Fòrum

On és la RATA SALVINI ara que jutgen a polítics catalans?

Perquè el vot xenòfob a Catalunya és espanyolista o francesista?
El poble català està fet de migracions.. la xenofòbia és anticatalana per naturalesa.
7 (41.18%)

Som un poble que ha plantat cara al feixisme amb les armes. Això marca.
6 (35.29%)

La xenofòbia i el racisme formen part de l'adoctrinament fanàtic de les forces d'ocupació a tot el món.
2 (11.76%)

La xenofòbia és propia de cultures polítiques viscerals i desprovistes de raó, com l'espanyolisme o francesisme.
1 (5.88%)

Xenofòbia és ignorantisme i carència de racionalitat. Propi d'ideologies totalitàries com la espanyola o francesa.
1 (5.88%)

Vots emesos: 17
soldat Svejk17.935 7 90👍 4.320

EL PRAT DEL JURAMENT

Hi ha un descampat de la carretera nacional 342 a Bèrgam, on Salvini va donar una lliçó als raconaires xenòfobs que l'admiren. És una mena de prat sense cap més gràcia que la inventiva delirant d'Umberto Bossi. Un bon dia de 1990 el signore Bossi va decidir que, si volia inventar-se una mitologia nacional per donar suport a l'autonomisme econòmic, bé necessitava un indret patri. Un fossar de les moreres o un puig on aplegar-se, per entendre'ns. Sense cap mena de justificació i contradint la opinió dels historiadors, que ho van considerar un pur gest de màrqueting, va decidir, individualment, ell, per la puta cara i segurament enfarlopat, que allí s'havia fet el jurament de la lliga lombarda de 1167. El prat tenia fàcil accés a les fonts d'electricitat i clavagueram/aigua corrent, espai per instal.lar cadires i furgonetes de fast food, entrada accessible de camions per montar escenaris...també accessible amb cotxe i autobusos per gent de les provincies del nord. Era la quintaessència d'una autonomia pràctica i funcional. Allí Salvini faria les seves primeres flagrants aparicions: "fa olor de napolità", la immigració ens ofega... tot entre banderes padanes, del vènet... però s'anomenaven "Lega Nord" (nord d'on? De la itàlia italocèntrics), basaven el seu discurs en la relació nord-sud i la gestió de la roma ladra sense abandonar el marc mental italià ni un minut... una presa de pèl. I el seu ús de l'estelada o els moviments d'alliberament nacional pur parasitisme racista..  a escòcia fets fora a xiulets, a catalunya ningú els ha volgut rebre ni fer un sol cafè amb ells, a còrsega ni s'hi han acostat perquè rebrien quatre hòsties... doncs per aprenentatge magistral dels raconaires que fan apologia d'aquesta rata racista, l'any 2016, Salvini va decidir omplir la trobada al prat del jurament lombard de banderes tricolor i de lemes "els italians primer". El seu públic, el lombardisme i tal, no és va queixar de res. Van eliminar "nord" del partit i es van presentar a tota itàlia amb cites de mussolini i de mega patriotes més patriotes que ningú...    això és el lombardisme de Salvini: fivolitzar sobre l'alliberament nacional empastifant, pel bé de la xenofòbia, nacions oprimides de veritat com els països catalans.

L'ESTELADA PER EIXUGAR-SE EL CUL.

La rata havia parasitat l'estelada però, uns dies després de l'1 d'octubre, Roberto Calderoli, un dels veterans ideòlegs de com convertir l'autonomisme purament econòmic en un simulacre romàntic-essencialista de xovinisme quan manava en Bossi, va fer unes declaracions molt desacomplexades referint-se al cas català: "L'autodetreminació pot ser una fita però sempre per metòdes democràtics i pacífics; respectant la llei...  l'objectiu ha de ser negociar per modificar la constitució."

https://www.lavanguardia.com/politica/20171014/432066395815/liga-norte-distancia-independentismo-catalan.html

La declarada admiració per l'autonomia catalana ha desparegut de qualsevol declaració de qualsevol alcalde, regidor, columnista o tertulià de la lega ex-nord des que ha desaparegut el pujolisme sociològic i l'independentisme ha anat guanyant l'hegemonia del catalanisme. Ara, de manera cada vegada més oberta, els salvinistes s'han passat a reforçar els seus aliats francesos (FN, rabiosament anticatalà i anti llengua catalana,) i espanyols (VOX,rabiosament anticatalà i anti llengua catalana.)

 A partir de l'1 i el 3 d'octubre catalans, quan el poble va prendre les rielles i el procés va deixar de ser procés per uns dies, la xenofòbia de la Lega va deixar de dir res a favor de la causa catalana... quan no se't creuen et parasiten i, quan se't creuen, et venen al millor postor. 

EL PRECEDENT REMOT

Resultat d'imatges de anglada leganord Resultat d'imatges de anglada leganord

 Les rates de la Lega Nord havien anomenat, a Belluno l'any 2012, al franquista PXC (anticatalà i anti llengua catalana)com a "principal referència catalana." Bossi va dir que Anglada és "el millor que li pot passar a Catalunya"

EL JUDICI ALS POLÍTICS PROCESSISTES

 Els xenòfobs Salvinistes tenen gent com forn o turull o rull, que són catalans de dretes jutjats per la puta cara, i no s'han posat ni un llacet groc ni han dit res. El comunisme italià, a través de partits i grups i grupuscles, ha donat suport a l'alliberment nacional català i mostra solidaritat amb aquests presos però els amiguets de salvini callen com rates i és evident perquè: estimen l'acusació popular, Vox, i es passen l'estelada pel cul. L'estelada que grapejaven amb les seves manassesde paràsits feixistes.

Com els raconaires que estimen Salvini, el seu líder te clar que vol: que ens oblidem de conflictes entre catalunya i espanya per anar tots junts i més forts a plantar cara als immigrants... catalunya i espanya són catòliques, europees.. han d'estar unides per rebutjar l'islam invasor. Repetir aquest mantra per justets i "primer els de casa" cada dia  per aclaparar i polaritzar qualsevol altre tema és salvinisme i és espanyolisme.

Respostes

Configuració
 • Fungus498👍 1.003
  De copes amb el seu amic anticatalà Santiago Abascal.
 • Xicoira5.340 2 398👍 4.332
  Segurament omplint-se la panxa a un sopar glamurós amb la màfia siciliana o d'Apulia.  L'escriptor antimafia Saviano ja ha dit que no es deixarà intimidar per aquest porc facciós, i el deixarà cul enlaire amb més reportatges on s'evidencii la connivència entre Lega i màfia.
 • Desconfiat4.214 4 504👍 4.507
  Li ha enviat una pizza a en Junqueras, una Margarida fineta d'aquestes que es trenquen, i això l'ha fet més feliç que totes les collonades que feu els progres abraçamoros
 • soldat Svejk17.935 7 90👍 4.320

  Matteo Salvini persona “non grata” a Mallorca

   

  El Ministre de l'Interior italià ha declarat avui a twitter que no li importa no ser benvingut a la illa 

   
   
 • venjança_catalana4.701 3 460👍 5.511

  Hòstia tu, ha de ser frustrant haver de compartir arguments amb gent del nivell de Dolça Catalunya
  • soldat Svejk17.935 7 90👍 4.320
   Ahà. 

    Sabies que aquests mateixos tipus es van penedir d'agitar l'estelada quan vam desafiar un estat (referèndum 1o i vaga 3o)?

   Sabies que van dir que els polítics que nosaltres considerem processistes i col.laboracionistes eren massa agossrats?

   Sabies que no han fet ni una sola declaració en favor dels presos polítics? Que els seus aliats en aquela sala són l'acusació de Vox?

   Sabies que la seva noble padània l'han llençat al vàter i ara són italianíssims? Quan es volien inventar una nació per motius econòmics parasitaven catalunya i, quan van decidir abandonar-la de cop per ser xenòfobs sense màscares, s'han entregat a Vox i aplaudirien la intervenció de l'exèrcit espanyol a Catalunya.   Pd: amb dolça catalunya l'has cagat de plè.. resulta que allí van recrear-se en la participació de la lega a la ofrena de la diada, tot dient "veieu com el catalanisme és xenòfob? conviden a la lega." i, quan l'EI va foragitar al parell de pringadets amb banderes de la lega, dolça catalunya va callar, censurar i no dir res. 
   Per dolça catalunya la festa era relacionar catalanisme amb aquests xenòfobs de merda. És el que fa/feu l'espanyolisme: relacionar catalanisme amb xenofòbia com a arma de propaganda per dissimular que la xenofòbia, a Catalunya, és patrimoni de la cultura política espanyolista i francesista. 
   • venjança_catalana4.701 3 460👍 5.511
    De veritat que em sap greu, però els espanyolistes sou vosaltres. És a les manifestacions de l'EI on hi surten banderes espanyoles

    I no, ARA no vull que ens reconegui ningú. No vull passar per la vergonya de veure com els progres espanyols incrustats a l'èxit del moviment independentista rebutgeu aliats per les polítiques que duen a terme als seus països 
  • Xicoira5.340 2 398👍 4.332
   Aqui no hi apareix en Salvini  eren quatre despistats.
 • Khanate953 5👍 1.898
  Sent vicepresident, ministre d'interior, i cap del partit més popular d'Itàlia, mentre tu t'ofegues amb la teva pròpia bilis També és curiós que vulguis que aparegui mentre parles de fotre fora i d'assetjar qualsevol persona que s'acosti al seu partit.
  • soldat Svejk17.935 7 90👍 4.320
   Veig que, a la desesperada, intentes personalitzar un debat que no te res a veure amb mi sinó amb la colla d'idiotes (suposo que tu inclòs en aquest grupet) que us apassionaveu amb aquest xenòfob: us ha venut al primer que passa, us ha clavat un ganivet per l'esquena i us ha demanat aigua per abocar-vos al pou. Ara brinda amb Vox i se'n riu de catalunya i d'aquell invent patètic de la padània.

   "el partit més popular d'itàlia" dius.. i et quedes tan ample. El partit que volia alliberar-se d'itàlia fa tres anys i que ara és patriotíssim. No m'estranya que us creguessiu a l'artur mas.
  • Xicoira5.340 2 398👍 4.332
   Quina ruqueria d'argument, però hi estem acostumats.
 • Xicoira5.340 2 398👍 4.332
  La rata Salvini no ho sé, però les altres han sortit del clavegueram amb nocturnitat, pel que veig. 

  Mentre tant, fa servir el tema dels immigrants per desviar l'atenció de les tones de residus tòxics abocats il.legalment per la màfia (els seus amics):

  https://www.theguardian.com/world/2019/feb/12/italy-matteo-salvini-mafia-immigration-security-focus 
 • RMCF 19024.152 9 514
  No sé si t'adones que acusar un sentiment nacional (siga l'espanyolisme, el francesisme o qualsevol) de ser xenòfob, és una actitud xenòfoba. Bàsicament des de la teva aura de superioritat ètnica autoimposada (supremacisme per tant) estàs dient al poble espanyol i francés que pel fet de sentir-se d'un determinat lloc, són menyspreables.

  I pots fer les tergiversacions que vulgues, simplement posa a Google ''Salvini nacionalismo catalán'' i observa les fotos que surten. Per això els catalans són racistes? Evidentment no, però no pots deformar la realitat al teu gust.
  • soldat Svejk17.935 7 90👍 4.320
   no em refereixo als espanyols integrals d'espanya o als francesos de frança sinó als que, en la seva ideologia, tracten d'imposar el seu marc nacional a nacions alienes. 

   Si per tu és el mateix un projecte nacional francès a Montpelier que a Argèlia o euskalherria tu mateix. La constitució de la 2a república espanyola deixava ben clar que els marroquins del protectorat o els saharauis no tenien dret a vot... quan els rifenys o àrabs es queixaven era actitud xenófoba, oi? si. si,, és clar.
 • erianocar3.941 1 531👍 2.733
  La ciència desmenteix la primera opció de l'enquesta.


Publicitat

Fòrums

 • 9.286.686 missatges
 • 220.705 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat