Fòrum

El processisme treu coses per la boca enmig de moviments desconcertants a Berga

Trumpista1005.370 2 396👍 5.142
Imatges com aquestes semblen indicar que aquestes persones han pres algun tipus de droga psicodèlica, no? Respostes

Configuració
 • Trumpista1005.370 2 396👍 5.142
  Rua processista per Berga. Semblen poseïts per Llucifer! 

 • oprimit19.849 15 79👍 10.364
  No es veu, però quins referents que tens  
 • autokrator13.374 3 157👍 9.115
  La majoria de processistes es podran recuperar amb teràpia adequada i una mica de paciència. N'hi ha, però, que han patit massa i quedaran amb danys cerebrals per tota la vida. Tindrem un país a on quedará un percentatge de població que anirà pel món amb passaports 'fake' signats pel Puigdemont i la fotocòpia del vot a La Crida. 
 • Konrad946👍 1.535
  Molt bona acció! #Ho tenim a tocar companys
   
 • Trinxant11.217 9 188👍 3.554
  És una preformance de merda, com qualsevol altre de qualsevol tema. El que t'hauria de preocupar és perquè entres en el web on ho has trobat.
 • Màgor13.716 10 149👍 3.513
  La rosseta és directora de teatre. Per molt que et dediquis al teatre i a l'esceneogràfia cal agafar l'excusa dels presos per cònvencer a la gent del poble per participar a les teves esceneogràfies?
  • Trumpista1005.370 2 396👍 5.142
   Amb aquesta gent de la faràndula a favor, no podem perdre! 

   Actorets i directorets de poca monta que de qualsevol groseria i tara en diuen art mentre la derrota eterna els recorda la seva mediocritat inherent. 


  • Trumpista1005.370 2 396👍 5.142
   La primera foto sembla un viatge de l’IMSERSO on s’ho estiguin passant de puta mare ballant la conga mentre es van fent carantoines els uns als altres. 

   La 3a foto sembla l’atracament d’un banc on l’estiguin apuntant amb una pistola a la tarada aquesta.

   la foto del mig sembla que estiguin vomitant “hilillos de plastilina” al mig de la plaça després d’haver tingut un molt mal viatge.
 • Defectible7.981 270
  La veritat és que tot això és prou essencial perquè tota aquesta gent no es torni boja o s'enfonsi. Són estratègies d'afrontament emocional, mecanismes de defensa, accions catàrtiques.

  Us en podeu riure, si voleu (com fan els espanyols), però bé que s'ho passen els que ho fan.

  L'alternativa ja sabeu quina és: enfrontaments i morts.
  • Tobies20.610 14 71👍 12.759
   Possiblement som un dels països amb més qualitat de vida del nostre continent, i també del món, malgrat que els nostres veïns portin segles expoliant-nos i assimilant-nos. És per això que una part important de la societat catalana, tot i ser independentista, acomodada i burgesa com és, té por a perdre part del seu patrimoni. Per això sempre eviten arriscar-se. 

   Es fa difícil de creure que una societat aburgesada i acomodada opti per desafiar l'estat d'aquesta manera. Aquest anàlisi podia explicar el pujolisme, però després del que ha passat en els últims anys ja no aguanta. Jo soc del parer que si després de l'1 d'octubre el govern hagués cridat a la mobilització permanent i la defensa de la república al carrer la gent hauria respost d'una manera massiva. Fins i tot més enllà del moviment independentista en si.

   Però com que alhora tot plegat els genera una frustració molt gran, omplen aquesta buidor existencial amb el que molts anomenem processisme, una mena de victimisme col·lectiu molt en la línia dels actuals moviments postmoderns creats pel globalisme. 

   L'activisme polític sempre ha despertat aquesta mena de reaccions. "Secta", "victimisme"... És tot un clàssic. No compartir algunes determinades formes de lluita no hauria d'equivaler a menysprear-les. Hi ha gent que està compromesa completament amb la causa però que mai agafaran un fusell. Hem de qüestionar la seva vàlua o el seu compromís per això?

   Explotant aquesta pornografia emocional es perd tota racionalitat, i s'acaba caient en el parany de voler convertir el moviment independentista en una mena de secta que celebra misses avorridíssimes on molts dels organitzadors són una mena de capellà moralista, ja vell i medicat, amb la tràgica conseqüència de provocar que el jovent acabi desmotivat.

   Precisament l'hedonisme és el de molta gent jove, que posen excuses com aquestes per justificar la seva apatia. Oh, és que la gent gran és avorrida, no saben organitzar una party com déu mana... I parlaves d'hedonisme i victimisme...

   El problema que detecto en tot això, i que portem arrossegant desde fa anys, és que molta gent no està acostumada a moure's en un moviment de masses semi-organitzat. Molta gent prové de micromóns fàcilment manejables on les discrepàncies i/o les diferències d'edat són petites. Un moviment de masses és contradictori, complex i de molt difícil gestió. És per això que molta gent no entén les dificultats en la presa de decisions i la diversitat enorme de persones, idees i expectatives. El potencial és enorme, la pressió colossal i òbviament a molta gent el tema el supera. A molts líders i a molts ínclits analistes que apel·len a esquemes caducats per intentar entendre el moment.
  • Aquest missatge ha estat esborrat
 • ansar18.503 12 88👍 6.744
  pero quina merda es aixo? 
 • Trumpista1005.370 2 396👍 5.142
  Per cert... ho he entès bé? 

  Al minut 0:50

  ”Ei meu nom e Mireia Boya, avui m’ han dit perra sarnosíssima (...)“


 • alexpv2.605 3 708👍 1.578
  Quin oïx d'acció preparada. Semblen part d'una secta.
 • Horus247👍 240
  Podries haver-nos mostrat les fotos amb la imatge sense enllaçar la brossa clínica del canal twitter que has posat, com t'han dit.
  aclarit això i per a no insultar més en aquests malalts que quedi clar: cal parar els peus en aquesta gent, de forma energica i contundent. Ells són qui mamen més atenció mediatica i per tant molt més ens pringa als independentistes dissidents de la secta groga teletubbie
 • __33619__22👍 5
  La prioritat de Berga ara mateix es que les avies+mares+nenes puguin na pel carrer sense por per la seva seguretat.
 • Macarronet del meu cor1.558 3 968👍 2.074
  Si mai veig als meus pares fent els subnormal d'aquesta manera, us ho juro els em cauen els collons al terra
 • Unitat i Orgull10.061 10 215👍 7.328
  és bastant sospitós que enllaçis comptes de tuiter ultraespanyolistes...molt molt sorpitós merda seca
 • torraina_infernal38.369 11 16👍 23.503
  Més imatges que fan vergonya..  Mireu la dona de baix a la dreta! xDDD Sembla una puta garsa malalta.
  • autokrator13.374 3 157👍 9.115
   UPyD té el récord de partit amb pitjor vestuari des de que jo tinc memòria. Rosa Díez era directament de pel·lícula de terror. Tan mal vestien que el sistema va haver de promocionar un partit fundat a Catalunya com Cs per poder substituir aquesta catàstrofe estètica, política i moral. Vegi, vegi:

   Resultado de imagen de rosa diez

   Resultado de imagen de rosa diez

   Resultado de imagen de rosa diez

   Resultado de imagen de rosa diez

   Deia la tia que no confiava en Albert Rivera perque no la mirava als ulls... Però tu t'has vist al mirall!!!! 

   Desprès tenim la mania de Savater de vestir-se de pallasso, el pentinat de Maite Pagaza i altres atemptats al bon gust i l'estètica que han quedat absolutament impunes. 
 • EPS62.166 13 8👍 10.964
  Cal posar enllaços feixistes??
 • torraina_infernal38.369 11 16👍 23.503
  Aquesta també és la bomba. mireu el gras llefiscós aquest:  Ja està...ja plora....  No ploooooriiiiss rata, no plooooris...  Que sí, que sí...que ja us hem vist que teniu les mans plenes de fatu de nas....
 • Ius Novum2.681 3 695👍 5.288
  Aquesta gent pateixen algun transtron psiquiàtric sever, però no en són conscients.

  Han convertit la causa independentista en un esplai permanent, en un circ, en una festa major i en un foc de camp kumbaià. Flokorització i infantilització màxima.

  No són independentistes, són processistes.

  Són persones adultes però amb edat mental de P3, per això els polítics processistes els fan anar per on volen, perquè saben que aquest ramat de nens petits els tornaran a votar.

  Són com una veritable secta, amb el cervell completament rentat. És impossible intentar raonar i argumentar amb aquesta gent. No ho intenteu mai. Perdreu el temps.

  Una gent que fa performances com aquestes és gent que té el cervell molt però molt girat. Ningú se'ls prendrà mai seriosament. Que el món sencer vegi aquestes pallassades fa vergonya aliena, francament. Perquè aquesta tropa d'indigents mentals es fan passar per independentistes, quan no ho són, són processistes, un ramat, una secta, una escola bressol, una puta banda de tarats que ni tan sols no els voldrien en cap manicomi de tan tarats com estan.

 • WartzZ169👍 79
  Catalunya encara no està mentalment preparada per a la independència.

Publicitat

Fòrums

 • 9.286.460 missatges
 • 220.701 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat