Fòrum

Som completament majoritaris però la merda de govern que tenim no fa la feina, cal canviar-lo.

torraina_infernal38.369 11 16👍 23.503
Un altre cop hem omplert els carrers. L'espanyolisme està completament acabat. Som completament hegemònics, no hi ha alternativa. I també és evident que la gran majoria de la població catalana vol la independència, i així es va veure en el referèndum vinculant de l'1 d'octubre. La independència és guanyada i declarada, però hem estat traïts pel govern, que es nega a exercir-la sota l'excusa que el terrorisme espanyol té les armes i les pot usar contra la població desarmada.

La meitat deuen tenir por del terrorisme espanyol. Por de ser segrestats o de rebre en carn pròpia els atemptats que van rebre les víctimes del terrorisme espanyol el dia 1 d'octubre. L'altra meitat malgrat voler-ho fer no se'n surten perquè segueixen creient que les paraules serveixien davant la barbàrie espanyolista. Doncs no, estat hispànic només hi entén de mort i destrucció, només en veure's entre reixes entendran que han perdut.

Oblidem el diàleg. Entrem en una negociació franca amb Rússia, Israel, USA o qui faci falta i un cop consolidat el pacte, a canvi del que sigui, actuem tots a una, sempre amb la nostra policia al davant i la gent al darrera. Els polítics fent sempre el que l'elit independentista li demani, no fent mai una passa enrere i, sobretot, no aturant-se pels atemptats o segrestos espanyols.

Com que no crec que aquest govern canviï la seva estratègia, preparem-nos per fer-los fora en la propera comptessa electoral. Ens estan negant la victòria que vam assolir en urnes el dia 1 d'octubre. Volem polítics que estirin del carro i no pas que facin de buc de contenció.

I per favor, prou parlar de llacets, presos, pressupostos, espanya, independència, PSC, referèndum i altres etapes passades. Ara només toca república.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.285.484 missatges
  • 220.691 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat