Fòrum

"Con que ojo me miras?" Roger Español planta cara a VOX.

Unitat i Orgull9.958 10 217👍 7.178
Suposo que ja haureu llegit el que ha passat aquesta tarda a la carpa de VOX.

VOX tenia una carpa al migdia a Plaça Catalunya i crec que l´han hagut de treure per la pressió de la gent. L´han ficat a Drassanes, al final de la Rambla, coinicidint a escasos 20 metres de la carpa d´ERC per Ernest Maragall, i a 50 metres de la carpa del Front Republicà i altres carpes com la d´Estat Català, UGT, i altres.

Portava jo 5 minuts per allà, a escasos metres de la de VOX i he vist al gran Roger Español com s´hi acostava i es plantava a uns 5 metres davant la carpa de VOX. S´ha quedat mirant-los sense dir res, uns minuts, i quan ja faria 8-10 minuts he vist com algú li deia alguna cosa (posteriorment ens ha dit que li han dit "con que ojo me miras?" ) i per això en Roger ha anat cap a la carpa de VOX. Quan ell s´hi acostava més gent indepe ens hi hem acostat per fer força i ha començat una discussió. Als pocs segons la porca de la Monica Lora que era allà a la carpa he cridat "Mossossss" i han aparegut uns 8-10 de la ARRO com a gossets de la Lora. Els dirigia un que estaria pels 30 i pico anys i ha vingut en actitut xulesca parlant en TOT MOMENT en castellà i exigint que marxessim del lloc. Per suposat que no hem marxat i llavors ell ha fer un cordó d´Arros per protegir la carpa.

S´hi ha acostat més gent i l´imbècil aquest espanyol de merda ha ordenat als ARROS donar un pas al davant per fer el cordó més gran perquè hi havia tensió. H havia gent del jovent de La Forja que crec que recolça a Poble LLiure i ha arribat Dante Fachin per veure que passava. A tot això la porca de la Monica Lora no parava de fer-nos fotos i videos i el cap d´aquell unitat d´ARROs parlava de bon rotllo amb algun de la parada de VOX.

S´ha de ser subnormal per ser Mosso i estar de bon rotllo amb els que si entren et deixaran sense treball, imbècil!!

Resumint, un cop més els Mossos defensant els feixistes. Caps de la ARRO parlant en castellà i no volent parlar en català, i el govern efectiu sudant de tot i no tenint collons a depurar els Mossos que fan el que els hi surt dels pebrots amb actituts xulesques.

Gran Roger Español, tu si em representes, gran Dante i la seva evolució i gran Poble Lliure i La Forja 

Ah! i deporable l´actitut de la gent de la carpa d´ERC que estaven a escasos 20 metros. Han tingut que veure el follon per collons i CAP d´ells s´ha acostat per fer pinya  estaven més preocupats de que a gent que s´acostava a la seva carpa es fessin fotos a un marc de fusta que tenien com si fós una atracció turísitica 

Respostes

Configuració
 • nouservesverdes185👍 222
  Tots aquests deuen ser guàrdies civils canviats d'uniforme des del 155. Llàstima que avui no fos a barna m'agrada anar al mig de la disbauxa.
 • Sietes80👍 19
  Pero per que collons aneu a allá? A fer que? No ho entenc.
 • Gambús vallesà73👍 243
  No es quedaran sense feina, aquests mossos botiflers venen la seva dignitat a canvi d'un càrrec lleugerament superior quan els recol·loquin de policía nacional. 
 • Jaume_I15.952 11 117👍 8.460
  S'ha gravat? Ben fet 
  • Unitat i Orgull9.958 10 217👍 7.178
   El moment que el de VOX ha fet mofa sobre l´ull del Roger i ell i altres hem anat cap a la carpa de VOX ningú gravava perquè era una situació que quasi ningú s´ha pertacat. Després quan ja ha vingut més gent i estava l´ARRO si que hi havia un tio fent fotos amb una càmara grossa i algú gravant.

   La rata de la Monica Lora si que des de darrera dels ARROs ens feia fotos i videos. Però quan l´ARRO encara no hi era, i ja veia que estava el Roger allà i els 5 o 6 que també erem reconeixibles perquè ella no és tonta, mirava de reull però amagada darrera els seus companys i no tant valenta com sol ser per les xarxes socials quan escup el seu odi caps als independentistes. La mOnica Lora és de lo més fastigós que hi ha a Catalunya, actualment està a l´ajuntament de Mataró per PxC i ara es presentarà per VOX a Mataró i segur que torna a entrar a l´ajuntament.
  • Jaume_I15.952 11 117👍 8.460
   Jo que he estat militant derc he de reconèixer que la majoria no tenen mitja hostia. Son prou covards en general. Igual que la majoria tenen un nivell cultural alt però de força i valentia prfffff
   • broquil_is_over2.771 3 680👍 3.262
    La dignitat consisteix en jugar-se la cara quan toca. No hi té massa a veure la capacitat de trencar-ne.
  • Benjamí198429👍 6
   De l'independentisme que és diferent.
  • Unitat i Orgull9.958 10 217👍 7.178


   si, la parada del PP l´he vist, més amunt de la parada de l´ANC, la paradeta pepera m´ha fotut llàstima i tot, només hi havien 4 iaios que feien pena la veritat, però la que tu dius no l´he vist perquè per passeig de gràcia no hi he anat

   quan dius brigada de neteja dedueixo que són els que arrenquen tot de nit? però era una parada sense cap nom indetificatiu?

   també he vist la de SCC més avall, casi a l´altura del Zurich, cada any la fiquen al mateix lloc, quan he passat hi ha havia bastant pijo mudat dins d´ella

   seria bona idea el pròxim sant jordi fer una brigada raconiana i donar una volta per certes parades 
 • Mr SISI2.754 6 682👍 2.281
  Per dignitat, s'ha de votar Front Republicà. Qualsevol que es faci dur indepe i es quedi a casa podent votar la dignitat de Roger Espanyol, no es mereix dir-se indepe

Publicitat

Fòrums

 • 9.284.600 missatges
 • 220.655 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat