Publicitat

Fòrum

[Finlàndia] El partit anti-immigració Finns Party,que s’havia d’enfonsar segons les enquestes,treu els millors resultats

Trumpista1005.568 2 388👍 5.443
... i probablement el nou primer ministre serà del Partit dels finesos (Finns party) que ha tret els millors resultats de la seva història. Tot dependrà d’un pacte de les dretes: Finns Party (39 diputats) + partit Nacional (38 diputats) + Partit del Centre (31 diputats). Això sumaria 108 diputats (la majoria absoluta està en 101).

Els progres estan tristos perquè les enquestes donaven una gran victòria als sociates i un enfonsament sel partit anti UE i anti immigració Partit dels finesos.

Es demostra una altra vegada que les enquestes electorals han esdevingut una arma de manipulació de l’opinió pública perquè no votin el que als globalistes els molesta (els dolents, aka, extrema dreta).

Els sociates han guanyat les eleccions amb 40 diputats, només un més que el Partit dels Finesos, i és poc probable que puguin formar govern.

Un nou avís de que el poble no vol més immigrants ni vol més UE.

Avís per a navegants... Compte ERC no tingui un disgust a la nit electoral i que les tres dretes Espanyoles no sumin. És vox populi que el CIS de Tezanos està ultramanipulat.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019_Finnish_parliamentary_election


...................................

Els socialdemòcrates guanyen a Finlàndia amb un mínim avantatge sobre la ultradreta

Un estretíssim marge de dues dècimes separa els Socialdemòcrates del partit de la ultradreta, Partit dels Finlandesos


El fins ara a l'oposició Partit Socialdemòcrata ha guanyat amb un estretíssim marge de dues dècimes al partit de la ultradreta Partit dels Finlandesos a les eleccions parlamentàries a Finlàndia.

El Partit Socialdemòcrata, dirigit per l'exlíder sindical Antti Rinne, obté el 17,7% dels vots i 40 diputats, enfront del 17,5% i 39 escons del Partit dels Finlandesos.

D'aquesta manera, el Partit dels Finlandesos supera al partit conservador Kokoomus del ministre de Finances en funcions Petteri Orpo, que assoleix el 17% dels vots i 38 escons.

El Partit de Centre del primer ministre finès, Juha Sipilä, ha estat el gran perdedor d'aquests comicis, ja que obté el 13,8% dels vots i 31 diputats, el pitjor resultat de la seva història.

 

 

Normalment la participació a Finlàndia, el país més feliç del món segons un rànquing de les Nacions Unides, se situa al voltant del 70%

TV3 plorant  https://www.ccma.cat/324/els-socialdemocrates-lideren-el-recompte-de-les-eleccions-a-finlandia/noticia/2916632/


Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.302.180 missatges
  • 221.335 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat