Fòrum

"Si anomenem feixista a tothom, llavors ningú és feixista o ho som tots", diu un home amb una esvàstica tatuada

Jordi Freixas20.565 13 74👍 4.630
https://www.elmundotoday.com/2019/03/si-llamamos-fascista-a-todo-el-mundo-entonces-nadie-es-fascista-o-lo-somos-todos-dice-un-hombre-con-una-esvastica-tatuada-en-la-cara/

"Si anomenem feixista a tothom, llavors ningú és feixista o ho som tots", diu un home amb una esvàstica tatuada

"ET DIUEN FEIXISTA PER QUALSEVOL COSA, FACIS EL QUE FACIS", LAMENTA

 

Lamentant que, al final, abusar d'una paraula faci que no signifiqui res, Jaime Román, que casualment porta una esvàstica tatuada al braç i el cap completament rapat, ha donat una roda de premsa aquest matí per denunciar que cada vegada és més comú que es digui feixista "a tothom" i que, si tots som feixistes, "en realitat ningú ho és realment".

"Si tothom és nazi llavors jo també sóc nazi. Doncs val, doncs molt bé ", ha insistit Román, que ha volgut recordar als periodistes que termes com" dreta "," esquerra "," feixisme "o" Heil Hitler "ja no refereixen a res concret i que, quan algú els fa servir en una discussió, el que fa és desconnectar perquè "no s'està aprofundint ni matisant ni res".

"La gent et crida feixista per qualsevol cosa, sense veure més enllà de l'enorme esvàstica que porto tatuada al braç", ha dit.

"Què passa, que ara no voler que treguin a Franco del Valle de los Caídos, glorificar el passat d'Espanya i ser una mica políticament incorrecte em converteix en feixista? D'acord, doncs llavors suposo que sóc feixista, és així com funciona ara? ", Ha declarat. Román també ha denunciat l'ambient irrespirable que fa que "gairebé qualsevol cosa" et converteixi en feixista avui en dia, com donar suport a la ultradreta o "tenir tatuatges que t'agraden".

Román ha afegit que, al final, es veurà obligat a ser feixista de veritat després d'escoltar tant negre, tant català, tant marieta i tanta Feminazi dir feixista impunement.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.298.346 missatges
  • 221.186 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat