Publicitat

Fòrum

Vídeo: Cronologia del futur de l'univers des del dia d'avui fins a la fi dels temps

FollUsuari sumador77.883 12 3👍 41.114
Us deixo un vídeo que m'ha semblat brutal:

https://www.youtube.com/embed/uD4izuDMUQA

Respostes

Configuració
 • Liostes294👍 289
  Veient-lo qui no pot  abandonar-se al tot li fa? I no obstant, si sembla que tot el bell ha de morir, tenim l'obligació de buscar com evitar-ho.

  Si algun dia, plegant la natura, podem crear universos nous on viure en pau, haurà valgut la pena. I sinó, el mico presumptuós podrà dormir amb l'esperit tranquil. • Anònim1017.233 6 99👍 16.846
  Ah, aleshores el Big Rip no serà d'aquí unes desenes de milers de milions d'anys? Perquè al vídeo van "infinítament" més enllà. En qualsevol cas, és trist que la vida a La Terra tingui amb prou feines 700-1000 milions d'anys, en el cas extremadament improbable que la humanitat fes les coses bé i no s'autodestruïs com a espècie o si més no com a civilització cíclicament sempre massa aviat, creieu que seria capaç d'evitar-ho amb tecnologia fruït de milions d'anys de coneixement acumulat via migracions capaces de recórrer distàncies de molts anys llum (qui sap si es podrien recórrer mitjançant dreceres, o teleportació, i sinó doncs toca que desenes de generacions aguantin a la nau xD) o altres mètodes?
  • Konrad1.026👍 1.671
   En qualsevol cas, és trist que la vida a La Terra tingui amb prou feines 700-1000 milions d'anys
   Ui, jo diria que tenim molt menys temps. He sentit que en pocs milions d'anys el sol ja serà massa radiant per sustentar la vida tal com la coneixem ara. I nosaltres estem fent tot el possible per transformar aquest planeta i fer-lo inhabitable per nosaltres i moltes altres especies.
   A la terra li és igual, estava aquí molt abans que nosaltres, i hi continuarà sent molt després que nosaltres hàgim desaparegut.
 • Konrad1.026👍 1.671
  Encara no he vist el vídeo, però n'he vist de similars, i he sentit parlar de les diferents teories com el "big rip" o la mort freda de l'univers a causa de l'entropia (aquesta segona em sembla més probable).

  En tot cas, el que creiem que és cert va canviant a mesura que fem nous descobriments i apareixen noves evidències. Per exemple, fa uns segles pensàvem que tot girava al voltant de la terra, després es va acceptar el model del sistema solar però es pensava que el sol era el centre de l'univers, més tard vam descobrir que estàvem dins d'una galàxia, i després vam observar que aquesta només era una d'entre milions de galàxies...

  Jo crec que ara mateix estem en una situació similar, on pensem que ho sabem tot i que podem predir el futur de l'univers de manera mil·limètrica, però en uns anys (o mil·lennis) descobrirem més coses i canviarà la nostra percepció de la realitat (una vegada més).

  A més hi ha molts factors que desconeixem, com per exemple si els protons s'acabaran deteriorant; la matèria i l'energia obscura; que passi o no el "big rip" també depèn d'una fórmula que crec que ara no tenim la resposta, etc, etc.

  És massa complicat tot plegat i estem parlant de coses que per nosaltres passaran d'aquí una infinitat. L'únic que podem fer ara mateix és tirar els plàstics al contenidor d'envasos i esperar que vingui una raça mestra alienígena a explicar-nos els secrets de l'univers.

 • Fungus547👍 1.148
  Mare meva, quin vertigen que he experimentat tot mirant aquest vídeo. No som una merda. 
 • Tobies20.821 14 71👍 13.231
  I sabeu el millor de tot? Que tot això passarà just després que us moriu.
  • Anònim1017.233 6 99👍 16.846
   I algú de vosaltres ha pensat en que som probablement en la primera generació de la informació massiva via internet? Com es veuran d'aquí 400 anys els nostres comentaris, informació de xarxes, vídeos de Youtube!? Esperem que els servidors ho conservin. D'aquí 400 anys diran, mireu com eren aquests youtubers, tan alegres i tots morts de fa segles! Bé, això si la humanitat no són un conjunt d'esclaus tecnològicament induïts per ser-ho, o si no hi ha hagut un cataclisme, que esperem que no. Bé, segur que a 50 anys vista moltes coses de les xarxes socials ja faran vertigen.

   Ja reflotareu el fil.

Publicitat

Fòrums

 • 9.302.180 missatges
 • 221.335 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat