Fòrum

Els Mossos descarten l'intent de segrest d'una nena de 12 anys a Sils

Defectible7.981 270

Font: CCMA

 

Els Mossos descarten l'intent de segrest d'una nena de 12 anys a Sils

La menor assegurava que dimarts tres desconeguts van intentar fer-la entrar a la força en una furgoneta, quan anava a l'escola

Quim Balaguer
22/02/2019 - 19.45Actualitzat 23/02/2019 - 07.06
 
Escola Jacint Verdaguer
La nena estudia a l'Escola Jacint Verdaguer

La investigació dels Mossos d'Esquadra ha descartat que la nena de Sils, a la Selva, fos víctima d'un intent de segrest. Les indagacions policials han desmentit el relat de la menor, que assegurava que la van intentar segrestar dimarts a la tarda, quan anava cap a escola després de dinar.

Quan va arribar al centre, va explicar que tres homes l'havien intentat fer entrar a la força en una furgoneta, però que gràcies als seus crits la van acabar deixant anar.

La mare va presentar denúncia als Mossos. Segons fonts pròximes al cas, després de les investigacions els agents no donen credibilitat a la versió que va explicar la nena i conclouen que no hi va haver cap intent de segrestar-la.

La denúncia va crear alarma a Sils, on l'Ajuntament va reforçar la vigilància policial a les hores d'entrada i sortida de les classes. El mateix centre on estudia la menor, l'Escola Jacint Verdaguer, va fer un comunicat demanant a les famílies que els dies següents els alumnes arribessin i marxessin acompanyats.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.285.484 missatges
  • 220.691 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat