Fòrum

Per què el Sanchez de la Moncloa amenaça ara amb eleccions el 14 d'abril?

Rigel64.546 11 5👍 33.211
Perquè en Pedro Sanchez amenaça amb eleccions el 14 d'abril si els processistes, en un acte de submissa succió, no li aproven el pressupost? Senzillament, perquè pot. I per què pot? Per què els "nostres", lluny de reforçar les nostres posicions i de fer servir tota la força que els hem donat per a defensar l'independentisme, es dediquen fins a l'extenuació a enfonsar la nostra moral, a afeblir-nos tan com poden. Ja ho va dir dissabte n'Aamer Anwar a la presentació dels candidats a les Primàries:


En Sanchez sap perfetcament que l'únic que volen els processistes és cobrar la mesada que els proporciona l'administració autonòmica i els sous de diputat, i que per això vendiren a qui sigui (com, de fet, ja fa temps que fan). Per quin motiu, doncs hauria de voler negociar res? Per quin motiu, doncs, s'hauria de prendre seriosament les paraules aparentment contundents dels dos màxims col·laboradors del 155 (Artadi i Aragonès)? El processisme va de farol, i els espanyols ho saben. En Sanchez ho sap. Per això es pot permetre en amenaçar de precipitar eleccions, perquè sap que el processisme no té cap intenció de guanyar-les. Sap que a les darreres només va aconseguir un 31% de vots i que no té cap intenció de corregir aquesta situació (com ja ha demostrat amb les municipals i les europees). Havent-nos condemnat els processistes a la derrota, en Sanchez té un alicient extra de convocar eleccions en plena farsa judicial, eleccions que els independentistes perdrem estrepitosament. A partir d'aquí, quin idiota pot pensarse que els espanyols negociaran res?

PD: I què fara, doncs, els processistes? Canviaran el que van fer la setmana passada i votaran a favor del pressupost espanyol. En Bernat Deltell, un dels processites més cínics que hi ha, ja ho apunta a la darrera "conversa fake" que ha publicat: hi votaran a favor.

Respostes

Configuració
 • SantsUsuari sumador31.829 14 25👍 10.991
  Amenaça? Per als partits independentistes anar a eleccions no és cap amenaça, perquè els seus resultats no variaran de manera substancial, i el tripartit fatxa tant és que guanyi ara com d'aquí a un any, que és quan seran les properes espanyoles. Si de cas l'amenaça és per a Podem, que pel que diuen les enquestes es podria fumbre una nata considerable, i això podria obrir la capsa dels trons i acabar afectant les seves aspiracions de cara al maig.

  Això d'"amenaça" només ho han dit els mitjans espanyols... Et veig molt aficionat a comprar el marc mental espanyol, últimament.
  • Rigel64.546 11 5👍 33.211
   Si no representés una amenaça per a vosaltres no s'hauria molestat en fer-ho, no ho creus? Ò i tant que és una amenaça per a una gent que teniu pànic a perdre capacitat de garantir sous (la font del vostre poder). Perquè sou conscients que ens heu desmobilitzat tan com heu pogut, que sembreu a tota consciència el desànim i la desesperació entre els nostres per tal de tenir una legislatura autonòmica tranquil·la (esteu horroritzats per com vam defensar les urnes l'1 d'octubre del 2017), i sabeu que a les properes eleccions seran els més ultres els qui aconseguiran el poder, i us en anireu a prendre pel sac (per moltes cigales espanyoles que succioneu). Amb aquesta desmobilització els resultats dels partits processistes seran un desastre tenint en compte que els resultats del 2015 i el 2016 van ésser ja un desastre per ells mateixos (31%). En Sanchez sap que no fareu res d'efectiu per a guanyar les properes espanyoles (a les quals no és important el percentatge de vot perquè són unes espanyoles però nosaltres ens hi presentem i volem aconseguir-hi la primacia del processisme -a sobre ens tracteu d'idiotes), així que no té cap incentiu per a contenir-se. El darrer article del processista en cap (a la Vanguardia) demostra l'actitud d'arrossegar-se que ens voleu imposar com sigui.

   En resum, que per al què serviu, tan vosaltres com la generalitat de merda, que guanyin els ultres dels ultres, que fotin el 155 sense edulcorants i us il·legalitzin i us fotin a tots els membres dels partits processistes a la presó. Potser només així sortiran lideratges autèntics, i no la colla de traïdors caragirats fdlgp que hem d'aguantar i que han malbaratat la força popular que tenien a l'abast de la mà el setembre-octubre del 17.
 • Rigel64.546 11 5👍 33.211
  I compte que, amb tot això, encara acabaran retiran les esmenes i votant a favor del pressupost espanyol:  • ansar18.269 12 88👍 6.771
   Has estat anys insultant als que deien que Mas no era indepe, i ara resulta que t’adones que Mas és un botifler i no et cau la cara de vergonya 

   potser tens memòria de peix i no ho recordis 
 • BarratinaireUsuari sumador8.283 14 260👍 6.138
  Segons el CIS, el PSOE treu majoria i ERC treu 12 diputats, no veig perquè tanta por a eleccions
 • cathalà23.242 12 55👍 6.682

  Vol proclamar la República Confederal 

Publicitat

Fòrums

 • 9.268.759 missatges
 • 220.077 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat