Fòrum

Joves marroquins colpegen el ventre d'una embarassada a Tarragona per robar-li el mòbil

Lucky Luc1.345 2👍 1.514

https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Patean-en-el-vientre-a-una-embarazada-en-Tarragona-20190307-0003.html


Traducció al català:

Una dona embarassada va ser víctima d'un robatori violent. Tres joves van intentar arrabassar-li la motxilla i, davant la resistència d'ella, li van donar puntades de peu a la panxa. Finalment, La Guàrdia Urbana va detenir un dos dels Sospitosos, que were reconeguts per la victime des de l'interior de l'ambulància Quan Era traslladada d'un centre de l'ONU PER A UN hospitalari reconeixement mèdic.

La victima es trobava asseguda en un banc del passeig de Sant Antoni de Tarragona quan se li van acostar 3 Joves, d'aspecte àrab, un dels quals vestit blanc tot.

Després de rebre el missatge, diverses patrulas van acudir a la zona de la part alta per intentar localitzar els autors. Una d'elles va veure en un carreró a uns joves les característiques coincidien amb les facilitats per la víctima. En veure a Els Agents mentre es van posar nerviosos parlaven s posteriorment Van canviar de sentit de la marxa per no topar amb els policies.

Finalment, els agents van interceptar als tres sospitosos -dos d'ells posteriorment detinguts-. Mentrestant, la víctima va ser atesa pel personal sanitari d'una ambulància. Així mateix, van quedar Pasarnia Que aquesta per El Lloc on són els Agents tenien retinguts als sospitosos.

La dona va reconèixer a un dels tres retinguts -el que anava blanc totalment com El que li intentà sostreure la motxilla. Per la seva banda, un altre dels Joves -QUE Vesti gris- és de qui li havia un donat un cop de puny a la panxa Que parell · intentar deixés La Motxilla.

El tercer jove no va ser reconegut i va poder marxar del lloc. Anteriorment, el que va ser de gris, va dir en referència al seu amic: "Ell no ha fet res".

Els detinguts són dos joves marroquins, un menor d'edat -17 anys i veí de Valls- i l'altre de 18 anys i amb residència a Tarragona. Estan acusats d'un delicte de robatori amb violència en grau d'intent.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dos joves marroquins detinguts. Ens està quedant una societat oberta, acollidora i tolerant que fa por.

Ha sortit en algun gran mitjà de comunicació?

Podriem crear el gran fil de la immigració i l'enriquiment cultural, per anar recopilant notícies ja que això és un no parar.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.283.484 missatges
  • 220.617 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat