Fòrum

S'ha de votar el pastisser boig de Waterloo.

autokrator13.186 3 158👍 8.838
Benvolguts raconaires.

Tot i que sóc més anti-Puigdemont que Pablo Llarena, que penso que ha enganyat tothom, que va fugir corrent enlloc de procalmar la independència i que va pel món fent el friki i posant en evidència el moviment independentista, he arribat a la conclusió de que el votaré a les eurpees i que és el millor que es pot fer. De fet he pensat que, fins i tot, li faré campanya al Gran Friki Legítim i miraré de convencer la família i amics que votin per aquest home. Com he arribat a una conclusió tan aparentment absurda?

1. S'ha de reconeixer que la majoria de l'independentisme vol en Puigdemont i el considera el President Legítim, el paio ha acabat per convencer la majoria d'aquesta irrealitat, però una cosa irreal genera conseqüències reals quan és percebuda per la majoria com a real. Això implica que una derrota del boig de Waterloo es percebuda per l'independentisme com a una derrota pròpia, i més encara per l'unionisme. 

2. No hi ha cap alternativa no processista i l'alternativa processista és Junqueras. Qua guanyi Junqueras és objectivament molt pitjor a que guanyi el Gran Friki, passariem de tenir un grillat que va pel món parlant com si fos President d'un país i estigués a punt de tornar i fer la revolució a Catalunya (tot i que mai farà res ni remotament similar) a tenir un pobre màrtir que vol ser condemnat a molts anys de presó, quants més millor, per plorar molt fort i fer victimisme a veure si el prenen per un Ghandi quan el pobre ni tan sols és president de res. 

4. Tot l'independentisme està massivament instalat en el simbolisme, caldria superar aquest simbolisme, ara be, carregar-se el simbolisme per a substituir-ho per un no res no és una bona sortida per l'independentisme. Quan hi hagi una alternativa ja ho farem. Ara per ara és impossible. 

5. No hi ha cap candidatura de l'esquerra espanyola que sigui una opció votable ara mateix. 

6. El pollastre que muntarà al Parlament Europeu quan intenti prendre possessió del càrrec i l'Estat l'impedeixi sí que serà notícia, tot i que de segona, a la majoria d'Europa i els recordarà que -d'alguna manera absurda i incomprensible per a la resta del món- els catalans que posen llaços, planten creus grogues i fan aquesta mena de mises civils del processisme, són gent que creu estar protestant per alguna cosa. 

Per tot això penso donar el meu vot al Gran Friki President Legítim Boig de la República a l'Exili. I recomano a tothom fer-ho. A més, després de tantes divissions estaria molt be que tot el Racó fes una cosa unida, votem tots units al pastisser, al marge de partidismes. Total, què més dona? Si és igual qui guanyi.

El 26 de maig tots a votar el GFPLBRE Molt honorable Carles Puigdemont i Casamajó. 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.253.543 missatges
  • 219.543 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat