Fòrum

Detingut un conductor de nacionalitat colombiana de 19 anys que ha embestit a 4 policies

__33577__97👍 35
A mes anava begut i no tenia carnet 

https://www.ara.cat/societat/Detingut-Figueres-conductor-policies-intentar_0_2177182464.html

Detingut a Figueres un conductor begut, sense permís i que ha ferit quatre policies a l'intentar fugir

L'arrestat també ha malmès dos cotxes patrulla i set vehicles més que hi havia aparcats.

La Guàrdia Urbana de Figueres ha detingut aquest dissabte un conductor de 19 anys que circulava sense permís, begut i que al fugir ha ferit quatre agents. Com a conseqüència dels cops dos dels policies han hagut de demanar la baixa després de ser atesos. Tot plegat ha passat pels volts de les quatre de la matinada d'aquest dissabte al carrer Mestre Falla de la capital alt-empordanesa.

El jove, que conduïa amb una taxa d'alcohol superior a 0,60 mil·ligrams per litre, s'ha intentat escapar d'un control pròxim a la plaça del Sol, en una zona d'oci nocturn on hi ha diversos bars. Al veure les intencions del jove, els agents l'han perseguit. Durant la fugida, l'arrestat ha colpejat i ha malmès dos cotxes patrulles i set vehicles més aparcats a la zona.

Al final, els policies han pogut aturar el conductor, de nacionalitat colombiana, al carrer Avinyonet de Figueres, uns metres més enllà de la zona on hi havia el control policial. El jove ha quedat detingut per diversos delictes contra la seguretat del trànsit. Després d'una valoració mèdica, quatre agents han necessitat assistència i dos d'ells han hagut de demanar la baixa.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.268.744 missatges
  • 220.076 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat