Fòrum

Més agressions feixistes al triangle Montseny-Cardedeu-Sant Celoni

joan cf3.944 13 531👍 1.153
1a. L'agressió força organitzada a Sant Celoni d'un grup nombrós d'encaputxats

https://www.naciodigital.cat/noticia/175650/agressio/feixista/contra/membres/assemblea/joves/sant/celoni 

 2a. Monos emparrant-se per vandalitzar una pancarta propresos a Cardedeu

Respostes

Configuració
  • cobertor1.267 3👍 918
   I per què no ho fas tu mateix?
   • Unitat i Orgull9.666 10 222👍 6.601
    típic comentari de tontet, com vols que jo que visc a 1 hora de sant celoni vagi a les 3 del matí fins allà per defensar a gent quan ho poden fer ells mateixos?

    però bé, tu ets un valencianista anti-català que vota Oltra, no podem esperar gaire més de tu, així us va al PAIS VALENCIÀ
    • cobertor1.267 3👍 918
     Anti-català els collons, però em sembla que eres  un fantasma que acusa a tothom de covard mentre no fa res. No sols en aquest cas, sempre el mateix comentari:''com és possible que X es passeje per tal lloc i no li foten una pallissa??? ''

     Si et sembla malament una cosa, arregla-la tu mateix.
     • Unitat i Orgull9.666 10 222👍 6.601
      segueixes dient estupideses, quan hi ha una agressió espanyolista a indepes passa en aquell moment i són ells qui s´han de defensar, és materialment impossible que em traslladi al lloc dels fet en un segon jo, quines mamarrachades dius tu
  • grinfildUsuari sumador25.038 15 45👍 4.122
   Si els valents catalans apallissen als espanyols, poden acabar tancats a la presó com els joves d'Alsasua durant una pila d'anys. A més que ens haurem de menjar tot un atac mediàtic de les televisions espanyoles dient que pobres espanyols, els catalans som ETA bla bla bla

   Si els espanyols peguen als catalans, els espanyols no els hi passarà res, no sortirà als mijans de comunicació.

   Així que val la pena pensar-s'ho dues vegades. Triem bé les batalles que poguem guanyar.
 • Gorg241👍 427
  No serien els mateixos?
  • Benfresc13.185 6 159👍 12.685
   I no pot ser que simplement siguin uns imperialistes espanyols que els molesti veure la nostra simbologia, especialment en els edificis públics, i ho treguin per reafirmar el seu domini sobre el territori?
   De vegades penso que ens fem masses palles mentals, i que les reaccions més lògiques i naturals (que no vol dir espontànies o irracionals) acostumen a ser les correctes. 

   Aquesta gent el que cerquen primer de tot és treure les pancartes tranquil·lament sense que ningú els vegi, i haven fet la feina tocar el dos cap a casa a dormir, per això ho fan a altes hores de la matinada.
 • cathalà23.235 12 55👍 6.673

  Cap agressió sense resposta 
 • Horus157👍 123
  Intentant 'raonar' endinsant-me en el pensament clavellista somrient: Colocar material (llaços, pancartes, groc, etc) val uns calers, tant se val si són pocs o subvencionats per qui sigui, però algo ha de costar i a més a més necessita que unes persones coloquin el material amb el corresponent treball, temps i ilusió o entrega.
  Com poden doncs els processistes dir que: bé, estan en el dret de treure-ho com nosaltres de posar-ho?¿ És impossible que algú quedi cofoi amb aquesta explicació.
  Les mofetes nocturnes que arrenquen la parafernàlia ho fan gratis, no els hi importa que hagin d'anar de matinada, és el seu entorn habitual, i no es tenen a sí mateixos com a 'sers tristos i emprenyats que destrueixen'. Ho fan per que els dóna una satisfacció fer-ho i ho fan amb extrema facilitat, en pobles on el sentir majoritari és catalanista, per tant en claríssima minoria si tots aquells que han colocat el material baixessin a passejar al carrer enlloc de baixar persianes i tenyir de significat temerós ocult la pobre ciutat de Tortosa.

 • EstatpropiUsuari sumador165.733 11 1👍 27.966
  És intolerable que això passi a Cardedeu.
 • Rigel64.535 11 5👍 33.182
  Fil:

 • terrae321👍 1
  O els catalans ens organitzem per resistir a la repressió del règim espanyol o només és qüestió de temps que acabem esborrats del mapa. 

Publicitat

Fòrums

 • 9.268.176 missatges
 • 220.050 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat