Fòrum

Les salvatges imatges de l'assassinat d'un jove a Lió a mans de tres menors

Ius Novum2.676 3 695👍 5.274


Tres menors han estat detinguts pel brutal assassinat i tortura d'un jove de 28 anys a Lió. Els fets es van produir el passat 5 de març en un pis del districte de Croix-Rousse i els presumptes autors de l'homicidi -de 15, 16 i 17 anys i d'origen algerià- van gravar com assestaven diverses ganivetades al cap de la víctima mentre un altre jove estava estirat al terra lligat de mans. Les salvatges imatges van ser enviades per un dels menors a un amic a través de Facebook i es van fer virals. Segons ha avançat el Levante, els presumptes assassins van ser arrestats dos dies després a València per colar-se al metro i estan acusats dels delictes d'assassinat, detenció il·legal, tortures i pertinença a banda criminal.

La troballa d'un cadàver a Lió va fer saltar totes les alarmes a França. La víctima havia estat brutalment apunyalada fins a 60 vegades i estava lligada de peus i mans amb una corretja de gos. Al cap de poques hores, les xarxes socials es feien ressò d'un vídeo que mostrava l'atac de tres nois a un home que coincidia amb les descripció del cos trobat. En l'enregistrament apareixia una segona víctima, també lligada i que jeia inconscient al terra del pis a causa de la gran quantitat de sang perduda mentre els agressors li propinaven cops de peu i fins i tot arribaven a fer-li un tall a la cara. La policia francesa llavors va centrar els seus esforços en trobar aquest segon jove, que va poder ser localitzat amb vida, però greument ferit.

Els tres autors van ser detinguts el passat 7 de març sobre les nou del matí per intentar colar-se al metro de la capital valenciana. Els vigilants del subsòl van trucar a la policia i els agents van constatar que els arrestats eren menors estrangers no acompanyats, i que portaven les botes ensangonades i tenien talls recents a les mans, segons relata el Levante. Els efectius van informar a la Fiscalia de Menors de València i quan els policies van intentar prendre'ls mostres de l'ADN aquests es van negar, fet que va fer sospitar que volien ocultar algun tipus de rastre.

La investigació va permetre llavors establir relació entre un dels nois identificats i un centre de menors de Múrcia, d'on s'hauria escapat el desembre passat. El presumpte autor hauria enviat el polèmic vídeo a un dels seus antics companys a través de Facebook i això va acabar de confirmar la vinculació dels arrestats amb l'assassinat a Lió.

https://elcaso.elnacional.cat/ca/crims/imatges-assassinat-jove-lio-menors-valencia_1116_102.html


Pobra Europa...

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.283.477 missatges
  • 220.617 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat