Fòrum

Per què TV3 té la corresponsalia de l’Orient Mitjà a Beirut i no pas a Jerusalem?

Per què TV3 té la corresponsalia a Beirut i no pas a Jerusalem?
Teoria 3
5 (35.71%)

Teoria 4
4 (28.57%)

Teoria 2
3 (21.43%)

Teoria 5
1 (7.14%)

Altres (comenta-la)
1 (7.14%)

Teoria 1
0 (0.00%)

Vots emesos: 14
Trumpista1005.223 2 413👍 4.992
Doncs no se si us hi heu fixat però des que la tal Meritxell Freixas és corresponsal de TV3 a l’orient mitjà, sempre fa les conexions des del Líban, des de Beirut i no pas des del lloc lògic i natural per informar de l’actualitat de la regió més “políticament calenta” del món que seria la ciutat santa de Jerusalem. Que em corregeixi Brigitte Gabriel si m’equivoco, però la guerra del Líban fa dècades que va acabar, per tant, no hi ha cap raó de pes per emetre des de Beirut i no pas des d’Israel. 

Hi ha diverses teories al respecte perquè Meritxell Freixas està establerta a Beirut:

Teoria 1) TV3 voldria tenir la seva corresponsalia a Jerusalem, però degut a la descarada campanya radicalment anti-Israel i pro-palestina que TV3 porta fent, l’estat d’Israel els ha vetat i no poden estar a Jerusalem ni Tel Aviv.

Teoria 2) Israel no ha vetat a ningú però TV3 és tan fanàticament anti-Israel que rebutgen establir-se a Israel per no pagar-hi impostos i per tant beneficiar a l’estat jueu.

Teoria 3) Perquè TV3 és un canal no només anti-Israel sinó directament anti-semita i filoislàmica amb lo qual al Líban poden continuar tranquilament la seva campanya político-mediàtica contra Israel.

Teoria 4) Perquè Meritxell Freixas està casada amb un Libanès de Beirut i així s’estalvia pagar el lloguer del pis a Jerusalem, que degut a la gentrificació, AirBnB i el capitalisme jueu especulador representat per Hedge Funds i similars, ha elevat els preus de “la vivenda” a Jerusalem a nivells inassumibles, especialment a Jerusalem Est. 

Teoria 5) Perquè al Liban hi ha un moviment feminista molt més consolidat que a Israel, lo que ratifica TV3 en el seu compromís en la lluita eterna contra l’heteropatriarcat.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.268.176 missatges
  • 220.050 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat