Fòrum

On és la RATA SALVINI ara que jutgen a polítics catalans?

Perquè el vot xenòfob a Catalunya és espanyolista o francesista?
El poble català està fet de migracions.. la xenofòbia és anticatalana per naturalesa.
7 (41.18%)

Som un poble que ha plantat cara al feixisme amb les armes. Això marca.
6 (35.29%)

La xenofòbia i el racisme formen part de l'adoctrinament fanàtic de les forces d'ocupació a tot el món.
2 (11.76%)

La xenofòbia és propia de cultures polítiques viscerals i desprovistes de raó, com l'espanyolisme o francesisme.
1 (5.88%)

Xenofòbia és ignorantisme i carència de racionalitat. Propi d'ideologies totalitàries com la espanyola o francesa.
1 (5.88%)

Vots emesos: 17
soldat Svejk17.931 7 90👍 4.329

EL PRAT DEL JURAMENT

Hi ha un descampat de la carretera nacional 342 a Bèrgam, on Salvini va donar una lliçó als raconaires xenòfobs que l'admiren. És una mena de prat sense cap més gràcia que la inventiva delirant d'Umberto Bossi. Un bon dia de 1990 el signore Bossi va decidir que, si volia inventar-se una mitologia nacional per donar suport a l'autonomisme econòmic, bé necessitava un indret patri. Un fossar de les moreres o un puig on aplegar-se, per entendre'ns. Sense cap mena de justificació i contradint la opinió dels historiadors, que ho van considerar un pur gest de màrqueting, va decidir, individualment, ell, per la puta cara i segurament enfarlopat, que allí s'havia fet el jurament de la lliga lombarda de 1167. El prat tenia fàcil accés a les fonts d'electricitat i clavagueram/aigua corrent, espai per instal.lar cadires i furgonetes de fast food, entrada accessible de camions per montar escenaris...també accessible amb cotxe i autobusos per gent de les provincies del nord. Era la quintaessència d'una autonomia pràctica i funcional. Allí Salvini faria les seves primeres flagrants aparicions: "fa olor de napolità", la immigració ens ofega... tot entre banderes padanes, del vènet... però s'anomenaven "Lega Nord" (nord d'on? De la itàlia italocèntrics), basaven el seu discurs en la relació nord-sud i la gestió de la roma ladra sense abandonar el marc mental italià ni un minut... una presa de pèl. I el seu ús de l'estelada o els moviments d'alliberament nacional pur parasitisme racista..  a escòcia fets fora a xiulets, a catalunya ningú els ha volgut rebre ni fer un sol cafè amb ells, a còrsega ni s'hi han acostat perquè rebrien quatre hòsties... doncs per aprenentatge magistral dels raconaires que fan apologia d'aquesta rata racista, l'any 2016, Salvini va decidir omplir la trobada al prat del jurament lombard de banderes tricolor i de lemes "els italians primer". El seu públic, el lombardisme i tal, no és va queixar de res. Van eliminar "nord" del partit i es van presentar a tota itàlia amb cites de mussolini i de mega patriotes més patriotes que ningú...    això és el lombardisme de Salvini: fivolitzar sobre l'alliberament nacional empastifant, pel bé de la xenofòbia, nacions oprimides de veritat com els països catalans.

L'ESTELADA PER EIXUGAR-SE EL CUL.

La rata havia parasitat l'estelada però, uns dies després de l'1 d'octubre, Roberto Calderoli, un dels veterans ideòlegs de com convertir l'autonomisme purament econòmic en un simulacre romàntic-essencialista de xovinisme quan manava en Bossi, va fer unes declaracions molt desacomplexades referint-se al cas català: "L'autodetreminació pot ser una fita però sempre per metòdes democràtics i pacífics; respectant la llei...  l'objectiu ha de ser negociar per modificar la constitució."

https://www.lavanguardia.com/politica/20171014/432066395815/liga-norte-distancia-independentismo-catalan.html

La declarada admiració per l'autonomia catalana ha desparegut de qualsevol declaració de qualsevol alcalde, regidor, columnista o tertulià de la lega ex-nord des que ha desaparegut el pujolisme sociològic i l'independentisme ha anat guanyant l'hegemonia del catalanisme. Ara, de manera cada vegada més oberta, els salvinistes s'han passat a reforçar els seus aliats francesos (FN, rabiosament anticatalà i anti llengua catalana,) i espanyols (VOX,rabiosament anticatalà i anti llengua catalana.)

 A partir de l'1 i el 3 d'octubre catalans, quan el poble va prendre les rielles i el procés va deixar de ser procés per uns dies, la xenofòbia de la Lega va deixar de dir res a favor de la causa catalana... quan no se't creuen et parasiten i, quan se't creuen, et venen al millor postor. 

EL PRECEDENT REMOT

Resultat d'imatges de anglada leganord Resultat d'imatges de anglada leganord

 Les rates de la Lega Nord havien anomenat, a Belluno l'any 2012, al franquista PXC (anticatalà i anti llengua catalana)com a "principal referència catalana." Bossi va dir que Anglada és "el millor que li pot passar a Catalunya"

EL JUDICI ALS POLÍTICS PROCESSISTES

 Els xenòfobs Salvinistes tenen gent com forn o turull o rull, que són catalans de dretes jutjats per la puta cara, i no s'han posat ni un llacet groc ni han dit res. El comunisme italià, a través de partits i grups i grupuscles, ha donat suport a l'alliberment nacional català i mostra solidaritat amb aquests presos però els amiguets de salvini callen com rates i és evident perquè: estimen l'acusació popular, Vox, i es passen l'estelada pel cul. L'estelada que grapejaven amb les seves manassesde paràsits feixistes.

Com els raconaires que estimen Salvini, el seu líder te clar que vol: que ens oblidem de conflictes entre catalunya i espanya per anar tots junts i més forts a plantar cara als immigrants... catalunya i espanya són catòliques, europees.. han d'estar unides per rebutjar l'islam invasor. Repetir aquest mantra per justets i "primer els de casa" cada dia  per aclaparar i polaritzar qualsevol altre tema és salvinisme i és espanyolisme.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.283.473 missatges
  • 220.617 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat