Fòrum

Brutal agressió homòfoba a un jove a Lleó: "Fins que quedi mort!"

Defectible7.981 270👍 3

Font: La Retaguardia  —Traducció automàtica

>>> Imatges molt dures en el tuit incrustat, no veure-les si s'està delicat o s'és susceptible. <<<

***

Brutal agressió homòfoba a un jove a Lleó: "Fins que es quedi mort"

La víctima, de 18 anys, va patir ferides de gravetat i va ser traslladat d'urgència a l'hospital de la ciutat

Lleó, 12 mar (EFE) .- La Policia Nacional ha obert una investigació per intentar identificar i localitzar els autors de la brutal l'agressió que va patir un jove sobre les 05.00 hores de diumenge passat al barri Humit de Lleó.

Segons ha informat a Efe la Subdelegació del Govern, aquest mateix dimarts s'ha difós un vídeo de l'agressió, ocorreguda al carrer Comte Rebolledo, que ha estat enviat a alguns mitjans de comunicació i que ja està analitzant la Policia Nacional. Advertim de la duresa de les imatges del vídeo que segueix

 

En el vídeo es pot veure com diversos joves colpegen la víctima mentre està estesa a terra amb la cara plena de sang i pràcticament inconscient. Mentre uns li agredeixen, altres companys li animen al crit de "Fins que es quedi mort", "Fill de puta" o "Maricón de merda".

Un cop queda sense coneixement, un altre els demana que "pareu ja". En aquest moment, cessa l'agressió i els joves es retiren, deixant a la víctima a la seva sort.

També s'observa com els seus agressors l'apunyalen diverses vegades al coll mentre s'escolten veus aclamant als agressors.

La víctima, de 18 anys, va patir ferides de gravetat i va ser traslladat d'urgència a l'Hospital de Lleó, on evoluciona satisfactòriament dins de la gravetat del seu estat.


***

Felicitats als responsables dels fòrums de Racó Català per decidir retirar l'homofòbia de les normes de participació just en temps de creixement d'atacs homòfobs.

#usfelicitofills

Respostes

Configuració
  • Aquest missatge ha estat esborrat
  • broquil_is_over2.826 3 674👍 3.410
    La cuadratura del cercle: uns espanyolots, en el seu hàbitat natural, allà caspanyistàn, i aquest imbècil vol carregar els neulers a un fòrum al nostre país i en català...

    Defecable: deixa de obrir fils, que l'ignore no funciona per als nous fils que obres!!! 

Publicitat

Fòrums

  • 9.298.357 missatges
  • 221.188 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat