Fòrum

Crònica de l'acte d'ahir a Brussel·les, o l'erràtica política exterior del processisme

Respostes

Configuració
 • Solidari2.868 8 667👍 1.385
  És un bon article. Està plantejat racionalment i de forma argumentada. L'únic però que li posaria, és que de vegades hi ha imprevistos que poden canviar d'un dia per l'altre el guió original, però tret d'això, sembla lògic el futur que presagia. 
  • Rigel65.349 11 5👍 34.023
   El problema és que per a què els imprevists siguin profitosos per a nosaltres cal una estructura política llesta i disposada a aprofitar-los, i no és el cas ni dels partits ni del governet de Vichy.
 • Segon_usuari_Bob5.847 10 359👍 7.178
  L'article és bo, encara que no estigui d'acord amb tot el que diu.

  No veig Vox tan antisistema com per enfrontar-se a la UE, si de fet com sembla probable la UE anirà escorant-se a posicions cada cop més autoritaries. Vull dir que no caldrà que VOX es bellugui gaire, perquè de fet la UE serà qui es bellugui cap a les seves posicions.

  • Tico809 2👍 414
   Això és possible, però quan el TEDH diga la seva, hem de tenir clar que des d'Espanya hi haurà veus per desobeïr i seguir esclafant l'independentisme.
   • bogosity1.242 11👍 1.756
    Al cap hi a la fi, el maxim que li podria passar a Espanya si decideix incomplir les sentències del TEDH, en el cas més extrem de tots, seria l'aplicació temporal i com a darrer recurs de l'article 7 (que no és l'expulsio de la UE sinó que el govern espanyol perdria temporalment dret a vot en algunes decisions comunitàries).

    I mentre el partit principal del govern que faci aixo sigui membre del PPE o PSE, caldria molt més que situar-se fora de la jurisdicció del TEDH per a que la majoria del Parlament Europeu acceptés qualsevol tipus de sanció contra Espanya.
 • Mafan1.035 2👍 1.015
  Quan es parla de països petits a la UE generalment s'oblida Portugal, ja que està a la franja entre país petit i gran. Els portuguesos històricament han sofert l'imperialisme Castella com els Catalans.

Publicitat

Fòrums

 • 9.297.235 missatges
 • 221.134 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat