Fòrum

La cúpula de PxC anuncia que es passa a Vox

maori16.582 3 108👍 8.637

El Consell Executiu de Plataforma per Catalunya (PxC) proposarà als seus afiliats dissoldre el partit davant la presència de “noves eines més adequades” per defensar i promoure les seves idees. El partit ha anunciat que la majoria dels membres del Consell Executiu, així com càrrecs intermedis “i molts afiliats” ha pres la decisió de sumar-se a Vox “i contribuir amb el seu esforç” al “creixement” del partit d’ultradreta a Catalunya.

PxC va néixer fa 17 anys de la mà del vigatà Josep Anglada, que anys més tard la mateixa formació rebutjaria. En aquest temps ha arribat a tenir 67 regidors a 39 ajuntaments, concretament en els comicis del 2011, i ha quedat a les portes d’entrar al Parlament.

En un comunicat, PxC afirma que en l’actual escenari polític, el partit “ja ha prestat el seu servei” i “ara hi ha noves eines més adequades per defensar i promoure” les seves idees de “defensa de la unitat d’Espanya, llibertat, i identitat del nostre poble davant de qüestions com la immigració il·legal”.

El partit celebrarà l’últim el congrés el dissabte 16 de febrer, on es plantejarà la proposta de crear una comissió gestora per donar cobertura als seus regidors fins a la fi d’aquest mandat.

La comissió també haurà de tancar assumptes jurídics i administratius pendents, i crear paral·lelament una fundació, o associació civil, per preservar patrimoni, marques, història i llegat polític i cultural de l’entitat, així com formalitzar l’extinció de la militància.

http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/1551311-la-cupula-de-pxc-anuncia-que-es-passa-a-vox.html?utm_source=facebook&utm_medium=xarxes&utm_campaign=xarxes&fbclid=IwAR0LiPoym6kA_XyQiHd_vE1QquFgNc8gEqcXfBGfDeUDkO5A2ww3dmSPKa4 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.298.416 missatges
  • 221.189 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat