Fòrum

L'Associació d'Amics del Poble Marroquí vol que els MENAs tornin al Marroc amb la seva família

Estàs d'acord amb l'Associació d'Amics del Poble Marroquí?
58 (90.63%)

Crom el progre segrestador de menors
4 (6.25%)

No
2 (3.13%)

Vots emesos: 64
Pavel_Korchagin3.544 2 583👍 7.792
El president de l’Associació d’Amics del Poble Marroquí, Mohamed Alami, assegura que l’últim any la població marroquina a Catalunya viu "més assenyalada" i ha de suportar "més mirades de recel" del que era habitual. Al seu parer, "ha crescut l’odi envers els marroquins".

Tot i que, sobre els menors estrangers no acompanyats, demana a l’Estat espanyol que torni els menors al Marroc "amb garanties". "Aquests nois han d’estar al Marroc amb les seves famílies", assegura. També culpa el consolat i l’ambaixadora del Marroc a Espanya de "mirar cap a una altra banda", i demana millores socials al seu país perquè els joves no es vegin obligats a venir aquí sense garanties de poder accedir a una feina i a un sostre.

Extret de: https://www.elperiodico.cat/ca/societat/20190312/tercera-agressio-a-menors-estrangers-al-barri-de-la-zona-franca-7348266

Respostes

Configuració
 • Mafan1.035 2👍 1.015
  Posant-me en mode paranoic veig molt molts curiós que durant tot aquest temps d'incidents amb els MENA's mai hagi passat un accident tan greu com l'atac a la cassa de Castelldefels i ara, o quina casualitat, que les eleccions estatals estan a punt de començar, es produeix quelcom així. Casualitats de la vida que de ben segur afavorirà electoralment a qui ja sabem.

  Posant-me en mode més realista encanvi em pregunto que és primer. L'ou o la gallina? Es produeix l'atac per afavorir l'aposta xenofòbia d'alguns (la majoria) de partits Espanyolistes?, o és el discurs xenofòbia d'aquest que l'atia?
  • __33752__138👍 11
   D’alguna manera Catalunya és un bloc de pisos. Nosaltres som els residents més antics. En realitat de qui és la terra? Dels que hi viuen, en aquest cas el bloc seria quelcom semblant. Els propietaris som tots els que hi vivim. Cap veí és més propietari que un altre. Això si, com que nosaltres hem sigut veïns des de fa anys i panys, tenim la responsabilitat adicional de mantenir la pau i la tranquil·litat a l’escala. Pel nostre propi benefici i pel de tots els residents. En aquest sentit crec que atiar els conflictes entre ibèrics i magrabins no ens beneficia. No podem afavorir un bàndol o l’altre. Ens cal molta mà esquerra per rebaixar la tensió. Per això crec que els mitjans estan fent un bon paper intentant no sobredimensionar aquests casos aïllats.
 • Velafonte38👍 39
  Sentit comú pur, aquesta gent volen el millor pels de la seva comunitat! 
 • Davar14.550 6 137👍 6.328
  I ho volen tots els marroquins que treballen aquí i envien diners a les seves famílies.

Publicitat

Fòrums

 • 9.296.786 missatges
 • 221.112 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat