Fòrum

Qui modera aquest lloc web, o és extremadament negligent, o té mala fe.

Defectible7.981 270

Ahir, en aquest lloc web, algun dels usuaris expulsat reincident, amb els seus comptes secundaris que utilitzen per manipular vots, tots ells tolerats per l'administració, obre un fil per, diguem-ne, fer una pregunta sobre transgènere i transexualitat, que deia quelcom en la línia de "Si els genitals i l'aspecte físic no defineixen el gènere, per què els trans s'hormonen i operen?"

Una pregunta trampa, amb intenció de provocar polèmica, de propaganda transfòbica. L'evident interès fingit de sempre. Però una bona oportunitat, nogensmenys, per deixar en evidència una cosa que en realitat són faves contades.

Així que jo em passo uns quinze minuts escrivint una resposta el més concisa i explicativa possibles sobre un fenòmen altrament complex, feina gens fàcil —per mi, almenys—, abocant-hi alguns detalls que només he pogut anar coneguent al llarg dels anys, tot plegat per desmuntar-ne la propaganda transfòbica i homòfoba en general de caire simplista. Vaig considerar que era una bona oportunitat per fer-ho, ja que aquí realment no hi ha nivell per contestar-ho. Una resposta que no va a insultar a ningú, una que evités la polèmica i se centrés en ser productiva, i que als pocs minuts ja rebia els vots de la brigada habituals del fòrum, als quals el Racó va decidir donar poder mitjançant l'habilitació de vots negatius:Avui, tot just l'endemà, tot el fil ha desaparegut. Les seves males intencions amb ell, però també la meva bona feina d'ahir.

Jo matix en vaig reportar un missatge d'un d'aquests trols, per ser obertament de propaganda transfòbics i homòfobs, però enlloc d'eliminar aquests missatges i/o expulsar-ne els usuaris, es decideix amagar el que ha passat, i permetre que aquests usuaris segueixin participant, no només aquells que ja em van enviar a mi mateix a ficar-me coses pel cul poc després de registrar-se —i que l'administració va decidir permetre—, sinó també aquells que ahir deien que la gent transsexual havia d'anar al psiquiàtric.


***

Aquí es protegeixen els trols, s'encobreix l'homofòbia i als criminals que l'escampen, i es castiga als seus usuaris que aporten contingut de qualitat.

Respostes

Configuració
 • soldat Svejk17.935 7 90👍 4.321
  aquí hi ha entre cinquanta i setanta usuaris actius (una trentena més de dobles usuaris)... la meitat són elements d'ultradreta que aprofiten la negligència extrema dels administradors per escampar odi, masclisme, homofòbia i xenofòbia cada dia de manera militant.  Els ajuden uns quants usuaris més que són molt justets..

  el lloc és un femer i li falla la subvenció pública: és una vergonya subvencionar tal femer. • Aquest missatge ha estat esborrat
  • the_west_rulez15.319 3 127👍 14.770
   Pernil, això no cal. Me'n refot l'origen de la queixa, el que molesta al conjunt del raconariam (excepte als seus 4 palmaires) és aquesta manera d'obrir fils per cridar l'antenció. Si vol marxar que marxi d'una p... vegada, però tampoc no cal posar aquestes imatges (i si ho fas fes-ho en spoiler).
   • Pere Grífols i Masoliver220👍 303
    Combatre les mentides i la ideologia perniciosa que escampa el defecable també és important
     • raticida229👍 169
      Evidentment tothom pots fer les bogeries que vulgui amb el propi cos.

      Ara, que pretenguin que la societat combregui amb les seves trastocacions mentals, no.      Tenim tot el dret d'oposar-nos-hi.
      • the_west_rulez15.319 3 127👍 14.770
       Què és una trastocació mental per a tu? 
       • raticida229👍 169
        Que un home pretengui ser dona.

        Malaltia mental greu.
         • Pere Grífols i Masoliver220👍 303
          Què pensaries si un home blanc es creiés negre i es fes cirugia per semblar-ho?
          • the_west_rulez15.319 3 127👍 14.770
           És el seu problema i és lliure de fer-ho si vol, de la mateixa manera que tampoc no em canviaré el sexe però no atacaré qui vulgui fer-ho. El que no trobo correcte és atacar la persona en qüestió per aquest motiu.

           I molts de nosaltres no suportem el Defecable, però no precisament pel seus gustos sinó per la seva actitud.
          • Pere Grífols i Masoliver220👍 303
           No si a mi també me la sua el que faci el Defecable amb la seva vida personal, (de fet si es tirés per un barranc fins i tot ho celebraria) això va de les ideologies tòxiques que ell es dedica a escampar en un mitjà públic com és el racó i que posen en perill la salut mental i física col.lectiva de la nostra societat.
          • Ryotsu1.044👍 680
           Home, és una comparació molt lamentable. Les diferències entre homes i dones van molt enllà que un simple dimorfisme sexual, hi ha diferències a nivell hormonal i cerebral, i és això últim el que segurament causa que algunes persones es considerin del gènere contrari. La diferència entre un home blanc i un negre és bàsicament física, associar-te amb una raça és un tema bàsicament cultural, en canvi el gènere, per molt que diguin els giliprogres, no és només una simple construcció social. 
          • Pere Grífols i Masoliver220👍 303
           Les races sí que tenen diferències a nivell hormonal i cerebral, de fet ja el sol fet de tenir un color de pell més fosquet o més claret es deu a la varietat entre hormones. Tampoc em negaràs que certs tipus de negres sovint tenen més testosterona que nosaltres mentre els asiàtics orientals en tenen menys.

           Et compro, això sí, que la majoria de "transexuals" ho són per defectes a les hormones o al seu cervell, segurament degut a un entorn social extremadament domesticat i dòcil, als estils de vida sedentaris i plens de productes estrogenitzants i a la manca de selecció natural.
          • Ryotsu1.044👍 680
           No, no hi ha diferències associades a races, pot haver-hi diferències mitges entre poblacions(que no en races artificials), que no és el mateix ni molt menys, la idea de blanc o negre és simplement una distinció racial pràctica, no científica, i està basada en el color de la pell simplement. El dimorfisme sexual i la diferència hormonal entre homes i dones no té res a veure amb el que passa entre diferents poblacions. Aquestes diferències cerebrals determinen la identificació amb un gènere, qualsevol intent de comparar això amb les races és simple fantasia.

           Per exemple, l'estria terminal està relacionada comportament sexual, mostra un fort dimorfisme sexual i és té evidència que està molt relacionada amb els transgèneres. Queda encara molt per descobrir, però tot indica a que ser transgènere no té res a veure amb les collonades que t'estàs inventant, sinó a temes genètics i l'exposició a certes hormones durant l'embaràs. No hi ha res al cervell associat amb la identitat "racial".
          • Pere Grífols i Masoliver220👍 303
           -El terme "races" no es limita a distingir entre "blancs i negres". De fet això que tu anomenes "poblacions" a la pràctica ve a ser un eufemisme políticament correcte de "races".

           -Negar que l'entorn o l'estil de vida tinguin res a veure amb les hormones sí que són collonades. De debò, pel teu bé t'aniria bé esbrinar quins són els efectes de dur una vida sedentària i plena de productes ensucrats.

           -Els "temes genètics" que esmentes són una conseqüència de la preocupant falta de selecció natural dels nostres temps, ja que els gens defectuosos que acaben derivant en malalties com aquesta abans tenien poques possibilitats d'ésser transmesos a les futures generacions, però ara deixem que es reprodueixin lliurement.
          • Ryotsu1.044👍 680
           El terme població no és cap eufemisme, té un significat molt diferent, i en qualsevol cas no es correspon amb la idea de raça que té la majoria de gent de blancs, negres i asiàtics. De totes maneres és irrellevant, no hi ha zones del cervell encarregades de la identitat "racial".

           Jo no he negat l'efecte de l'ambient en la producció de certes hormones, estic dient que no hi ha cap evidència que això estigui relacionat amb la disfòria de gènere. Precisament l'exemple que t'he posat va en contra d'això, el dimorfisme sexual de la estria terminal està provocat durant el desenvolupament del cervell, és una diferència innata entre els homes i dones, no es veu afectada per hormones durant la vida adulta. Tu estàs dient que la vida sedentària i no sé quines collonades més provoquen un gran canvi en el cervell d'un adult provocant que el dels homes sigui com el de les dones en les zones relacionades amb la identitat sexual i el de les dones al dels homes, és simplement una ximpleria que no té cap evidència, és una creença teva.
          • Pere Grífols i Masoliver220👍 303
           No és cap ximpleria suposar que els estils de vida estrogenitzants que duu bona part de la població actualment estiguin relacionats amb la transexualitat. Tampoc no he dit que això hagi de passar durant l'edat adulta.
         • raticida229👍 169
          De veritat no ho veus?

          Pateixo pel futur d'aquesta civilització.

 • Taujà13.772 8 148👍 5.736
  T'he votat negatiu sense voler (de debò cal posar el vot negatiu just al costat del lloc on es poden consultar els vots negatius?) Porto mesos sense acabar d'entendre la fixació que tenen alguns usuaris amb tu. Tampoc cal que m'ho expliqueu, fa mandra.
  • Jordi Freixas20.294 13 77👍 4.506
   Sobretot els que dia sí, dia també el voten negatiu a pràcticament tots els seus comentaris, per irrellevants que siguin... 
   • the_west_rulez15.319 3 127👍 14.770
    Suposo que obrir fils com aquest no hi té res a veure.
    • raticida229👍 169
     Em sembla que de bonisme acrític ja n'hi ha prou, gràcies. L'infatilisme aquest de positius i negatius en  hi va inclós. 

     L'usuari que ha obert aquest fil es caracteritza de bon principi per mirar de denunciar aquest fòrum per raons no gaire clares, però si en tens temps i paciència pots repassar-ne els seus vora de 8.000 missatges, on es dedica bàsicament a fer merder del no res i a muntar-se'n un personatge que hores d'ara no se'l creu ni ell, ni ningú que no sigui tan naif com per creure's que els personatges virtuals d'internet són tots ells i sense excepció personatges reals. Altrament dit, entre els palmeros i els enemics aneu construint una realitat virtual -d'objectius foscos, és evident- de qui només sabem que es vol petar el Racó.

     Que em diràs -si et ve de gust, és clar- que aquí al Racó n'hi han d' hi ha ultradretans, feixistes, segons usuaris i bots variats. I és així. Però això no fa el fet de que aquesta web sigui un cau de feixistes, homòfobs, racistes, etc... com pretén l'usuari autor d'aquest fil. És un insult a gent com ara jo mateix, servidor, que mirem d'anar fent paret amb tota pedra però no ens empassem aquest victimisme sobre-actuat i que fa pudor d'interessos ocults. Que no vàrem néixer ahir, vejam.

     Les toxicitats són ambivalents.
    • Benfresc13.372 6 156👍 13.243
     L'altra qüestió és. 
     En defeca, en soldat svejk etc.
     Realment combaten el feixisme (en sentit ampli)? , o per contra, amb la seva actitud fanàtica i estúpida d'acusar de feixista i d'insultar a tort i a dret a tothom per qualsevol cosa; no alimenten el feixisme que diuen combatre?

     Per exemple sembla que no puguin entendre que el fet de no ser anarquista i/o apàtrida i voler un país amb fronteres, com de fet vol quasi tothom, no et converteix en feixista, ni tampoc en xenòfob.
     • Makhnovtchina1.471 2👍 4.373
      Prou d'acord amb el que dius. Però trobo un error que identifiquis automàticament ser-ne anarquista amb l'apàtrida. D'anarquismes hi ha un bon grapat. Jo sóc ideológicament anarco-comunista, o comunista llibertari, i sóc independentista d'una nació colonitzada com ara Catalunya. I no és una cosa nova original meva. Si cerques el significat del meu nom  d'usuari o el nom de la meva signatura veuràs que ara fa cent anys ja va existir un comunisme llibertari independentista tot just a la banda nord del Mar Negre.

      Pel que fa a l'independentisme anarquista nostrat et recomano si et ve de gust Anarquisme i alliberament nacional, descarrèga directa i lliure en format pdf.
      • Benfresc13.372 6 156👍 13.243
       Sí ja conec negres tempestes i tot això i fa molts anys que em vaig llegir aquest llibre.
       Jo abans em considerava comunista llibertari tot i que ho separava força de la qüestió nacional. 
       Durant el procés, aquests darrers anys he après que anarquisme i independentisme en el nostre context no casen gens bé. I més enllà de la qüestió nacional, una societat anarquista a una escala mínima ment gran no crec que sigui possible perquè per començar ningú la vol ni la voldrà, i a escala petita hi pot haver algunes petites societats pseudoanarquistes dins D un món capitalista, però sense ser del tot desconectades d'aquest.

       De fet, no crec ni en el comunisme, vull una Catalunya i també un món socialista  d'Estats socialistes, societats econòmicament força igualitàries on tothom tingui les necessitats cobertes i on des de l'Estat es planifiqui satisfactòriament l'economia, la demografia (control de natalitat), es protegeixi la natura, hi hagi un bon control fronterer etc. 

       Penso que la democràcia representativa va bé, però també s'ha de compaginar amb la democràcia participativa i directa.

       A més, penso que els superordenadors poden servir per planificar satisfactòriament l'economia.

       En el context actual Catalunya necessita bons líders i organitzacions de diferents tipus, cordinades entre elles i amb jerarquies fortes. Això en el context actual de lluita contra la ocupació i per constituïr un nou estat independent d'Espanya. 
       • Makhnovtchina1.471 2👍 4.373
        Bé, doncs mira't l'anarco-comunisme com a fita cap a on s'ha d'anar tot emprant temporalment les estratègies, tàctiques i formes de les repúbliques socialistes. 

        Sobre la democràcia representativa s'hauria de discutir molt i molt i em penso que seria desviar-nos-en massa de l'origen d'aquest intercanvi d'idees en aquest fil.
      • raticida229👍 169
       Prou d'acord amb el que dius. Però trobo un error que identifiquis automàticament ser-ne anarquista amb l'apàtrida. D'anarquismes n'hi ha un bon grapat. Jo sóc ideológicament anarco-comunista, o comunista llibertari, i sóc independentista d'una nació colonitzada com ara Catalunya. I no és una cosa nova original meva. Si cerques el significat del meu nom  d'usuari o el nom de la meva signatura veuràs que ara fa cent anys ja va existir un comunisme llibertari independentista tot just a la banda nord del Mar Negre.

       Pel que fa a l'independentisme anarquista nostrat et recomano si et ve de gust Anarquisme i alliberament nacional, descarrèga directa i lliure en format pdf.
 • virot9.345 4 232👍 4.553
  A mi em fot que tinc una resposta d'aquest tal raticida d'aquest fil a les notificacions i per molt que cliqui i em porti a l'enllaç trencat no se me'n va. Espero que no es quedi aquí per sempre.
 • Solidari2.861 8 669👍 1.383
  L'adversativa del títol, no acaba d'entendre's perquè les opcions no són oposades. Són perfectament compatibles.
 • raticida229👍 169
  La teva resposta no se la va llegir ningú 
 • Velafonte31👍 33
  Quina putada que te'n vagis voluntàriament quan tu decideixis!
  Els moderadors t'havien d'haver fotut fora fa temps! 
 • JR1707484👍 573
  Jo no dic res, però ja quasi ha passat un dia.
 • nagercoin7.114 14 303👍 66
  Això no és res comparat amb les guerres kàrmiques.

Publicitat

Fòrums

 • 9.284.361 missatges
 • 220.648 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat