Fòrum

Colau retira el llaç groc de la façana de l’Ajuntament de Barcelona

Menphis46.446 12 11👍 2.445

Colau retira el llaç groc de la façana de la casa de la ciutat

Aquesta tarda la Junta Electoral de la zona de Barcelona n'havia ordenat la retirada al govern municipal de Barcelona

La batllessa de Barcelona, Ada Colau, ha retirat el llaç groc de la façana de la casa de la ciutat. Aquesta tarda li ho ha ordenat la Junta Electoral, a petició del grup municipal del PP. Fonts del govern municipal asseguren que la decisió ‘contribueix a generar un clima de debat electoral serè i constructiu en el terreny de la política i no en l’ordre judicial’.

La Junta Electoral de la zona de Barcelona considera que el llaç groc és un símbol que compromet ‘flagrantment la neutralitat de l’ajuntament’ perquè ‘exterioritza la ideologia de determinats partits i persones que concorren a les eleccions [espanyoles]’.

La decisió del govern de Colau contrasta amb la del govern de Torra, que ahir va decidir de mantenir el llaç a la façana del Palau de la Generalitat i que va denunciar que era una vulneració de la llibertat d’expressió perquè el llaç groc no és cap símbol partidista.

Aquesta matinada cinc encaputxats ja havien aconseguit despenjar el llaç de la casa de la ciutat, tot i que després s’ha restablert. El govern municipal, abans de retirar-lo definitivament, ha sol·licitat un informe al secretari general de l’ajuntament, que ha dit que era obligatori de retirar la simbologia immediatament, com ja va fer a les eleccions del 21 de desembre.


Font: https://www.vilaweb.cat/noticies/colau-retira-llac-groc-ajuntament/

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.056 missatges
  • 221.129 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat