Fòrum

Barça-Liverpool ( semifinals de Champions).

cristinon26.929 9 40👍 1.482
Bona nit a tothom.

Realment veieu tant tant favorit al Liverpool?

Jo no el veig tant clarament favorit..... sincerament....

Respostes

Configuració
 • EmulatorQUsuari sumador64.824 15 6👍 19.914
  Tot plegat em recorda al conte del nou vestit de l'emperador. Durant molt de temps ens hem cregut les sàvies anàlisis dels formadors d'opinió de ràdio, televisió i premsa. I a Anfield, de la manera més cruel, hem descobert que l'emperador anava despullat. 
  • Iago2.454 11 743👍 568
   El Barça té equip per a competicions llargues on demostrar continuïtat. Quan es tracta de campionats curts on cal accelerar els tempos dels partits no li va bé. Són ja quatre vegades que li passa: At Madrid, Juve, Roma i ara Liverpool.
   • SantsUsuari sumador32.322 14 25👍 11.436
    Perquè el Madrid té el cap a tres quarts de quinze, que si es prengués la Lliga seriosament, ja ho veuríem, si el Barça li podria guanyar la Lliga cada any.
 • Prow21.193 9 69👍 6.569
  La part bona és que s'haurà de fer neteja. O s'hauria. Ara ja no poden justificar que no vingui un 9 pur que disputi el 60-70% dels partits, un mig-centre físic (un Keita/Toure, vaja) un lateral esquerre (si pot ser ambivalent millor), un altre davanter ràpid de banda (si Valverde segueix, que no hauria de ser el cas, llavors està clar que Dembele i sobretot Malcolm no pinten res al club per desgràcia, jo me'ls quedaria als dos però si no han jugar que portin algú altre) i segur que em deixo coses.

  NO rotund a Griezmann i Neymar, això sí. 
  • EmulatorQUsuari sumador64.824 15 6👍 19.914
   Doncs tot sembla indicar que vindrà l'amic Antoine.
   • SantsUsuari sumador32.322 14 25👍 11.436
    No fotis! El que faltava 
   • Prow21.193 9 69👍 6.569
    Apart de les coses extraesportives (el documental penós, el mareig que va fer a dues aficions l'estiu de 2018, les seves declaracions ximples de "menjo a la mateixa taula que Messi" etc) jo és que no li veig el què a aquest nano. Mal jugador? No pas. El megacrack que s'autoconsidera i que alguns periodistes volen vendre'ns? Ni de conya. Per molt que el francès accepti abaixar-se el sou (caldria veure quant se l'abaixa, si és 1 milió d'euros ja em diràs) no sé on coi veuen el bon negoci (a priori) de pagar 100M o més per un jugador fred de 28 anys, que desapareix dels partits massa freqüentment (o almenys els que jo he vist) De debò, si no confien en Malcolm ni Dembele ni volen portar un 9, que es el tocaria, que busquin abans a les lligues francesa o alemanya, que potser per 40-50 milions trobes algun jugador de 22-23 anys de banda que doni millor resultat
 • Maczek2.066 4 819👍 1.792
  Valverde no és entrenador pel Barça, desde fa molt de temps que ho penso, i els partits importants li van grans, ahir el problema és que repeteix el mateix sistema desastrós de l'anada, regalant el mig del camp al Liverpool, al Camp Nou no va guanyar de miracle, però a la tornada ha sigut una altre cosa i quan el Valverde va voler reaccionar ja era massa tard, potser si d'inici el barça hagés amb Aleñà o Arthur, i amb un 4-4-2, és problable que estessim classificats.
 • EstatpropiUsuari sumador167.274 11 1👍 28.633  Tenim un equip d'estar per casa, competitivament parlant. Es pot perdre a Anfield, evidentment. Però l'actitud de bona part dels jugadors en les jugades del 3-0 i 4-0 son totalment inadmissibles. Ara tenim un altre problema, segurament la temporada acabarà amb un doblet...a lo que s'agafarà aquesta vergonyosa directiva  per no fer cap revolució i seguir parasitant el club. En fi. 
 • llegona2.429 12 749👍 105
  A banda del canvi d'entrenador, hi ha un altre nom del qual no se n'està parlant gens: Pep Segura

  De res servirà portar un nou entrenador si no hi ha un gir de 180 graus en la direcció esportiva. És una prova fefaent que la renúncia al joc de posició comporta fracassos a nivell europeu, pel cap baix, des de l'última temporada de Luis Enrique. 

  Quo vadis, Barça? Què se n'ha fet d'una manera d'entendre el futbol que ens havia fet hegemònics? Cap on pensen dirigir els últims anys de Messi com a professional? Com s'explica que capital humà com Paco Seirul·lo, Joan Vilà o Albert Capellas no estiguen dins de l'estructura del club?
 • Tomàs Calaixera13.120 12 160👍 389

  El partit d'ahir va ser un desastre absolut... aixó ho sap tothom. Que en Sergi Roberto no hauria de jugar de lateral pq no en sap i potser necessitem un jugador estil Alves per tal d'aprofitar-ho ofensivament, aixó també ho sap tothom suposo.

  També podria haver passat que l'ocasió aquella claríssima que va tenir el Messi a la 1a part hagués entrat i potser el Liverpool s'hagués enfonsat. També a l'anada podíem haver quedat 2-3 tal com va anar....

  El problema és que al Barça sempre li entren aquestes pajarraques en els partits claus de la Champions, i tot salta pels aires.
  Tot això pq veieu que estreta és la línia que separa una temporada d'èxit (possible tripet) a la d'un "fracàs" de temporada.

  Penso que, fins ahir, el Barça havia fet molt bona temporada. Ara costa afrontar el que queda amb la moral pel terra.

  Assumeixo que és un esport i que malgrat tenir un molt bon equip podem anar fora en qualsevol moment. El que no puc suportar és la manca d'actitud i no deixar-s'hi la pell al camp.  • batet1.523 1 989👍 811
  Plantilla autogestionada prr Messi i els  seus amics .
 • malllamplll_3.880 3 538👍 2.559  Aquest va anar a Liverpool vestit aixi, a cantar o a dirigir l'equip ?

Publicitat

Fòrums

 • 9.297.040 missatges
 • 221.126 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat