítics siguin a presó.
  • Marcos412474.659 2 464👍 3.390
   Ja era hora que la gent comencés a dir les coses així de clares.  Sembla que tinguem por a no petonejar-los el cul, com els catòlics tenen por a la masturbació, per pecat. Quin mal ha fet el mossèn.
  • willybarna12.987 11 163👍 4.137

   catalàamallorca escrigué:
   Hi ha moltes raons, la principal es per no deixar tirats als empresonats
   Parla per tu i la resta de processistes, que a mi se me'n refot que quatre polítics siguin a presó.
   Els de CiU dema a l'hora del recompte hauran d'anar amb bolquers per que es faran caca a sobre, de la por que tindran a que arribi l'inevitable ......  el principi del seu particular camí(sense retorn) cap a l'Avern   ......  en Dante els espera amb els bracos oberts. Pero tindran un petit consol  ....  no hi aniran pas tot sols, un consol ben pobre. 
 • willybarna12.987 11 163👍 4.137
  Jo no acabo de veure quins avantatges ens podria comportar als catalans votar per enesima vegada CiU. 
 • Toti Dau4.206 15 510👍 1.593
  S'han deixat tirats ells mateixos posant-se en mans de l'enemic. I encara tenen els sants collons de demanar-nos el vot? 
 • Josep Anselm1.333 2👍 1.964
  Jo sóc més de treure les armes, tinc en Josepet preparat.
 • Jaume_I15.952 11 117👍 8.462
  Més amunt, el nostre company/a RISILIENT que sempre alliçona i dona la nota, comenta :

  "D'entrada, la violència sempre la tria, produeix i inicia l'estat, no pas la gent; el teu pensament és, a més, tòxic, doncs intenta devaluar l'abstenció, com si no tingués cap valor per si mateix girar l'esquena a la voluntat de l'amo que et crida a toc de xiulet. El teu plantejament és com dir, o et deixes explotar participativa-ment o mates l'amo immediatament "

  Es pot manipular més les coses, et pot mentir més en tant poques paraules?

  continua :

  "Cal per tant, deixar de mirar les institucions i als seus polítics doncs aquests mai se la jugaran com no se la van jugar per nosaltres; els actuals presos polítics ho són per errors de càlcul propis, no pas per mantenir la seva paraula i compromís amb el poble"

  Un pare que no pot estar amb el seu fill des del seu gairebé naixement i que ara n'espera un altre mentrestant està tancat a la presó i s'ha de sentir això?

  Obriu el ulls d'una vegada, deixeu de mentir-vos i mentir. Els polítics catalans van posar la possibilitat de la independència a les nostes mans i nosaltres no ho vàrem aprofitar. Segur que podien fer més segur que podien no deixar la declaració en suspens, però algú es creu que els CATALANS FARIEN UNA REVOLTA SOCIAL? S'ha vist el seguiment a les vagues, a les manifestacions per les visites del govern espanyol i tantes altres vegades.

  Els catalans majoritàriament volem la independència però no ens enganyem , avui per avui volem continuar anant de vacances a Cadaqués, Roses o Calafell, tenir el sou cada més i cardar el polvet al vespre.
  Si el poble s'hagués aixecat en armes quan van detenir els polítics catalans, ara hi hauria un conflicte armat però vàrem preferir callar i seguir aquells líders que ens guien en la no violència.

  No seré jo qui defensi la via pacífica però ho vec cada dia amb tots els independentistes que parlo, de cada 100 no trobo gairebé ningú que estigui disposat a res per aconseguir-la. EL POBLE? de moment els que han perdut més son aquells que tant critiques.

  Votar-los és el mínim que cal fer.

  Tant debò i ho he repetit mil vegades, surti un Sinn Fein Català però no ens enganyem, si no ha sortit és perquè no hi ha gent disposada a jugar-se-la.


  ANEU A VOTAR que de moment és el millor que podem fer i el temps dirà. I ja sabeu amic RISILIENT, ja trigues a crear un moviment REVOLUCIONARI
  • Argimont9.149 2 238👍 5.509
   Es que Resilent es pensa que els politics es jugaràn tot i la gent fent performances .
   Ja Hi ha politics a la presó i jo no veig a molta gent a la presó
   • Jaume_I15.952 11 117👍 8.462
    Jo li poso 17 com a molt.

    Que m'agrada la seva rauxa però no ens equivoquem d'enemic.
    • Argimont9.149 2 238👍 5.509
     Jo no li donodonó valor al Racó , perquè veig a molts ploren  de processisme i desprès veig que tenen la família plena de feixistes , i potser tinguin la boqueta tancada amb la seva família , es pot ser processista i no politic , quan tanques la boqueta amb una si i altres no , tu ets també el processista
  • Hyphen442👍 657
   No si ara la culpa serà de la gent que no es va posar a tirar trets quan els nostres líders, il·lusos, pobres, es van entregar a l'enemic després de fer dues falses declaracions d'independència.

   Es pot ser més miserable per comentar una cosa així?

   Jo exerciré la violència quan toqui sortir a controlar el territori, no per defensar uns polítics col·laboracionistes. ELLS tenien la responsabilitat de buscar sortides, suports i d'organitzar el poble. No van fer absolutament res perquè ja tenien pactat amb l'Estat la rendició.

   Per tant violència sí, però per la INDEPENDÈNCIA, mai per els TRAÏDORS.

   I si la gent rebutja la violència és perquè repeteixen allò que els polítics independentistes amb els que creuen, diuen. A més, no seria violència per a atacar sinó per DEFENSAR-SE DE L'OCUPANT. Deixa d'utilitzar vocabulari unionista.
   • Jaume_I15.952 11 117👍 8.462
    Disculpat per.dirme miserable
   • Marcos412474.659 2 464👍 3.390
    El millor de tot és com insinua que si haguéssim escollit començar a matar la nit del 27O, hauríem salvat als pobres polítics, dolents nosaltres, oblidant-se que aquests mateixos desgraciats consideren biulensia, la fotu ca bolan moure un contenidor de lloc i que fan palmes quan aquesta gent és massacrada a pals pels Mossos. ENS HAURIEN LLENÇAT AL FOC! Hauríem estat sols, i encara que els aconseguíssim alliberar, després se'ns enfadarien, els ingrats. Que els bombin!

    Cinisme, com no.
  • broquil_is_over2.836 3 673👍 3.422
   "Els polítics catalans van posar la possibilitat de la independència a les nostes mans i nosaltres no ho vàrem aprofitar."

   Ves a la merda. El poble no es va arrugar l'1-O ni el 3-O i els processistes es van ESCAGARRINAR VIUS.
  • peix_menut1.854 6 878👍 580

   Jaume_I escrigué:

   (1) Es pot manipular més les coses, et pot mentir més en tant poques paraules?

   continua :

   "Cal per tant, deixar de mirar les institucions i als seus polítics doncs aquests mai se la jugaran com no se la van jugar per nosaltres; els actuals presos polítics ho són per errors de càlcul propis, no pas per mantenir la seva paraula i compromís amb el poble"

   Un pare que no pot estar amb el seu fill des del seu gairebé naixement i que ara n'espera un altre mentrestant està tancat a la presó i s'ha de sentir això?

   (2) Obriu el ulls d'una vegada, deixeu de mentir-vos i mentir. Els polítics catalans van posar la possibilitat de la independència a les nostes mans i nosaltres no ho vàrem aprofitar. Segur que podien fer més segur que podien no deixar la declaració en suspens, però algú es creu que els CATALANS FARIEN UNA REVOLTA SOCIAL? S'ha vist el seguiment a les vagues, a les manifestacions per les visites del govern espanyol i tantes altres vegades.

   (3) Els catalans majoritàriament volem la independència però no ens enganyem , avui per avui volem continuar anant de vacances a Cadaqués, Roses o Calafell, tenir el sou cada més i cardar el polvet al vespre.
   Si el poble s'hagués aixecat en armes quan van detenir els polítics catalans, ara hi hauria un conflicte armat però vàrem preferir callar i seguir aquells líders que ens guien en la no violència.

   (4) No seré jo qui defensi la via pacífica però ho vec cada dia amb tots els independentistes que parlo, de cada 100 no trobo gairebé ningú que estigui disposat a res per aconseguir-la. EL POBLE? de moment els que han perdut més son aquells que tant critiques.

   (1) D'acord, els Jordis no són a la presó per error de càlcul. Els altres presos, què vols que te digui. Calia considerar la reacció que hi ha hagut per part de l'Estat com a, pel cap baix, possible. Jo l'hauriï tengut com a plausible, sabent com és la història de la Península Ibèrica. Ara bé, me demani com votar a unes eleccions ajuden en Cuixart. Ha demanat que votéssiu? A quin partit?

   De petit, mon pare m'explicava perquè escrivia cartes per a Amnistia Internacional. Els casos més lleus eren com aquest dels Jordis. Quan me n'explicava els detalls no deia mai que a llurs països d'origen, si els electors votaven, els salvarien o ajudarien. Sempre deia que la pressió internacional i decisions preses conjuntament entre organismes internacionals i països eren els mecanismes que més influirien favorablement, però que tot i així no hi havia cap garantia de justícia. Lamenti molt la situació dels dos Jordis -i de n'Adrià i na Tamara Carrasco, d'en Valtònyc, d'en P.Hasel. Són casos dignes de merèixer l'atenció d'AI i altres ens. Dels polítics, tenc aqueix sentiment fora per a n'Anna Gabriel perquè poc la senti cridant als quatre vents de votar CUP o que el seu partit sia el més independentista de tots els independentistes -O.Junqueras dixit- i perquè no era al govern, per tant no fou directament responsable de la gestió post 1r d'octubre. Que els altres reclamin el vot per a llurs partits amb l'argument que són a la presó perquè són molt independentistes, me sembla poc raonable.

   (2) Els polítics catalans van obrir la finestra de la independència uns segons i tot seguit la tancaren. Que no la vàrem saber aprofitar és parer teu. Jo, en canvi, en tenc un altre. Sabes què no van poder aprofitar els Mossos? Una legalitat pròpia per poder justificar actuacions contràries als ordenaments jurídics. Sabes perquè no hi hagué una revolta social? Perquè no la poguérem culminar. Sí, he dit culminar: perquè el tràfic d'urnes a la faisó d'uns contrabandistes, les muralles humanes i tota la xarxa de preparadors i coordinadors que eren imprescindibles per fer rutllar ambdues coses -en definitiva, el naixement dels CDR-, era el començ d'una revolta social. Però quan el govern incompleix la seua legislació -quatre dies tenien per a declarar la CAC independent!- després és complicat saber com prosseguir. Ves que la gent estava preparada. No conec ningú que se n'anà a xalar a la costa, i en canvi, de gent que s'havia preparat un xic per a ocupar immobles o vies, en conec uns quants. Tants, si més no, com els que maldaven per comprendre per què el govern no complia les seues obligacions i semblava que improvitzava. Que has oblidat la vaga del dia 3? Això no era un seguiment minso. Això era el moment que calia aprofitar, però no hi havia res preparat. El pla consistia en rebre més engrunes però no n'arribaren més. Compara-ho amb l'independència eslovena. Allà, sabien onte vivien els responsables de les forces d'ocupació i els varen barrar el pas amb barricades (humanes amb complements materials) a la porta de casa. Aquí, no vam fer res semblant. Al port, onte teníem concentrada la majoria dels que podien impedir el control del territori, pas-res. Pots pensar que fou el poble que no respongué però també ens podem preguntar per què, per casualitat, no feren aparcar les furgonetes de la BRIMO allà on entraven i sortien els piolins? Després de dècades d'eufemismes convergents i mitges veritats de tots colors, hi havia qui trapava normal l'enèsim incompliment d'allò promès, qui malgrat restar estupefacte mirava de comprendre com podrien evolucionar els esdeveniments i qui ja comprenia que els CDR havien de canviar la de referèndum per la de república. Una revolta no és necessariament un alçament de milers de persones amb una falç o un calaixnikov a la mà. Alguns, com na Diana Coromines de la delegació a Dinamarca estaven preparats per a lluitar al camp de batalla de la diplomàcia, però precisament, en aqueix àmbit cal una "declaració de guerra" per a cercar adhesions a la causa. D'altra banda, tant el Sr. Anwar com el Sr. Salmond han afirmat que aital agressió per part dels anglesos -o si voles la policia o l'exèrcit britànic- hauria provocat una declaració d'independència per mitja dels representants polítics de l'independentisme escocès i una defensa consegüent d'aquesta proclamació. En cap moment conceben la reacció del poble sense la declaració del govern. No és així perquè pensen que el poble fora sap obeir els dirigents, ans perquè els és inconcebible pensar que els representants polítics escocesos farien altrament, és a dir que no serien prou valents, que no assumirien llur responsabilitat.

   (3) Aquesta resposta, l'he començada al punt anterior. Principalment, si el poble s'hagués aixecat en armes, la comunitat internacional avui dia probablement no ens donaria el mateix recolzament -que sí, que és gairebé nul, ho sé. Ara bé, si en Puigdemont hagués fet allò que havia de fer quan tenia totes les càmeres de la premsa internacional amatents al seu discurs, llavors una resposta amb força per a defensar-se d'agressions per part de qui tu reconeixes com a ocupant en unes condicions d'excepció i transició, és més comprensible, i en qualcuns casos -a ulls dels països dels balcans, Letònia, Estònia, etc- acceptable i tot. I amb una coordinació entre institucions i societat civil, crec que hauríem guanyat la disputa pel control del territori -coi si no hi havia cap hotel que volia allotjar els ocupants i tallar la connexió entre vaixells i terra era relativament senzill! Sense la DI, però, hom belleu no se sentia legitimat per a defensar tan aferrissadament la resistència. I no és només això, la participació a les eleccions imposades, l'acatament de les interferències del jutge Llarena i un llarg etcètera donen raons per a no votar, i sobretot per a no votar altra cosa que el Front Republica.

   (4) Com van aqueixes converses? "Ei com te dius? Molt de gust. Et sembla si ens armem i prenem la caserna de Sant Andreu de la Barca?" Els meus entorns social i familiar estan claferts de gent disposada a força més que cantar cançons i portar una estelada, però no fan això que diuen perquè creuen -diria que amb raó- que sense una coordinació d'efectius no serviria de res. I per a aital coordinació cal saber amb qui comptes i puix que és complicat parlar-ne obertament, tampoc no sabem amb qui comptem.   • Makaku1.104 2👍 1.564
    Ja et dic jo que comptem amb ben poca gent disposada a res que vagi més enllà de repiular a Twitter o anar a una manifestació un cop cada 6 mesos... Tu perquè no ets ciutadà espanyol i les institucions espanyoles no et fan respecte, però jo diria que el 90% de catalans (independentistes o no) estan genèticament programats per quan arribi el moment de la veritat en què un militar espanyol els digui: "Pónganse al servicio de España, coño!", contestin: "Sí, señor"... Són molts segles d'esclafament i submissió a lo espanyol per poder-se sobreposar a aquesta tendència de dir: "Deixem-ho córrer, que encara prendrem mal".

    En el fons tenen una síndrome d'Estocolm brutal i els encanta estar sotmesos a lo espanyol, fer-se les víctimes i anar a veure els partits del Barça contra el Madrid...

    I els polítics, efectivament, són un reflex de la societat a la qual representen.
 • Aufrany5.066 3 429👍 5.088
  Pensava que ho deies perquè si guanya el trifatxet sí que caldrà agafar les armes.
 • terrae876👍 20
  La via del pacifisme ha fracassat, i amb ella el poble català ha decidit enterrar-se abans de combatre. 
  • Marcos412474.659 2 464👍 3.390
   Doncs ja podem anant mentalitzant-nos, perquè com defensem la terra de les armes espanyoles com vam defensar les urnes de les seves porres, aquesta vegada sortirem ben escaldats. Que no serà una lluita de fotos, si arriba a aquest nivell.

   Jo no dono suport a agafar un fusell i posar-se un a fer bogeries, però no veig normal això de deixar que t'ho facin sense almenys defensar-te.

   Però vaja, tampoc veig molt probable que Ñ es foti en el sarau que seria començar a matar gent pels carrers de Barcelona si no tibem de la corda nosaltres. Mentre tinguin aire,l'aprofitaran per respirar. En això s'assemblen als processistes: qui dia passa, any empeny.
   • Benfresc13.598 6 151👍 13.736
    Sí, però ja em diràs com ho faràs per disputar el control del territori català a Espanya sense una bona organització i sense a... 
    • Marcos412474.659 2 464👍 3.390
     Home, és que si ni tan sols ens apropem a aquest punt, t'asseguro que qui primer atacarà serà Ñ. Que pel referèndum van sortir els policies, però et recordo que van estar enviant efectius militars les setmanes anteriors fins deixar les bases plenes de gom a gom. No va ser per gust, sinó perquè pensaven que 2 milions de separatistes anaven a fer-los fora de la frontera.

Publicitat

Fòrums

 • 9.301.210 missatges
 • 221.303 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat