Fòrum

Els partits del Parlament acorden no utilitzar la immigració com a arma electoral.

Respostes

Configuració
  • Tioronnie3.106 6 642👍 1.621
   Aixó és el bonisme. 
  • Trumpista1005.492 2 391👍 5.343
   ERC-PETDECAT-CUP-QWERTY-PSOE no en parlen “per no alentar el feixisme”

   PP no en parla “porque sino vitan al original, VOX y así nos votan a nosotros”

   C’s no en parla “porque nosotros tenemos la ideología que haga falta (a part d’anti-catalans) para llegar al poder”

   Són tan burros que es pensen que la gent no parlarà del tema ni es preocuparà si el treuen del debat públic... pobres desgraciats.  Es fotran una ostia...

   VOX ja es frega les mans... 

    • Trumpista1005.492 2 391👍 5.343
     Sí, Catalunya té un futur molt negre, i qui ho pagaran seran els nostres fills. D’aquí a 15-20 anys veurem els efectes d’aquestes polítiques bonistes-multiculturalistes-suïcides i de la mateixa manera que a França i Regne Unit avui en dia es pregunten qui va ser a finals dels 60 principis del 70 que va obrir l’aixeta que els ha portat a convertir-se en el que són ara (ghettos, no-go zones, atemptats terroristes perpetrats per immigrants de 2a generació ja nascuts en sòl britànic i radicalitzats, radicalització de la societat, conflictes...) d’aquí a 15 o 20 anys la minoria de catalans que quedin es preguntaran de qui va ser la meravellosa idea de “multiculturalitzar” el país. 

     Per cert, avui mateix a Londonistan han apunyalat 4 persones aleatòriament (Londres va camí de convertir-se en una de les ciutats més violentes del món). Notícies com aquestes són habituals des de fa uns anys. Londres ha deixat decser des de fa uns pocs anys una ciutat de majoria europea. 

     https://www.telegraph.co.uk/news/2019/03/31/hunt-knifeman-north-london-four-people-stabbed-random/

     https://www.standard.co.uk/news/uk/census-reveals-white-britons-as-minority-in-capital-for-first-time-8405998.html


     • LesttattUsuari sumador38.880 12 15👍 14.141
      Millor no miris ara el 3/24 ...

      Hem perdut-
      • Trumpista1005.492 2 391👍 5.343
       Ja fa temps que TV3 va deixar de ser una televisió que servia als catalans per convertir-se en un canal de subversió ideològica. TV3 no pretén proporcionar-te la informació de la realitat de manera neutra perquè tu amb el teu pensament crític et facis la visió de la realitat, l’objectiu de TV3 és presentar-te la seva realitat, inocular-te els seus valors i normes al cervell, de manera que tot lo que s’escapa de l’imaginari que ells creen sigui percebut com erroni.

       En el tema de la immigració el seu objectiu no és que el ciutadà faci un raonament crític de la realitat, valorant els riscos, problemes i/o suposades avantatges o oportunitats, simplement et marquen el discurs i l’imaginari que la immigració és bona, que a Catalunya no hi ha d’haver fronteres i que tothom hi és benvingut, tingui papers o no. I que el poble de Catalunya li pagarà tot.

       Si hi ha algun “lliurepensador” que critica la versió única i oficial, és titllat ràpidament de racista, de xenòfob, de feixista i coses d’aquestes, amb l’objectiu de que deixi de pensar per si sol i s’amotlli al pensament i la ideologia que inocula TV3. És la presió psicològica a la qual sotmeten a algú que vulgui ser crític.

       La campanya pro-immigració que estan fent és brutal, s’ha de ser psicològicamemt molt fort per no deixar-se subvertir, utilitzen tots els mitjans que tenen a l’abast, imatges de nens malnodrits, dones patint, per fer sentir a l’espectador culpable i preparar-lo psicològicamemt per ser reveptiu amb la immigració amb el pretext de “la humanitat”. 

       Són tècniques de terror i manipulació psicològica com les que feia servir la CIA o la KGB per aconseguir uns objectius determinats.

       TV3 s’ha convertit en una eina de control de masses. No és la única TV o mitjà de comunicació que fa això. Jo que parlo, llegeixo i escric 13 llengues i tinc un títol de Wharton, així com una mundologia molt superior a la del ciutadà de peu, et puc dir que comparant les manipulacions dels mitjans de comunicació europeus te’n adones que TV3 no és un cas aïllat. Si ho compares amb canals de Suècia svt1, TV3 (la sueca), Alemanya (ZDF) o Països Baixos NPO1, te’n adones que la seva visió immigracionista radical no és gens casual. Xoca més quan ho compares amb televisions de països com Hongria (MTV) o Polònia (TVP) on quan ho compares amb TV3 sembla que parlin de la nit i el dia. I ja no parlo de la FOX o x’altres mitjans americans lliures.
       • Gambús vallesà85👍 268
        Més enllà de les polítiques d'immigració, a mi el que em sembla més greu és que s'està manipulant la realitat encasellant al lloc de racista a qualsevol que presenti alguna proposta d'immigració més enllà del "que vinguin, que sóm terra d'acollida". Justament això estan repetint ara al 324 sense parar, i l'únic que farà és forçar més gent a votar a vox.

        A mi m'és igual quin color de pell tingui un català, si rossos o negres, però l'únic que vull és que si es troben a la nostra terra parlin el nostre idioma. S'ha intentat durant molts anys a molts països i està clar que les probabilitats de que hi hagi una acceptació de la nostra cultura en comptes d'un multiculturalisme que generi conflicte són minúscules, i encara menys si la immigració és en massa en comptes de forma ordenada.

        I com tu dius, al final els partits catalans s'adonaran del problema, però serà d'aquí 20 o 30 anys i només quedarà algun poblet perdut de la Catalunya interior per recordar la nostra cultura.

       • Armillet Lo Groc1.472👍 964
        Quines son les teves tretze llengues? 
    • cristinon26.982 9 40👍 1.487

     Lesttatt escrigué:
     Qui fotrà la gran ostia serà Catalunya, amb aquesta merda multiculturalista de governs i polítics que es fan dir catalans.
   • EPS62.507 14 8👍 11.355
    El de la foto és aquell català de Vox?
    • Trumpista1005.492 2 391👍 5.343
     És el candidat de VOX. Jo no el votaré perquè és espanyolista, és una llàstima que no hi hagi un partit català que defensi el mateix que VOX però per la pàtria catalana, però si no fos per això coincideixo en un 99% en les polítiques d’immigració que proposa VOX.

     O sigui, es presenta un partit català que defensi lo de VOX i crec que entraria amb força. Evidentment tots els agents immigracionistes i mitjans globalistes l’estigmatitzarien de feixista i xenòfob, però això, a aquestes alcades, ja no impressiona a ningú.
   • cathalà23.645 12 51👍 7.258

    El sistema va del PP fins a la CUP  
   • Toti Dau4.189 15 512👍 1.579
    VOX ja es frega les mans... 

    Desig ocult?
  • Molthonrat2.237 6 787👍 828

   Canyadesucre escrigué:
   [...] per captar el vot analfabet de la gent que només pensa en aquest monotema.

   La gent cultivada del Racó no hi pensa mai.
   • Canyadesucre10.465 3 204👍 17.630
    Com que m'agafes de bon humor t'ajudaré en l'exercici de comprensió lectora:
    Vot analfabet: tothom sap que fa referència a aquells habitants de l'extrarradi que els únics viatges que han fet a la seva vida són del pueblo al barrio i del barrio al pueblo. Solien votar sociata, darrerament Colono's i ara votaran Vox "perquè expulsarà els immigrants" (menys a ells, és clar).
    Només: indica exclusivitat. Hi ha gent que està obsessionada amb aquest tema, és pràcticament l'únic en què pensa. Aquí estem molt lluny de ser gent cultivada però la varietat de temes que es tracten és immensa, ara mateix n'hi ha un d'una noia a qui li proporciona més plaer sexual el formatge amb xocolata que els homes.

    Espero haver-te estat d'ajuda per si algun dia et vols treure la ESO.
  • Toti Dau4.189 15 512👍 1.579

   per captar el vot analfabet de la gent que només pensa en aquest monotema.

   Parles de la manada Trumpetista.
  • prou_prusses1.293👍 659
   Els nostres politics viuen de la immigracio. I el cas dels MENAS es de traca i mocador.

   Alcaldes llogant les seves cases rurals per allotjar aquesta colla de forasters problematics. Cobrant, evidentment.
  • RESILIENT2.806 2 677👍 2.457
   És que el progressisme txupiguai no està per plantejar la major: lluita real aquí i ara contra el capitalisme i contra la seva manifestació imperialista. I quan no es fa això, només resta l'assistencialisme del paseupaseu, que nosaltres som aquí per a solucionar les contradiccions, les barbaritats del sistema amb la nostra "solidaritat"; quan precisament, l'assistencialisme és la tomba de la solidaritat.
  • enricmm16.447 10 111👍 5.908
   Sóc procapitalisme i profundament antiglobalista i el que dius és totalment cert. El que estem veient és una baralla entre capitalistes globalistes i capitalistes nacionalistes. Jo amb el nacionalisme ara i sempre.
 • cathalà23.645 12 51👍 7.258
  Censura ideològica prèvia 
 • Lucky Luc1.380 2👍 1.581
  És a dir, que ni tan sols parlaran de la immigració i seguiran portant negres, moros i latin kings sense que la població pugui ni tan sols opinar sobre el tema. Acollonant.
 • JR1707515👍 617
  Molt bé, així a li regalem el tema a VOX, total, allò de la inmigració no li importa a ningú.
 • Marcos412474.633 2 466👍 3.343
  No em sembla intel·ligent. Als debats i les campanyes s'han de tractar tots els temes d'importància i, ens agradi o no, la nostra societat considera el tema de la immigració d'importància. Si feu que certs partits siguin els únics que donin opinions i propostes sobre un tema específic, ho tindran més fàcil per atreure gent al seu costat. No hi ha contraargument i, a sobre, donen la sensació que són els únics que comparteixen els neguits dels seus possibles (impossibles en altres ocasions) votants.

  Però que cada partit faci el que vulgui. No és com si estiguessim acostumats a cap altre comportament.
 • Toti Dau4.189 15 512👍 1.579
  Igualet que alguns raconaires, tu!
 • Rampillet5.305 9 406👍 657
  rucades, el problema és que els polítics no parlen català, ni tenen mentalitat catalana
 • Toti Dau4.189 15 512👍 1.579
  No s'ho creuen ni ells.
 • venjança_catalana4.760 3 457👍 5.577
  Fotem la merda sota la catifa, que així no es veu 
 • Tombatossals4.053 12 526👍 3.081
  Els partits volen que no hi hagi altra opció que 

  a) sanitat gratis per a immigrants il·legals, islamofília, deliris postmoderns, misandria, casa teva és casa nostra

  b) feixisme espanyolista, fonamentalisme catòlic, sorosmania, corruptes amb pistola

  Després vindran els ais, els uis, els plors i el voteu-nos per aturar el feixisme
 • TywyllUsuari sumador42.206 12 13👍 6.109
  Com sempre, els partits per una banda i la gent normal del carrer per una altra. Mirau els comentaris.
 • dEnnIs2.547 12 721👍 204
  Una autentica cagada silenciar aquest debat que ja està en el dia a dia. 

Publicitat

Fòrums

 • 9.297.795 missatges
 • 221.161 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat