Publicitat

Fòrum

La Junta Electoral també adverteix Ciutadans de desobediència

maori16.660 4 107👍 8.709


La Junta Electoral de Madrid ha exigit a Ciutadans retirar la pancarta que va col·locar contra el president espanyol, Pedro Sánchez, abans de les 18 hores d'avui. Com recull  Eldiario.es, el partit liderat per Albert Rivera ja va incomplir el primer termini per retirar-la, que estava marcat per aquest dissabte passat. La Junta Electoral doncs, dona ara un ultimàtum als taronges. 

El procediment es va iniciar arran d'una denúncia del PSOE, que al·legava que Cs incomplia la prohinició de la Llei Electoral de no fer publicitat electoral abans de l'inici de la campanya oficial, que comença aquesta mitjanit. Ciutadans no va retirar la lona i va reivindicar que interposaria un recurs. Davant d'això, el PSOE ha fet una nova reclamació a la qual ha tingut accés  Eldiario.es i és per aquest motiu que la Junta Electoral de Madrid ara ordena la seva retirada.


https://www.naciodigital.cat/noticia/177367/junta/electoral/tamb/adverteix/ciutadans/desobediencia?fbclid=IwAR3wekA6S8FArBFlBlxDQx1U5uRLc53J8L7JsGTuRRSU3ZEEBlYkfxMPpNs

Publicitat

Fòrums

  • 9.302.180 missatges
  • 221.335 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat