Fòrum

Manifestació del 16 de febrer: impressions sobre l'estat d'ànim del carrer

Rigel65.186 11 5👍 33.888
Respostes

Configuració
  • ViscalavergedeMontserrat196👍 69
   La gent no tiraria pel dret amb tot. Que alguns encara us penseu que la gent sacrificara sou, diners, penuries o el lloc de feina per la republica es una mostra de que no enteneu res de com funciona la nostre societat. Quant abans assumim les limitacions abans podrem fer una cami realista cap a l'independencia. 
   • Rigel65.186 11 5👍 33.888
    La gent no farà res si no hi ha un lideratge. Sense uns líders que vulguin fer la feina no hi ha res a fer, sou el tap, sou el primer obstacle.
    • ViscalavergedeMontserrat196👍 69
     Segueixo discrepant. Amb el lideratge que vulguis dema la gent aniria a treballar. Ningu, o un porcentatge infim deixaria o arriscaria el seu sou, feina o res que fiqui en perill el seu patrimoni per la Republica. Quant abans assumiu aquesta veritat absoluta abans trobarem el cami. L' aturada de pais famosa no es fa efectiva, no pas per la falta de lideratges, sino per la manca d'efectius. 
     • Rigel65.186 11 5👍 33.888
      Els bàltics també havien de menjar, però ells tenien un lideratge com cal, i no les lloques processistes que hem de patir aquí.
     • oprimit19.842 15 79👍 10.360
      T'equivoques, la gent segueix l'exemple, la gent segueix la fermesa .La gent segueix la dignitat. Si tens tot això, tenses l'ambient, crees un moment i tires pel dret, la gent et segueix.

      Es va veure el 3 d'octubre. Som suficients, ens manca un lideratge ferm, digne i astut que la gent s'hi pugui emmirallar i serveixi d'exemple. La resta vindrà sol.
      • ViscalavergedeMontserrat196👍 69
       Crec que el 3 d'Octubre es paradigmatic de moltes coses però no un exemple de que la gente estigui disposada a renunciar o perdre segons quines coses. Segurament un 3 d'Octubre celebrat un dilluns hagues sigut molt més dificil d'organitzar. 

       Ara, et donc la raò en que si la gent hagues vist que els politics plantaven cara en lloc de fugir, potser molts més s'haguessin plantejat sortir als carrers i mantenir-se ferms. 

       Unicament dic que s'han de mesurar força i recursos per tenir éxit, i això parteix també d'una mica d'autocritica i seny.  

       Salut
  • autokrator13.374 3 157👍 9.115
   Això és el que ens agradaria a nosaltres. Però d'aquí dos mesos veuràs la majoria dels independentistes votar ERC i Comuns-PSC. 
 • Perot_lo_Lladre1.144 12👍 1.290
  Ho sento, però és que aquest home tampoc m'inspira a votar-lo.  Continuaria anat a votar amb una agulla d'estendre al nas.
 • Rigel65.186 11 5👍 33.888
 • Horus246👍 240

  La gent fa la sensació de mantenir una distància irònica amb la part més seriosa i ensucrada de tot plegat. Com el meu oncle quan llegeix La Vanguardia, que ja sap el pa que s'hi dóna. Molts enfilaven cap a les terrasses de l'Eixample un cop han començat els discursos.  A la gran via de Barcelona els bars que hi ha tenen tota la pinta de ser d'espanyols i uns quants son del grupo elreloj, un empresari gallec fatxa afincat a Bcn. vergonyós si s'es independentista anar a deixar-te els calers en aquests antros. Els altres en general tenen bastant clar on no s'ha d'entrar.
 • __33619__22👍 5
  La prioritat de catalunya ara mateix es que les avies+mares+nenes puguin na pel carrer tranquilament. Aixo ja no ho poden fer a Berga. Hauriem d’engegar una campanya de concienciacio que deixi clar que en aquest pais es respecten les dones.

Publicitat

Fòrums

 • 9.285.484 missatges
 • 220.691 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat