Fòrum

Membres de La Forja i la CUP fan fora de Sant Pol els Segadors del Maresme

maori16.231 3 114👍 8.349

Durant la matinada de dilluns, 18 de febrer, militància de La Forja – Jovent Revolucionari del Maresme i de la CUP Sant Pol de Mar ha xocat amb la banda feixista organitzada auto-anomenada Segadors del Maresme. Un grup ultra-espanyolista que es dedica a arrencar les mostres de solidaritat amb els presos polítics independentistes que la població local havia col·locat en l’espai públic des de l’octubre del 2017.

Segons l’organització juvenil La Forja, els escamots dels 'Segadors del Maresme' portaven navalles, micròfons d’orella o patrulles clandestines, eines de les quals es doten per intimidar ciutadans i policia de manera constant. Una d’aquestes patrulles organitzades pels Segadors del Maresme va arribar de cop i volta i es va abraonar sobre dos agents de la policia local que estaven identificant els independentistes. Un “testimoni” que insultava als independentistes davant mateix de la policia demostra que aquestes bandes tenen la capacitat econòmica per untar les butxaques de qui sigui per seguir amb impunitat.Queden desmentides les acusacions d’agressions per part dels independentistes pel material gràfic que la militància de La Forja i de la CUP van poder gravar i que ha estat publicat a les xarxes socials.

Els independentistes també constaten la total impunitat amb la qual actuen aquests grups feixistes davant les policies locals i els mossos d’esquadra. Tant la policia local com els Mossos han actuat protegint als auto-anomenats Segadors del Maresme, obligant als joves a deixar de prendre imatges de la grotesca actuació dels feixistes, més preocupats en vendre una imatge d’indefensió victimista.

https://www.llibertat.cat/2019/02/membres-de-la-forja-i-la-cup-fan-fora-de-sant-pol-arrenca-llacos-dels-segadors-del-maresme-44429?fbclid=IwAR2GSOLeTuPkk5rMKJGOglmSaOsXARKXZL00SuabF8v0gulZ1T39qX-yU7o 

Respostes

Configuració
 • Defectible7.981 270
  La capacitat dels feixistes espanyolistes d'apropiar-se vilment de símbols aliens i girar-los com un mitjó és fascinant. És ben bé que robar és en el mateix cor de l'esperit espanyol.

  Els que em venen al cap, així d'entrada:

  - Somatemps
  - Dolça Catalunya
  - Bou tot enfarinat cridant "Què li darem — en el Noi de la Mare!"

  I ara resulta que "Segadors del Maresme".
 • Screen4.683 1 462👍 2.289
  No entenc res... 


  podrien redactar les notícies de forma entenedora ?
 • Toni Montagutí37.705 8 18👍 24.747
  Al video que he vist, amb una dona emmascarada cridant com una boja "no me toques", davant d'un dit, el noi que grava esclata a riure. No n'hi ha per a menys, que veure aquell histrió amb uns ulls fora de les òrbites, i el cervell oblidat a la tauleta de nit, fot riure.
  Allò que ja no fa riure tant és que aquestes bandes feixistes que corren de nit rebin el suport de qui els hauria d'identificar. 
   • __27562__3.869 8 536👍 4.378

    Capità·carxofa escrigué:
    La reacció rabiosa de la feixista mostra que el motor de les forces de xoc espanyoles no és altre que l'odi ètnic més brutal.    Això i fortes dosis d'estupefaents.
   • Toni Montagutí37.705 8 18👍 24.747
    Sens dubte. L'odi ètnic és la base de la seva mera existència, i contra aquest odi hem d'exercir la nostra pròpia força, que sovint oblidem que tenim.
    • nemo6.597 9 327👍 2.088
     Respondre a l'odi amb més odi només porta a més odi, violència i enfrontaments. Van fer més milers de catalans votant pacificament que no pas quatre flipats amb la tetosterona a 100 demanant venjança. I ara em diran alló del lliri i bla bla bla
     • Argimont8.737 2 250👍 5.194
      No entens com funciona el mon ...i ja tens una edat
     • Toni Montagutí37.705 8 18👍 24.747
      Ep! No he parlat de venjança, sinó de la força que tenim.
      • nemo6.597 9 327👍 2.088
       capitá-carxofa: "Això és moralina bullshit de capellà insistint que posem l'altra galta. Si els milers de catalans que vam votar pacíficament també haguéssim defensat activament la nostra llibertat en comptes d'esperar que ens fos otorgada, avui no ens trobaríem en la gravíssima situació d'inanitat nacional en què ens trobem."

       1- discurs 8el meu) de moralina
       2- Els culpables son els ciutadans catalans que vare anar a votar i no després no van defendre activament la llibertat.

       Eixe és el nivell del racó. I si, ja t'havioa entés, però aprofitava el teu comentari com vehicle per a respondre, res més. 
     • Rigel65.198 11 5👍 33.888
      Confirmat: ets més ruc que els pèls del cul, que quan passa la merda no s'aparten.
 • Konrad946👍 1.535
  Com bé ha remarcat en Defeca, el que més em dol és l'apropiació de símbols i de noms que fan aquests espanyols...
  • EstatpropiUsuari sumador166.773 11 1👍 28.431
   Coses de ser una nació ocupada.
  • LesttattUsuari sumador38.765 11 15👍 13.981
   En part, culpa nostra per haver-ho permès.

   Si enlloc de fer servir únicament l'estelada també es portes la Senyera o la bandera de Sant Jordi a cada manifestació independentista tota aquesta brossa espanyola deixaria d'apropiar-se dels nostres símbols.

   Però adona't de qualsevol mani indepe... la presencia d'aquestes banderes ben nostrades es pràcticament nul·la.


   Konrad escrigué:
   Com bé ha remarcat en Defeca...

   Ni aigua.
   • nemo6.597 9 327👍 2.088
    El mateix ocórre amb la senyera coronada valenciana, simbol tan valencià com la senyera nua o la senyera nua amb l'esfut del Consell. Un dia uns se'n van apropiar d'ella i des de llavors eixe senyera (duu les barres, al cap i a la fi) l'empren els blavers i els espanyolistes i els valencianistes la menypreen com "el drap" "el drap eixe de la taca" "la blavera" "el nyap" i demés perles. 

 • Jaume_I15.952 11 117👍 8.461
  Canvia el títol i no els anomenis així. Digues el que són, delinqüents unionistes
 • StoichkovUsuari sumador14.215 14 142👍 2.537
  No entenc la notícia i no veig que el titular després quadri amb el que s'intenta explicar... 
 • cathalà23.494 12 52👍 7.029

  Molt bé, cal desemmascarar aquests porcs anticatalans, que a més s'apropien dels nostres noms i la nostra simbologia.
 • Carles Martell3.313 1 611👍 5.716
  Queden desmentides les acusacions d’agressions per part dels independentistes
  Llàstima.
 • nemo6.597 9 327👍 2.088
  Vergonya el que patiu a Catalunya, amb gentola que vos furta noms, eslogans, i els manipula per fer-los seus i ficar-los en la vostra contra. Vergonya que els violents campen lliurement. Vergonya que els espais públics, que son de tots, no puguen expressar el sentir d'una gran part de la societat. Quin mal fa un llaçet? Pareix que siga un crim anar amb una samarreta groga. Han criminalitzat un color, un simbol, pel que significa!
   • willybarna12.610 11 167👍 3.778

    Toni Montagutí escrigué:
    Hi ha gent que arriba a uns límits absolutament ridículs. I estèrils. Tinc un amic, cordovès de llarguíssima vida a Catalunya, que d'un temps ença va lliscant cap a l'independentisme. Fa poc, un conegut va recriminar-li que portés una caçadora amb alguns acabats en groc. Li va recordar que era andalús, espanyol, i el meu amic va tornar-s'hi amb una frase gloriosa: sóc andalús però no idiota i d'espanyol, cada cop menys.
    Gran tasca la teva Montagutí, continua picant pedra entre els sectors socials en els que et mous. Com una gota malaia.

    Gran tasca socialitzadora la teva! 

    • Toni Montagutí37.705 8 18👍 24.747
     Agraeixo aquests aplaudiments però no crec que me'ls mereixi. Com a català, crec que és un deure apropar-nos a tothom sense prejudicis i fer veure, amb la nostra vida quotidiana, qui som i quin país tenim i volem. Aquest amic cordovès era molt reticent, no entenia perquè jo no em sentia espanyol i la idea de la independència li semblava inassumible. Si hagués decidit enfadar-me amb ell en lloc d'entendre'l, li hagués negat la possibilitat que ell m'entengués a mi, com ha acabat fent assumint una lluita que, d'entrada, li era aliena. 
     L'empatia pot ser molt valuosa, tot i que ja sabem que hi ha amb qui no serveix de res.
 • No tinc por949 1👍 819
   Molt ben fet. A aquests "segadores" (així és com se'ls ha d'anomenar), els hem de fotre fora de la nostra comarca.

  Tornaré a exigir la dimissió del conseller Buch (per cert maresmenc) per incompetent. Algú que té la responsabilitat de comanament sobre els Mossos, no pot permetre de cap de les maneres que una banda organitzada, es passegi impunement de nit, encaputxats, amb armes blanques, atemorint a la bona gent de la nostra comarca. És una vergonya. 
  Fa mesos que dura la situació, han passat diversos cops pels nostres pobles i els Mossos i la majoria de policies locals mirant cap a un altre costat.

  Conseller Buch, si llegeix això: Pensa fer alguna cosa? o mentre cobri el sou de Conseller tant se li refot la seguretat  física dels seus veïns?
 • willybarna12.610 11 167👍 3.778
  Els mossos donant cobertura a aquesta xurma, i encara molts raconaires votaran a Convergencia o a Esquerra el 28A , aixi anem com a país, recompensant als traidors que governen la Generalitat.
 • Pesca_crancs11.101 9 190👍 2.088
  Hi ha gent fent molt bona feina.

  Els grups aquests necessiten una bona ració... Són una colla de desgraciats, pero com tot curt de gambals, són perillosos, si se'ls deixa fer. La violència en autodefensa és inteligència. I sap greu dir-ho i potser no serà just per a molts, pero molts cops la policia no està capacitada o no te interès en posar a lloc aquesta gentola. No s'hi val a badar.
 • Mafan1.031 2👍 1.009
  Estava pensant l'altre dia... sabem que hi ha grups de mossos unionistes no? I que no són la majoria. I que aquests són directament simpatitzants d'aquesta trepa de salvatges histèrics del cúter.

  Llavors perquè sempre que un grup paramilitar d'aquests surt perquè sempre es troben Mossos que els hi van a favor?

  Una de les teories que tinc es coordinen els uns amb els altres per sortir a fer els seus raids nazis quan hi ha mossos dels seus patrullant la zona.

  Quelcom tal com "Ei!, que aquest dijous el torn de nit a la localitat XYZ hi ha fulanito de tal a la central i menguanode qual patrullant. Veniu a qui a liarla i que us cobrin."

  Podria ser?
  • Lepid1.468 3👍 555
   No es una teoria, es una realitat. Els grups paramilitars generalment estan en contacte i col·laboren amb les forçes de seguretat/govern/exercit. No es casual. Igualment un mosso indepe tampoc els detendria, perque tindria molts problemes dintre del cos (i seria un problema molt gros processar un dels teus)
 • Toti Dau4.149 15 515👍 1.555


  Molt ben fet, les deixalles a la deixalleria.

Publicitat

Fòrums

 • 9.286.512 missatges
 • 220.701 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat