Fòrum

Segons la vostra experiència quines són les coses que més miren les dones abans de tenir una relació amb un home?

cristinon26.707 9 41👍 1.458
Bona nit a tothom.

Es diuen moltes coses, els valors, estar ben posicionat, els diners, ser socialment molt potent, ser segur de tú mateix, certes virtuts com ser noble, la forma de ser, el físic, etc , etc, etc, etc, etc...

Respostes

Configuració
 • cristinon26.707 9 41👍 1.458
  M´he deixat la maduresa de l´home i segur que unes quantes coses més......

  Què creieu que són les coses més determinants per a una majoria de dones de cara a decantar-se per un xicot o un altre?
 • rotllan11.858 5 171👍 11.796
  Quines les blanques o les negres?
 • Hanzel und Gretyl5.362 10 397👍 1.911
  Fins als 25, hobbies i aspecte físic. +25 com et guanyes la vida. Excepcions srmpre hi han però. 
 • Screen4.639 1 465👍 2.257
  A partir dels 70 que tinguis un cor prou fort per aguantar una viagra  per no palmar-la quan ho estas fent... que deu de ser tot un paperot 


  PALMAR-LA EMPALMAT 
 • Faraday1.279 1👍 946
  El físic, l'alçada i la cartera. No necessàriament per aquest ordre.
 • oprimit19.798 15 79👍 10.314
  La mida de la butifarra.
 • INNOVATORUsuari sumador1.063 15👍 234
  El caràcter sempre com a norma general. El físic acostuma a ser-hi però és secundari. 
  • cristinon26.707 9 41👍 1.458
   Això diuen moltes
  • Hyphen407👍 628
   És que és precisament el caràcter el que fa atractiva a una persona, el físic, com dius, és secundari.
   • INNOVATORUsuari sumador1.063 15👍 234
    Exacte. Allò que donarà vida a la relació en una dona no serà l'aparença, si no l'autenticitat de la persona. Pensa que el temps passa i el físic marxa quan envelleixes, el caràcter persisteix.

    Edito: De fet a la vida real podem trobar força més exemples de dones guapes, riques i famoses que van amb homes no tan agraciats físicament i, en canvi, pocs homes guapos, rics i famosos que van amb dones lletges. Algú deia que per naturalesa la dona està feta per atraure l'home, d'aquí les curves (cul i pit) i que l'home està pensat per sentir-se atret, protegir i cuidar de la família. Així l'ésser humà assegurava procrear-se i mantenir l'espècie. Potser aquest instint n'és la resposta.
    • Mafan1.029 2👍 1.004
     Fa temps vaig escoltar una història. Ja casibe no m'enrecordo així que pot ser imprecisa o ficticia.

     No sé si el protagonista era Pitàgores o un altre filosofo de l'antic mon. El fet és que en aquells temps (tot segons aquesta història), els filòsofs eren les super estrelles de la societat i per tant totes les noies volien casar-se i tenir fills amb ells.

     El cas que el protagonista, posem Pitàgores, tenia una dona no pas massa maca. Un dia algú li va preguntar perquè la seva dona no era més maca sent tan popular com era i tenint tantes dones maques interessades amb ell. Ell li va contestar:

     - Si has d'escollir una dona per passar un bon estona escull una de la qual puguis dir l'hagués pogut trobar una de millor però no més maca. En canvi si has d'escollir una dona per estarti tota la vida escull una de la qual puguis dir, l'hagués pogut trobar una més maca però no millor.

     Ara pel qui llegeix això li aconsello no dir-li a la seva parella o amant, ja que probablement es quedaran només en la part dolenta. Avisats esteu
 • ziol7.610 15 284👍 3.115

  Segons la meva experiència particular, abans de tenir una relació totes les dones miraven «el físic» o anteriorment «el projecte de físic». Però era inevitable llevat que tinguéssim una relació totalment a les fosques, cosa que no recordo que m’hagi passat mai; just abans de la relació, fins i tot si érem a la muntanya, com a poc hi havia alguna llanterna.

  Dels altres homes, no en tinc cap experiència. Bé, sospito que a alguns companys de facultat els passava el mateix que a mi.

  • cristinon26.707 9 41👍 1.458
   crec que és molt cert el que dius
   • ziol7.610 15 284👍 3.115

    A veure, quan vaig contestar ho vaig fer de manera una mica ambigua, fent conya, com acostumo a fer moltes vegades.

    I ni la meva dona, i portem 35 anys junts, ho va veure a la primera quan va llegir aquest post…

    Li vaig haver de dir, que amb ella, la primera cosa que vaig veure —o mirar— era «la infermera», tot i que en aquell moment no tenia ni idea de la seva professió. Ella de la meva, potser sí que alguna cosa en sabia, perquè en el grup on ens vam conèixer —el BEAN— algú m’anomenava l’«astrofísic» tot i que mai no he treballat en aquesta especialitat concreta que sí vaig estudiar.

    I, naturalment, que sobre tot en les primeres decisions entre dues persones, l’aspecte físic de manera conscient o no, compta. Independentment dels estereotips, al menys en mi és alguna cosa interna i inconscient. Per exemple, sempre m’he fixat més en les morenes que en les rosses, i no és una qüestió que no m’agradin físicament i conscient les rosses, però m’atreuen més les morenes. I si vols una teoria tirant a psicoanalítica, tot i que sóc molt poc freudià, potser és perquè vaig perdre la mare de petit i era morena.

    • cristinon26.707 9 41👍 1.458
     sí, ho sé, el psicoanàlisi és així , em vaig psicoanalitzar fa anys i em va agradar bastant
    • cristinon26.707 9 41👍 1.458
     I per cert, sento lo de la teva mare, ha de ser molt dur, jo vaig perdre el pare tenint gairebé 5 anys
     • ziol7.610 15 284👍 3.115

      Diria que ho vaig assumir bé, entre altres coses perquè no m’havia amagat que la seva malaltia era molt greu. Però el pitjor va ser que el meu pare, al cap d’un any, es va tornar a casar. O més exactament les ments benpensants de la família el van tornar a fer casar, i va fer la pitjor elecció possible.

      Quan ets un nen admets les coses com les veus, assumint que els adults fan el normal. Va ser un procés lent identificar el problema. Si parlava en castellà, és perquè hi havia persones així, com algú pot ser alt o baix, per exemple; em fotia però la estratègia va ser trampejar el temporal. Durant deu anys.

      Molt més tard, quan vaig aparellar-me amb la dona que resulta que, casualment, és diplomada en infermeria i amb l’especialitat de psiquiatria, vaig aprendre que el que té aquella dona —encara és viva— s’anomena paranoia. I que si no fa en public res que molesti a tercers, normalment no se la tanca…

      No sé si per a mi va ser un trauma o una escola. Era com viure en una pel·lícula d’espies durant deu anys, sempre alerta intel·lectualment i física, preparat per a qualsevol contingència. Per posar un exemple de com era, un dels seus invents per a castigar-me, de preadolescent, consistia en tancar-me amb clau el moble llibreria, potser durant una setmana o quinze dies, on hi tenia fins i tot els llibres de text o el diccionari. Al menys em va servir per aprendre a fer servir un rossinyol. O prendrem, ad aeternum, les peces del joc d’escacs, que al menys em va servir perquè decidís aprendre a jugar a escacs de memòria. No tot és sempre el dolent que sembla a primera vista.

      Alguna vegada he pensat fer-ne una novel·la, però tot i que escric ciència-ficció, em temo que la realitat superaria la ficció i que no seria versemblant, els lectors pensarien que és del gènere fantàstic que no és precisament el que més m’agrada.

    • Roderic17.825 15 94👍 8.975
     O potser és perquè en aquesta latitud hi ha més morenes que rosses i, conscientment o no, això fa augmentar les probabilitats d'aparellament.
     • ziol7.610 15 284👍 3.115

      També, però crec que en igualtat de condicions, els ulls sempre m’han tirat més, automàticament, sense cap procès conscient, cap a les morenes.

      No he estat gaire de cinema, però quan penso en actrius que m’atreuen o m’han atret, són també majoritàriament morenes, i en el cinema ja no són tantes.

  • cristinon26.707 9 41👍 1.458
   Jo vull afegir una cosa a això que ha dit Ziol, crec que per regla general tant homes com dones com és lògic mirem primer el físic ja que és el primer que ens entra pels ulls, ens ha d´agradar la persona però molts o bastants no només mirem això, estar amb una que és el nostre tipus i que la veiem molt guapa però que de cervell no t´omple és molt depriment, dura poquet això, és una experiència més aviat buida diria jo, així que mirem que n´hi hagi un equilibri, que ens agradi de fora però també una mica bastant de caràcter, i que tingui alguna afició en comú amb nosaltres també déu n´hi dó el que ho mirem moltes persones...


 • Buddha607 2👍 815
  Doncs que preguntis si volen cardar

  I elles et respondran amb un sí explicit.

  Alguna cosa així diuen ara que has de fer
 • Corpetit18489 1👍 185
  Depén de cada dona. Si és una xoni buscarà una cosa, si és una dona més pija buscarà una altra, etc... Les dones no són tan diferents dels homes ni funcionen com un ent gloval, ja toca canviar aquesta mentalitat.
 • Liostes172👍 172
  Depén dels anhels personals,

  Hi ha gent que busca atractiu físic, sol buscar també fórmules d'oci diàries. Correlaciona amb la jovenesa i amb el xonisme. La primera es passa, la segona no.

  D'altres busquen estabilitat econòmica i familiar, correlaciona amb tenir una edat ja més granadeta i amb la classe social, i les virtuts i defectes de la consciència de classe.

  Un enamorament pot depassar aquestes motivacions.

  Finalment, hi han els que busquen la seva dosi diària de drama, l'espècie més fascinant de totes.


  Es nota l'estrès electoral? Direm doncs que l'aspecte físic/diversió i l'aspecte social/econòmic poden prendre formes tant positives com profundament negatives.

  I jo diria que la resta de motivacions són més anecdòtiques.
 • Flordeneu de Königsberg1.128👍 2.140
  Jo el que vaig mirar (i ho dic de debò) és que tingues uns ‘valors’ similars als meus (què volia a la vida, què esperava d’una relació, etc.) i que parles català (sí).

  Físicament tampoc hi vaig pensar gaire, simplement que fos algú normal, sense cap a priori.

  També cercava un noi que no hagués tingut gaires o cap relació (com és el cas) abans, perquè em resultava difícil refiar-me d’algú que no hagués tingut criteri, que no ‘filtres’ i que li agrades ‘qualsevol’.

  I era molt jove, menor i tot, quan vaig fer servir aquest ‘paràmetres’. Encara em semblen adequats. I puc dir que vaig encertar.
  • cristinon26.707 9 41👍 1.458
   Em sembla molt bé mirar els valors, són molt importants i tot el vas mirar em sembla bé i molt lògic, de fet crec que bastants o moltes persones mirem aquestes coses que has dit
  • Juan Lloris6.291 7 342👍 4.032
   Ben muntat pots aconseguir que una persona no catalanoparlant acabe sent-ho amb tu. I de pas li estàs fent un favor a la llengua.
   • Ramon Muntaner4.152 12 513👍 1.421
    És cert. Jo vaig aconseguir que la meua anterior parella s'animara a parlar valencià (era de la capital, filla d'un matrimoni mixt). Si la nostra relació haguera tirat avant sociolingüísticament el valencià hauria avançat: d'un pare valencianoparlant (però amb castellà de primera llengua) i d'una mare castellanoparlant (amb un pare valencianoparlant) tindríem uns fills valencianoparlants.

    Ara tinc una nova parella, que és valencianoparlant i valencianista. Què vols que et diga, no ho he buscat expressament, però ja em va bé. Menys patiment. Ja m'ha costat prou recuperar la llengua en la meua família com a fill/nebot/nét. Per una volta m'estime més no anar en direcció contrària…


   • Flordeneu de Königsberg1.128👍 2.140
    És probable, però tots els castellanoparlants que jo coneixia (i era tot el meu voltant, no gaire ampli, anava al batxillerat al mateix institut de sempre) eren molt reticents al català, per tant, simplement, no podia. Per mi parlar català em donava una sensació d'"intimitat" i de proximitat, de 'ser català', i era un factor molt important.

    D'altra banda, per casos que he vist de fills d'un/a catalanoparlant i un/a castellanoparlants, la jugada no sempre surt bé. 
 • Benfresc13.341 6 157👍 13.155
  Jo quan em fotia speed lligava molt, i era perquè xerrava molt sense parar ni un moment, a les dones els hi agrada que xerris molt, que estiguis per elles i els hi expliquis coses, i com que tinc molt bona veu, agradable i sensual, per això lligava posat d'speed.

  La putada és que amb l'speed no trempava, em fot molt calent però no se m'aixeca, és molt mal parit. 
 • OcellotdeBoscFeréstec6.348 7 338👍 1.213
  Quelcom no dit fins ara, la neteja. A les dones els hi agraden el homes nets. 
 • Roderic17.825 15 94👍 8.975
  Creia q era un fil del suscrofa.
 • malllamplll_3.850 2 541👍 2.544
  El tamany. Sempre volen saber com de grossa la tens, per saber si se la podran menjar tota sencera. Només de pensar-ho ...!

Publicitat

Fòrums

 • 9.282.052 missatges
 • 220.551 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat