Fòrum

Liberal que diu que no vol cordons sanitaris i que si cal votarà les propostes dels del 155

joan cf3.965 13 534👍 1.169
[He canviat el títol del fil "Un liberal que diu que no vol cordons sanitaris i que si cal votarà Cs" per "Un liberal que diu que no vol cordons sanitaris i que si cal votarà les propestes dels 155s a l'ajuntament de Barcelona"]


Alguns haurieu de mirar amb qui us jugueu els quartos. Per si de cas aquí teniu les frases senceres i sense descontextualitzar:

Respostes

Configuració
 • joan cf3.965 13 534👍 1.169
  https://twitter.com/JordiGraupera/status/1102158848129990657
 • joan cf3.965 13 534👍 1.169
  • willybarna12.883 11 165👍 4.037

   Pavel_Korchagin escrigué:
   En això estic d'acord amb en Jordi Graupera i l'Íñigo Errejón.

   Si no som capaços de convèncer la gent que no voti partits nazis, no hi ha cordó sanitari que ho arregli. La clau és vèncer la batalla ideològica, electoral i demogràfica. La resta, pegats.
   - Batalla ideologica, llibertat real individual, d'associació i de mercat.

   - Batalla electoral, a nivell local Agrupacions Municipals Nacionals Catalanes i a nivell de país un Front Nacional Catala.

   - Batalla demografica, restar-li efectius de Castella a Catalunya amb la incorporació d'enormes contingents de castellanoparlants a la catalanitat mitjancant l'aillament social dels colons castellans en el maxim d'ambits possibles.

   - Batalla linguistica, assegurar la existencia d'escoles monolingues catalanes per a qui ho vulgui pels seus fills. Els no catalans que eduquin als seus fills com vulguin.

 • Ryotsu1.200👍 659
  Em cau fatal aquest home, però aquí té tota la raó. Les diferències amb el tema nacional i lingüístic amb C's fan impossible pactes de govern, però fins i tot amb ells es poden pactar certes coses durant la legislatura. Lamentablement moltes persones ja no poden veure més enllà de l'enemic, l'han deshumanitzat com comenta Graupera.
  • Flordeneu de Königsberg1.355👍 2.486
   Per què et cau malament? Diu coses molt interessants, com ara aquesta. 
   • Ryotsu1.200👍 659
    No comparteixo el seu discurs unilateralista, em fa la sensació que el paio va de sobrat i evidentment no m'agrada com menysprea a l'independentisme que no vol seguir la seva via. No sé, no m'agrada el que transmet a twitter, però no nego que deu dir coses molt interessants, de fet, dintre de l'independentisme  polític deu ser dels més intel·ligents. De fet, tenint en compte que estic fins els collons d'ERC i PDCAT, i que en unes municipals importa ben poc si vols una independència unilateral o no, probablement seria la meva opció si visqués a Barcelona.
  • Xicoira5.506 2 391👍 4.545
   Si tu dius que té raó, és que els independentistes ens hem fotut un tret al peu.
 • Flordeneu de Königsberg1.355👍 2.486
  Per mi té raó, si s'ha de fer una reforma al barri per habilitar el pas de, no sé, persones minusvàlides, i C's està d'acord, es fa. Això s'ha fet sempre i tampoc cal ser hipòcrita. És evident - i ho és per la resta de coses que diu en Graupera - que coses com ara la llengua no les pactarà amb ells.
 • __27562__3.869 8 536👍 4.378
  Que pesats esteu els processistes. Quines ganes que acabi la campanya.
 • bogosity1.242 11👍 1.758
  A veure, no pensava votar el Graupera ni que tingués dret a vot a les municipals a Barcelona ciutat, però el que dius al títol del fil és estrictament fals.
  • joan cf3.965 13 534👍 1.169
   He posat l'enllaç a les piulades senceres, al contrari de tants i tants fils amb frases i discursos retallats fins a falsificar-los.

   • bogosity1.242 11👍 1.758
    Piulades que demostren que Graupera no ha dit el que posa al títol.

    Posar un titular fals i refutar-lo al text de la notícia és un clàssic de la caverna, no ets especial.
    • joan cf3.965 13 534👍 1.169
     Entenc que això faci estrany al racó, però aquesta vegada el títol del fil sí que correspon amb allò dit:

     •  ""No crec en cordons sanitaris. Són antidemocràtics i deshumanitzadors. El pitjor dels teus enemics pot tenir una bona idea o pots arrossegar-lo a posicions de compromís. De fa uns dies els mitjans em pregunten amb qui pactarem al consistori, atès que estarà molt fragmentat. FIL  ""
     • ""Ara: si C's és a l'oposició i té bones idees o ens compra les nostres, hi votarem a favor o els arrossegarem.""


     • Jordi Freixas20.540 13 74👍 4.619
      Per tant, no diu el que has posat en el títol 
     • bogosity1.242 11👍 1.758

      Si no tens comprensió lectora, hauries d'estar traient-te el graduat escolar enlloc de comentant al Racó.

      Al teu títol diu que Graupera si cal votarà C's (Ciutadans és el complement directe). Això significa o bé votar-los a les eleccions (suposem que el Graupera es votarà a sí mateix) o bé votar-los a la investidura (cosa que ha dit explícitament que no farà: "A C's no li donarem el poder. No farem Manuel Valls alcalde. Cap poder per als que volen la ciutat sotmesa als interessos de Madrid, París i el patriciat de la ciutat.")

      Del que parla el Graupera no és de votar C's (com tu has dit al títol), sinó de que en cas que C's estigui a l'oposició, si estan d'acord en una proposta de C's no hi votaran en contra (de la proposta, no de C's) només perquè la presentin ells. En el seu text, el pronom a "hi votarem a favor" substitueix a "bones idees" i "les nostres [idees]", no a "C's".

       

      Què vols dir, que tu votaries en contra de tot el que digui C's fins i tot si voten una ressolució en contra de la violència de gènere? xD

      • joan cf3.965 13 534👍 1.169
       Edito el títol antic

       "Un liberal que diu que no vol cordons sanitaris i que si cal votarà Cs"

       Per "Un liberal que diu que no vol cordons sanitaris i que si cal votarà les propestes dels 155s a l'ajuntament de Barcelona"

       Et compro que la intenció de Graupera no era dir que votaria aspirants de Cs a càrrecs executius sinó només de votar-ne possibles propostes.

       (*)A C's no li donarem el poder. No farem Manuel Valls alcalde. Cap poder per als que volen la ciutat sotmesa als interessos de Madrid, París i el patriciat de la ciutat. Ara: si C's és a l'oposició i té bones idees o ens compra les nostres, hi votarem a favor o els arrossegarem.

       Imatge relacionada
    • willybarna12.883 11 165👍 4.037

     bogosity escrigué:
     Piulades que demostren que Graupera no ha dit el que posa al títol.

     Posar un titular fals i refutar-lo al text de la notícia és un clàssic de la caverna, no ets especial.
     Estas parlant amb un dels blanquejadors dels processistes(els que blanquejen a la PESOE).
 • EPS62.509 14 8👍 11.361
  A veure, per exemple, en la última legislatura al Congrés Espanyol, el PdCAt va plantejar la llei antiokupas, i el PP i Ciudadanos juntament amb el PNV van votar a favor. El que està clar que la gent te necessitats del dia a dia també.

Publicitat

Fòrums

 • 9.297.956 missatges
 • 221.169 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat