Fòrum

Merda, ens han descobert!

Tombatossals4.053 12 526👍 3.084


Aquest cúmul de disbarats enquadernats és un dels llibres més venuts al país veí. A la típica conspiració sorosiana li han afegit unes gotes de colonialisme ("pretenia robar-nos Catalunya a tots els espanyols") i cinisme ("aquesta obra és basa en la idea de que les grans decisions s'han de prendre a les urnes i no a foscos despatxos").

Els sonats que l'han escrit revelen que Artur Mas, El País i la OTAN estan al servei de Jordi Soros i els seus plans secessionistes. Jaume Roures és soci de Soros i David Alandete ha rebut una beca de Soros. A més, Soros ha finançat el Diplocat.

"el fenòmen secesionista s'ha plasmat a través de lobbies atlantistes vinculats a la OTAN"

"peridoistes, diputats del Congrés espanyol, fins i tot membres de les Forces Armades i l'Instituto Elcano s'han dedicat a volcar la responsabilitat en Putin per tal de camuflar la ingerència de Soros" 

"Soros ha invertit almenys 5 milions d'euros en el procés independentista"

"Artur Mas és un peó de George Soros"

La prova de que Soros està al darrere és la manca de violència: "La "revolució groga" que constatem a Catalunya presumeix d'una no-violència inspirada en Gene Sharp". per això son sospitosos de rebelió l'Institut Català per la Pau i l'Institut Internacional per la no-violència.

I el més greu és això:


"Ens vam adreçar a la UDEF i al jutge Pablo Llarena. Vam tindre sort. A la UDEF ens van rebre dos comissaris als quals durant tres hores els vam informar dels resultats de la nostra investigació i els vam mostrar les connexions. Posteriorment, el 12 de juny de 2018,la policia espanyola va escorcollar la seu de Mediacloud, empresa que assenyalàvem directament a l'informe que vam entregar a la UDEF. Va passar el mateix amb el CIDOB i amb la empresa DXC Technologies, subratllades ambdues als nostres textos"


Efectivament, en aquesta notícia veiem com els cossos repressius van escorcollar aquesta empresa a partir d'una "denúncia anònima"

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.298.193 missatges
  • 221.180 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat