Fòrum

Nuet (ERC) vol que es retirin els llaços grocs dels edificis públics

Rigel64.535 11 5👍 33.182

Primeres escletxes a l'heterogènia llista d'ERC al Congreso

Gerard Sesé GERARD SESÉ  |  19/03/2019
 

Joan Josep Nuet, en una imatge d'arxiu / ACN


Aquest matí, el portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardà, i Gabriel Rufián, el número dos de la llista a Madrid han visitat els estudis de Catalunya Ràdio. Durant l’entrevista a dos, ambdós polítics han defensat mantenir els llaços grocs als edificis públics de la Generalitat tot i la resolució de la Junta Electoral Central (JEC) que exigeix ​​a Quim Torra que siguin retirats.


En aquest sentit, Tardà puntualitzava: “potser és una miserable anomalia, d’acord, però que hi hagi presos polítics i es vulnerin els drets civils és una anomalia molt més gran”. Rufián ha afegit una crítica a Ada Colau, batllessa de Barcelona, per haver cedit i haver retirat el símbol de l’ajuntament de Barcelona.


Però, paral·lelament, a la competència, Joan Josep Nuet visitava els estudis de la SER i atenia les preguntes de Josep Cuní. El número 4 de la llista d’ERC ha contradit totalment el que acabaven de dir els seus nous companys amb unes declaracions totalment contràries: “Crec que no hem de contribuir a seguir judicialitzant la política i per tant crec que és millor que es retirin els llaços dels edificis de la Generalitat”, ha sentenciat.https://www.larepublica.cat/nuet-contradiu-rufian-i-tarda-els-llacos-grocs-shan-de-retirar-dels-edificis-publics/

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.268.171 missatges
  • 220.050 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat