Fòrum

[ArmA 3] 1r Regiment Amfibi

Tonyinaire157👍 158

Escut Primer Regiment Amfibi

Video promocional

El Primer Regiment Amfibi es un grup de simulació militar virtual (Mil-Sim), actualment centrat en el simulador militar comerial ArmA 3, i l'únic que desenvolupa les seves activitats 100% en llengua catalana. Forma part de la Comunitat Catalana de Simulació Cavallers del Cel amb activitat constant des de l'any 2010.

Dins el grup intentem emular d'una manera planera i apte per a tothom, operacions militars tant reals com ficticies i de diferents èpoques, abarcant conflictes des de la Primera Guerra Mundial fins als nostres dies i futur proper.

Totes les missions que es juguen son creades per nosaltres mateixos, també disposem de cursos i manuals propis creats a partir de manuals reals i coneixements d'alguns membres ex-militars. El grup disposa també de servidors propis oberts les 24 hores, 7 dies a la setmana, amb camps d'entrenament i missions dinàmiques.

La mitjana d'edat dels membres es situa als 30 anys, i actualment va des dels 17 als 60, per tant apte per a totes les edats. A les missions solem ser uns 8-10 membres de mitjana, tot i que el grup te actualment uns 20 membres actius en total.

Per a participar només cal disposar d'ArmA 3 i ArmA 3 APEX (es poden comprar per Steam), micròfon funcional i espai extra al disc dur per a instalar-hi modificacions. No es requereix assistència mínima ni quotes.

Els horaris de missions son els Dimecres de 22:00 a 00:00 i els Dissabtes de 22:00 a 01:00.

Si vols allistar-te pots presentar-te als nostres forums i demanar l'ingrés al grup d'ArmA 3, o bé entrar al nostre canal de Discord i demanar igualment l'ingrés (recomanem aquest últim).

Llista de videos de partides recents: https://www.youtube.com/playlist?list=PLRJCkI-7Ck_lIe4J3_TDJ_yD9IN27EYFu

Canal de Discord: https://discord.gg/gqxA5Cz

Pàgina web:http://www.cavallersdelcel.cat

Fòrums: http://www.cavallersdelcel.cat/forums/

Twitter: http://twitter.com/CavallersdelCel

Facebook: http://www.facebook.com/cavallersdelcelUs hi esperem! 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.995 missatges
  • 221.170 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat