Fòrum

Actes de suport a Tamara Carrasco i Adrià Carrasco un any després de la ràtzia de la Guàrdia Civil

bifurca2.368 3 761👍 9.936

Actes de suport a Tamara Carrasco i Adrià Carrasco un any després de la ràtzia de la Guàrdia Civil

El 6 d'abril s'organitza una jornada antirepressiva i el 10 d'abril una manifestació

Tamara Carrasco Adrià Carrasco
 

Els grups de suport de Tamara Carrasco i Adrià Carrasco han organitzat una sèrie d’actes quan fa un any que la Guàrdia Civil va picar a la porta de les llars dels dos membres dels CDR per a detenir-los acusats de rebel·lió, sedició i terrorisme. Els actes es faran demà i el 10 d’abril, sota el lema ‘I malgrat tot… seguirem lluitant’.

El 10 d’abril és la data exacta que la Guàrdia Civil va detenir Tamara Carrasco a Viladecans i que l’Adrià, escapant de casa seva a Esplugues de Llobregat, va haver de marxar a l’exili a Bèlgica. El novembre, després d’haver descartat la rebel·lió i la sedició, l’Audiència espanyola va desestimar també els càrrecs per terrorisme.

Semblava que amb aquest fet es posaria punt final al malson, però no ha estat així. El cas continua encallat. El gener, el jutjat d’instrucció número 24 de Barcelona va remetre als jutjats de Granollers, Gavà i Vilanova i la Geltrú les causes contra Adrià Carrasco i Tamara Carrasco per desordres públics la primavera passada. L’Adrià està acusat per haver aixecat unes barreres d’un peatge i Tamara per haver organitzat les mobilitzacions.

Demà, jornada antirepressiva a Esplugues

El primer serà aquest dissabte a Esplugues de Llobregat, poble d’Adrià Carrasco, on es farà una jornada antirepressiva, amb debats, tallers, xerrades i concerts.També es tractarà l’experiència de familiars i el paper del periodisme.

L’acte, que s’allargarà tot el dia, tindrà lloc a la pista vermella del Parc Pou d’en Fèlix. Començarà a les 11.00 amb dos tallers, un impartit per Alerta Solidària sobre els drets de la ciutadania, i l’altre sobre la seguretat digital. A les 12.30 tindrà lloc la primera taula ronda de la jornada. Sota el títol ‘La repressió no s’atura. La lluita, tampoc’ diversos col·lectius de represaliats explicaran la seva experiència.

A les 14.00 s’oferirà un dinar popular a tots els assistents, que comptarà amb bona música, ja que el grup Meteolika farà un concert aquella hora. Posteriorment, a la tarda hi ha programades dues taules rodones més. La primera es farà a les 16.00 i la protagonitzaran els familiars dels represaliats. A les 18.00 hi haurà la taula rodona ‘La premsa apunta… La policia dispara? Canviem les tornes’ que comptarà amb periodistes com Maiol Roger o Cristina Fallaràs.

Al vespre hi ha previstos diversos concerts i un sopar a l’aire lliure. Hi actuaran Ovidi 4, Atzagai, Insershow i Newgate.


Notícia sencera amb programa i piulades de suport aquí


 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.284.519 missatges
  • 220.652 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat