Publicitat

Fòrum

Ciber Activisme: Eleccions a la cambra de Comerç

grinfildUsuari sumador25.117 15 45👍 4.356

Està bé debatre però de tant en tant s’ha de passar a l’acció.  Proposo una campanya per fer aquests dies fins el  8 de maig, per aconseguir majoria independentista a les cambres de comerç de Catalunya.  Normalment només vota el 2% del cens així que si ens ho treballem podem guanyar.

Molts empresaris i autònoms pensen que no poden votar a la cambra de comerç perquè mai s’hi han inscrit, això és un gran error i els actuals dirigents de la cambra fan tot el possible perquè la ignorància es mantingui entre els electors.  Així que si coneixem a empresaris o autònoms independentistes els hi hem de fer arribar la campanya perquè votin candidatures indepes, la gran majoria poden votar.

El resum de la campanya és:

Dates de votació:

Votació telemàtica del 2 al 7 de maig
Votació presencial: 8 de maig

Resum en 3 passos:

1- Saber si estic censat

Per saber si estàs censat a la cambra de Barcelona: http://www.cambrabcn.org/cens
Per fer-ho a la de Terrassa, Sabadell i Manresa: http://www.censelectoralcambra.cat

2- Saber si tens el certificat digital

Per votar de forma telemàtica necessitaràs el certificat digital, tant si ets autònom o empresa. (més informació https://tuvotestucomptes.cat/preguntes-frequents/)

3- Conèixer la nostra candidatura

Per conèixer la candidatura Cambres: Eines de país a les cambres de Barcelona, Terrassa, Sabadell i Manresa  https://tuvotestucomptes.cat/candidats/Per conèixer més sobre aquesta campanya que engloba tant les eleccions sindicals com les de les cambres de comerç:

Web de la campanya:

https://tuvotestucomptes.cat/

Informació al portal de l'ANC:

https://assemblea.cat/index.php/2019/02/27/presentada-la-candidatura-collectiva-independentista-que-vol-presidir-la-cambra-de-comerc-de-barcelona/

Notícia al diari El Punt Avui:

http://www.elpuntavui.cat/economia/article/18-economia/1561599-el-sobiranisme-vol-renovar-les-cambres-de-comerc.html


Mantinguem el fil ben amunt i anem anotant al nombre de persones que hem avisat sobre aquesta campanya. Creieu que arribarem a 1000 contactes fets gràcies al racó? Jo ja he contactat amb 20 votants. Tots desconeixien que hi hagués eleccions a la cambra, mai hi havien votat i tots m'han dit que votarien la candidatura indepe. Esteu preparats per treballar pel país , sense partidismes i treballant colze a colze?

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.298.430 missatges
  • 221.190 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat