Fòrum

[ACTUALITZAT] El batle de Palma (MÉS) reclama que el vaixell carregat d’immigrants il.legals atraqui a Balears

Trumpista1005.492 2 392👍 5.353

El batle de Palma, Antoni Noguera, s'ha dirigit per carta aquest dijous a la presidenta del Govern, Francina Armengol, per oferir Palma com a port refugi del vaixell de rescat 'Alan Kurdi', de l'ONG alemanya Sea Eye, el qual es troba a prop de Malta amb 62 refugiats a bord. Noguera ha instat la cap de l'Executiu a gestionar l'autorització del govern d’Espanya. El problema és que la situació de l''Alan Kurdi' és tan crítica que no hi ha temps material perquè aquest vaixell pugui arribar a Mallorca.

"No podem estar ni cinc dies més a la mar en aquestes condicions, i Palma està massa lluny", han assenyalat fonts de l''Alan Kurdi' a l'ARA Balears. Els tripulants del vaixell esperen que "la Comissió Europea prengui alguna decisió" i proposi "una solució" després de les negatives d'Itàlia i Malta perquè vaixell atracàs.

La situació va empitjorar la mitjanit d'aquest dimecres, després que una dona nigeriana de 23 anys embarassada hagués de ser evacuada per un vaixell de salvament de Malta a causa d'un atac epilèptic. El seu marit no la va poder acompanyar i va haver de quedar amb la resta dels rescatats. A l''Alan Kurdi' també hi viatja una altra dona embarassada.

Els 17 membres de la tripulació i els 62 refugiats esperen una solució per part de les institucions europees des de fa vuit dies, però aquesta no passa per un desplaçament cap a les Balears, que són massa lluny i a les quals no és possible arribar.

Per la seva banda, el president de Sea Eye, Gorden Isler, ha criticat les institucions europees per la seva tardança a oferir una solució. "No pot ser que una dona embarassada hagi d'arribar al punt de tenir una crisi epilèptica perquè pugui abandonar el vaixell", ha comentat
https://www.arabalears.cat/societat/Noguera-ofereix-Palma-Alan-impossible_0_2213778812.html

.........................................

Afortunadament, estan massa lluny i no arribaran a Palma, però tingueu present que si voteu partits immigracionistes (ERC, JxCat, Podemos, PSC, PP, C’s, MÉs, Compromís) esteu votant pel repoblament del nostre país amb immigrants il.legals del 3r món. És una posició política que en democràcia s’ha de respectar, però tothom qui voti aquests partits no es pot considerar nacionalista ni patriota, ni independentista, perquè està contribuïnt a la dissolució de la llengua, la cultura i la tradició catalanes sn un magma multicultural, multiètnic i multilingüístic amb res a veure amb la Catalunya dels nostres avantpassats. 

Tingueu present que els agents globalistes faran servir tots els mitjans al seu abast per fer-te caure la llagrimeta i apel.laran al sentimentalisme i una pretesa humanitat per aconseguir que et facis receptiu a l’acollida d’immigrants il.legals. 


...............................

ACTUALITZACIÓ 13/04/2019. 

Sembla que hem estat de sort i els immigrants aniran a Alemanya, Luxemburg, França i Portugal i per tant, no vindran al nostre país. Però no en tingueu cap dubte que passades les eleccions, tornaran a començar a portar il.legals de la ruta del mediterrani al nostre país. Cal votar contra l’immigracionisme. Si voteu ERC, JxCat, podemos, PSOE... esteu contribuïnt a la immigració descontrol.lada d’immigrants africans cap amEuropa.

https://www.ccma.cat/324/malta-cedeix-i-deixa-evacuar-al-seu-port-62-migrants-del-vaixell-alan-kurdi/noticia/2916440/


Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.298.193 missatges
  • 221.180 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat