Fòrum

Col·leccioneu alguna cosa?

entre·ribes481👍 356
Això, col·leccioneu alguna cosa? Quina és la cosa més estranya que us han dit que col·leccionen?

***

L'altre dia amb una amiga vam descobrir que les dues col·leccionàvem segells quan erem petites. Jo ho feia d'una manera totalment diletant ésclar (Tenia una pàgina de cavalls i una de flors, però em sentia súperpro quan desprenia segells dels sobres amb vapor d'aigua ). Tot i així tinc alguns que em fan molta gràcia, perquè em parlen d'història i països llunyans.
Segells de l'imperi alemany en temps d'inflació amb valors de billions de marks, en part revalorats a cop de segell (de tinta). Segells emesos per la Zona ocupada francesa d'Alemanya. Segells russos fets comunistes amb segell de tinta de la falç i el martell. Segells brasilers, cubans, xinesos, japonesos.


Jo ara només els faig servir per a col·lages (els guais no, no patiu )
Ella en canvi ara ha reprès la col·lecció

El que col·lecciono ara són fulles i plantes, tinc un herbari. Ho faig per les formes vegetals, per l'amor a les plantes, no m'importa tant identificar i classificar-les. Si vaig enlloc sempre he d'anar al jardí botànic, i llegir sobre fruites i arbres que no conec em fa somniar.
(Adoro el llibre "Wundergarten der Natur" de Karl Blossfeldt)Com a nota freak, sempre que veig confeti a terra n'he de recollir una mà, i estava pensant que seria una cosa molt rara a col·leccionar. Tot de potets de mostres de confetti etiquetades curosament "Sant Medir, Gràcia, 2017", "Carnaval, Colònia, 2013". Encara no m'he pogut decidir per això

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.298.346 missatges
  • 221.186 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat