Fòrum

Elisenda Alamany deixa els comuns

SantsUsuari sumador32.093 14 25👍 11.206
Elisenda Alamany deixa el grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem
L'ex-portaveu dels comuns al parlament i dirigent de Sobiranistes explicarà els motius de la seva decisió en una conferència de premsa


La diputada Elisenda Alamany deixarà el grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem, segons que ha avançat Nació Digital i ha pogut confirmar VilaWeb. Alamany, però, mantindrà de moment l’escó al parlament. A més, l’ex-portaveu dels comuns deixarà també d’estar inscrita a la formació.

Alamany ha convocat una conferència de premsa demà en què donarà detalls de la seva decisió. Va deixar de ser portaveu fa uns mesos per de les discrepàncies amb la direcció dels comuns després de la marxa de Xavier Domènech i el naixement del corrent intern crític Sobiranistes.


Fonts pròximes consultades per l’ACN apunten que una de les vies a partir d’ara podria ser convertir Sobiranistes en un corrent polític propi fora dels comuns. Alamany fou la número dos dels comuns a la llista de les eleccions del 21-D.

En un breu comunicat, Catalunya en Comú ha demanat a Alamany que deixi l’escó i ha lamentat d’haver-se assabentat de la decisió de la diputada a través dels mitjans de comnunicació ‘pocs dies després de l’anunci d’una convocatòria electoral’.

https://www.vilaweb.cat/noticies/elisenda-alamany-deixa-grup-parlamentari-comuns/Valenta

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.285.484 missatges
  • 220.691 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat