Publicitat

Fòrum

Realment voleu fotre a la gent del PP i de Ciudadanos?

paleta4.383 3 495👍 5.841
Doncs és molt senzill: Deixeu de queixar-vos i d'anomenar-los feixistes o antidemòcrates. Això no els hi fa ni pessigolles, i fins i tot els afalaga. Digueu-los la veritat a la cara: Que són uns colons castellans, amb pretensions de genocides i que mai, mai, mai no seran fills de Catalunya.

Això no va de democràcia, ni de progrés. Va del poble català en defensa de sí mateix, en defensa de la seva supervivència. Això i no res més és lo que ens agermana amb tots els pobles lliures del món, i ens fa mereixedors de la seva comprensió.

El poble alemany té dret a la sobirania, igual que el portuguès, l'anglès o el suec. Nosaltres reclamem això per Catalunya. No ens cal res més. No ens cal pretendre un país millor, més pròsper, més social, més feminista ni més igualitari. Ens cal ser un País com tots els altres.

Siguem honestos, peti qui peti. Diguem la veritat. Aquesta és la nostra força.

I passant a l'àmbit pràctic:

A la Inés Arrimadas, per exemple, els "nostres" polítics pretenen combatre-la titllant-la de provocadora, maleducada, feixista, masclista, còmplice de l'extrema dreta... per favor, realment creieu que això li fa alguna mena de mal?

Si la voleu vèncer, digueu-li la veritat. Tracteu-la com la colona que és, amb calma, serenitat, i fins amb un punt de cordialitat, i ja ho veureu... es desmuntarà completament. Perquè això, i no res més, és el que més tem

La veritat ens farà lliures, companys. I val més perdre amb honor, que esllanguir-se covardament. Perquè aquell que conserva l'honor, en realitat, és l'autèntic vencedor.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.298.448 missatges
  • 221.191 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat