Fòrum

El manifest del nazi de Christchuch

Xulomander6.264 3 343👍 6.880
Per a tots els que diuen que l'assassí aquest és un simple "boig", els fellow travellers que fan apologia del feixisme i desprès amaguen la mà, per a tots els que vomiten les tèsis del "great replacement" i desprès diuen que no són nazis sinó defensors de la nostra cultura. Sou complices i la història us jutjarà com a tals, el vostre discurs és el mateix que el que s'exposa aquí. I si els demés tenim sort, tard o d'hora se us tractarà com pertoca.

Manifest "The Great Replacement"

Respostes

Configuració
 • Aquest missatge ha estat esborrat
 • Konrad869👍 1.415
  Sincerament, sé que els feixistes que comenten per aquí al Racó no estan d'acord amb el que va passar a Nova Zelanda (o això espero), però he de dir que en veure la notícia inconscientment ho vaig relacionar amb els ultres que campen per aquí i que prediquen als quatre vents aquestes tesis conspiranoiques.

  I que consti que sóc progressista, però no un progre-guai embogit. D'alguna manera s'haurà de regular la immigració; i jo al meu país no vull mai més que se'ns colin radicals islamistes (com els que van adoctrinar als nanos dels atemptats del 2017). Però les coses s'han de fer amb seny. Sense prejudicis cap a ningú.
 • Aquest missatge ha estat esborrat
 • oprimit19.635 15 79👍 10.080
  Era qüestió de temps que algú s'hi tornés, potser que els musulmans si volen conviure amb nosaltres que realment ho facin. Que no es dediquin a aïllar-se i ha crear un estat d'opinió entre els seus procliu a provocar matances contra els "infidels".

  I veig molt interès pel fet aïllat de christchurch i poc pels centenars de morts que han provocat els musulmans a tot occident. Doble Barà de mesurar?
 • Aufrany4.764 3 455👍 4.702
  No he llegit aquest llibre ni en conec la teoria, si he sentit parlar del pla Kalergi en tot cas no és pot fonamentar la refutació de cap ideologia, creença, pensament... pel fet que un o alguns seguidors d'ella siguin fanàtics violents o psicòpates.
  Aquesta és la base del tifó és ETA, assimilar l'islam al terrorisme d'Estat Islàmic, o els critics amb la societat industrial i tecnolotecn amb Teodor Kaczynski.
  Crec que és un reduccionisme que empobreix descartant visions que poden ajudar a entendre l'estat del món.
 • rotllan11.673 5 174👍 11.401
  74 pàgines? Vas bé si et penses que invertiré temps de la meva vida llegint això! Fes un puto resum de 10 línies.
 • Defectible7.981 270
  Ja que parles de còmplices, destacar el paper galdós del Racó a l'hora de gestionar aquesta mena de continguts i usuaris.

  Aquí, per exemple, enlloc de remetre el missatge del fil que anima a emular aquest assassí a qui haurien de fer-ho, l'esborraran i qui dia passa any empeny. O potser ni això (si ningú el reporta, que el cap i a la fi, aquí no hi entra ningú).
  • Aquest missatge ha estat esborrat
 • Lepid1.369 3👍 521
  Direu el que volgueu, pero veient la primera imatge (Anti-Imperialisme, Ecologisme, Mercats responsables, No-Drogues. Llei i ordre, drets dels treballadors i manteniment de la cultura i l'herencia cultural) es un grapat d'idees amb les quals fins i tot m'hi puc sentir identificat (i que tots, en general hi tenim en major o menor mesura). Cap d'elles em sembla nazi o mereixedora de ser considerada nazi. Es mes, la ideologia liberal actual (no la neoliberal, l'altre, la xupiprogre) practicament defença el mateix. A excepció de "L'autonomia Etnica", que s'hauria de veure per on la porten (que tot i que no he passat de la primera plana ja m'ho oloro)
 • erianocar3.941 1 531👍 2.733
  Podries dir això mateix de qualsevol imam.

  És a dir, per molt que no cridin a matar gent, si criden a escampar l'islam a Europa, estan animant a matar.

  No?
 • Tobies20.318 14 74👍 12.286
  Un manifest en format auto-entrevista... és ridícul.
 • Khanate922 4👍 1.772
  O sigui que si no vols que els europeus siguin reemplaçats demogràficament, vol dir que estàs a favor de matar persones innocents mentre preguen. Clar que sí, campió, sempre us supereu dia a dia amb els vostres ad hominems de merda i fal·làcies d'associació. Cap sorpresa, ja que són l'única manera que teniu de defensar-vos, a part de la censura.

  Tampoc sabia que la resta del planeta fossin neonazis, ja que a part dels països caucàsics ningú vol convertir-se en una minoria en el seu propi país. Vés a dir-lis als japonesos que han d'obrir les portes a desenes de milions d'estrangers mentre els hi donen les gràcies, que si no són uns nancys, a veure què et diuen.

  Tant els atemptats d'islamistes com els atemptats neonazis com aquest són producte de la societat multiculti que tan obsessivament esteu donant suport, però clar, quan us doneu una hòstia amb la realitat doneu la culpa als qui han avisat dels conflictes que això portaria.
  • Konrad869👍 1.415
   Tant els atemptats d'islamistes com els atemptats neonazis són producte de la societat multiculti que tan obsessivament esteu donant suport
   • Khanate922 4👍 1.772
    Ah, que si fossin societats homogènies, el neonazi aquest hauria atacat una mesquita imaginària i els nombrosos islamistes que (no) viurien a Europa haurien comès els mateixos atemptats


    • Xulomander6.264 3 343👍 6.880
     Quans musulmans i negres hi havia a l'Alemanya d'entreguerres?
    • EstatpropiUsuari sumador165.733 11 1👍 27.966
     No home, que no és neonazi...tant sols un etnodiferencialista com tu.

     Per cert, què hi fa detingut? Se li hauria de donar una medalla.
     • Khanate922 4👍 1.772
      La comprensió lectora no és el teu fort. No passa res, sempre et pots dedicar a posar gifs, com fas sempre. 

      No seria pas gaire estrany que la persona que l'ha detingut no sigui fan del multiculturalisme, però això no voldria dir  que estaria a favor de massacrar innocents mentre preguen. 

      Em fa gràcia que em diguis etnodiferencialista quan et passes el dia fent servir insults com xarnegos i gavatxos de merda. Suposo que segons la teva lògica basada en extrems, t'encantaria que matessin espanyols o francesos.   En soldat sperg és una mica més coherent que tu i que en Defecable. Almenys no fa servir insults ètnics mentre critica els altres per - suposadament- fer el mateix (jo no he dit moro a ningú), ni es posa ties bones d'avatar mentre va de feminista. 
      • EstatpropiUsuari sumador165.733 11 1👍 27.966
       Suposo que segons la teva lògica basada en extrems, t'encantaria que matessin espanyols o francesos. 

       Evidentment, i quintacolumnistes que es fan passar per nacionalistes catalans també.

       ni es posa ties bones d'avatar mentre va de feminista. 

       Ni puta idea, com sempre. Ni em poso ties bones a l'avatar com dius simplement...em poso dones que han triomfat als seus camps com a homenatge (en aquest cas pòstum), ni sóc feminista. Però tu segueix amb el teu polsegós llibre, només faltaria. 
      • EstatpropiUsuari sumador165.733 11 1👍 27.966
       Em fa gràcia que em diguis etnodiferencialista quan et passes el dia fent servir insults com xarnegos i gavatxos de merda

       El que suposava, curt de gambals. Un altre que ha comprat el discurs dels colons. Critiques molt al Soldat però ets més semblant a ell del que et penses en coses com aquestes. 
   • erianocar3.941 1 531👍 2.733
    Els assentaments massius d'immigrants, sobretot si són de cultures molt diferents, i especialment si són musulmans, són una garantia de problemes de convivència en el futur. I qui ho permet és un irresponsable i té les mans tacades de sang.

    • Konrad869👍 1.415
     Volia fer un debat constructiu amb tu i amb en Khanate, però realment és inútil.

     I és una pena, perquè tots som nacionalistes catalans i volem el mateix; una Catalunya catalana, conservant les nostres tradicions i cultura; però crec que a l'Alt-right realment us falta una miqueta de closca, per això sempre aneu predicant les mateixes ximpleries pel fòrum. Ja ningú us suporta.
    • Khanate922 4👍 1.772

     -En els mateixos països dels quals vénen els immigrants ja hi ha conflictes culturals, en alguns casos molt greus
     -Els països culturalment homogenis no tenen aquests problemes
     -A Europa mateix (a Catalunya mateix) ja tenim problemes culturals
     -Existeixen incomptables exemples de conflictes culturals i de diferents períodes històrics
     Però tot això és igual, gràcies a alguna fórmula màgica, ajuntar milions de persones d'orígens diferents, sovint segregades en les seves pròpies comunitats, mentre justifiques qualsevol problema que causin culpant a l'ètnia majoritària, no pot portar problemes. Només cal posar-li una mica d'imaginació delirant, ingenuïtat i deshonestat, i pum, ja tens la fórmula secreta multiculti, que cada dècada que passa es dóna més hòsties amb la realitat, però és igual perquè #diversityisourstrength i així tenim bars on serveixen kebabs.

     Els Estats Units són el millor exemple d'això. Durant aquestes últimes dècades s'ha anat destruint la cohesió social a causa del multiculturalisme. És delirant com diferents grups ètnics es donen la culpa els uns als altres, lluiten per veure qui està més oprimit i qui necessita més privilegis, qui pot justificar el seu odi contra qui, i parlen sobre com d'ofensiu és el fet que no hi hagi suficients persones del seu grup ètnic en una peli, en una professió, en premis, etc. És tot un paradís multicultural, quines ganes que això s'implementi a Europa Ja en podem veure els primer símptomes, però això no és suficient, necessitem desestabilitzar-nos més!


     En aquest vídeo poden veure com una "feminista" "racialitzada" (lol) fa fora a una ""feminista"" blanqueta. Ets racialitzada?, no? Doncs fora d'aquí
     https://www.youtube.com/embed/wTiTof1bmQI

 • Fidalgo1.330 3👍 2.245
  Entenc que totes aquestes bajanades les podem dir dels musulmans oi?

  Els milions de musulmans al planeta terra son els "fellow travelers" de l'Estat Islàmic?
  L'imam que a la mesquita demana als fidels que s'en recordin del patiment dels seus germans musulmans son els que llençan la pedra i amaguen la ma oi?
  El veí paquistanés que li demana al seu conegut més esforços per la fe està vomitant tesis que atien la jihad armada oi? I tots aquests es diuen bons musulmans i no islamistes violents?

  Hem de pensar tot això? Podem dir complices a qui ens agradi?

  No et flipis Xulomander perque fots el ridícul. A tu 40 musulmans morts a l'altra punta del mon et suen els collons. Es veu d'una hora lluny. Es veu a plena llum que aqui lo que t'importa és sentir-te millor que tots aquells que no pensen com a tu. És fàcil sentir-te millor amb tu mateix penjant als altres esvàstiques al coll que mai van dur fins que tu ho vas decidir.

  Però no és veritat, no ets millor. L'únic que estàs fent aquí és propaganda de les idees d'un assassí pel teu benefici personal.

  Xulomander ets el publicista del nazi de Christchurch. Ell no et paga amb diners o accions, et paga amb superioritat moral i si el pagament vé tacat amb sang ja el rentes juntament amb la teva conciència.
 • oprimit19.635 15 79👍 10.080
  Sóc l'únic que creu que aquest fil s'hauria de tancar perquè difón l'ideari d'un terrorista?

Publicitat

Fòrums

 • 9.268.174 missatges
 • 220.050 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat