Fòrum

Es presenta Front Republicà

Respostes

Configuració
 • ospa238 2👍 74
  Quants partits o formacions independentistes hi ha avui a Catalunya?

  Algú ho sap?


 • Benfresc13.553 6 153👍 13.601
  Vull ser ben pensat i creure que aquests "no-independentistes" que hi ha a dins de la candidatura, com em sembla que és el mateix Dante, reconeixen el resultat del referèndum d'autodeterminació de l'1-O.

  Un cop haguem materialitzat la independència i poguem realitzar aquest referèndum de reannexió que demana aquesta gent, com voldran que sigui la pregunta on s'haurà de marcar Sí o No?
  Jo proposo aquesta:

  Vol que Catalunya torni a ser una nació ocupada i oprimida per Espanya?

  O una altra una mica més imparcial però que també estaria prou bé:

  Vol que Catalunya renunciï a la seva llibertat i que cedeixi la seva sobirania a l'estat Espanyol?

  També podria ser mal pensat i creure que ni els mateixos independentistes que hi ha dins de la candidatura no reconeixen el resultat del referèndum de l'1-O. Com el PdeCat i ERC ves.

  Podria continuar essent mal pensat i creure que igual que el PdeCat i ERC, els d'aquesta candidatura de PLL+pirates+els altres, són molt curts de gambals i tenen com a objectiu obligar Espanya a pactar un referèndum, s'ha de ser molt subnormal per creure que podem obligar espanya a pactar un referèndum, i a més de subnormal indigne.
  • boinu178 3👍 285
   No inventis per defensar la teva agenda oculta. Tant Poble Lliure, com Pirates i Alternativa acaten el caràcter legítim i vinculant de l'1-O.

   Ja poden llançar la merda que vulguin des del processisme neoautonomista o des dels emancipadors del poble sense el poble. Serem centenars de milers els que votem a aquesta coalició. Anomena-ho cabreig, passar comptes... el 28-A molts tindran una sorpresa, del PdeCat a Endavant, passant per ERC.
 • Rigel65.366 11 5👍 34.029

Publicitat

Fòrums

 • 9.297.717 missatges
 • 221.157 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat