Fòrum

El fil del judici de l'1-O.

autokrator13.274 3 156👍 8.975
Estimats raconaires, gent de be, boots i trolls diversos.

Avui el TS de La España ha decidit no acceptar les peticions d'ajornament per part de diverses defenses dels presos polítics del judici previst pels fets de l'1-O. Per tant, si no passa res imprevist, el judici començarà puntualment el proper dimarts dia 12 de febrer. Com tots els judicis començarà amb les qüestions de previ pronunciament, que no sé si n'hi ha. Presideix el Tiribunal l'excelentísim senyor Manuel Marchena Gómez (segurament una gran persona) d'entre els 7 jutges que el formen. Obro aquest fil per tal de comentar amigablement tot el que vagi passant en el judici que podrem veure en directe per TV3 i altres canals de tele i tele-escombraires. 

Comencem malament, el Tribunal, lamentablement i contra tot el que manen els temps actuals, no és gens paritari: 6 homes i només una dona, la senyora Ana Maria Ferrer García que, dit sigui de pas, és l'única integrant amb un cognom català d'entre els 14 cognoms. Comentant, sempre amigablement i dins del límits de la llibertat d'expressió ben entesos i d'acord amb la legislació vigent a La España i la jurispurdència del Tribunal Suprem al respecte, això dels cognoms crida l'atenció el senyor (al menys a mi a títol particular i sense consideracions polítiques de cap mena) Juan Ramón Berdugo, que ja és tenir vocació dir-se Berdugo i dedicar-se a l'administració de justicia, encara que sigui amb 'B'. 

Anirem actualitzant.

Respostes

Configuració
 • quatreanys35.153 6 19👍 10.444
  la nostra pulisia deien...i el millor es en Forn, que va tornar pels mossos.
 • Armillet Lo Groc668👍 373
  Jo pensava que el ferran lopez seria un espanyol de cap a peus. Pero resulta que te un accent super catala per tant he d assumir que te el catala de llengua mare. Interessant.
 • maori15.620 3 121👍 7.908

  El president del Col·legi de Metges qüestiona el testimoni dels policies al Suprem

  Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona, ha llançat un fil de Twitter per posar en dubte les declaracions d'alguns policies espanyols i guàrdies civils que al Tribunal Suprem han acusat de falta d'ètica i de professionalitat als metges catalans. En algun cas fins i tot han assegurat que els metges van negar-los assistència mèdica l'1 d'octubre.

  Padrós ha afirmat que tot metge té l'obligació a atendre als seus pacients "per sobre de qualsevol condició, ideologia, professió o raça". Afirma que no fer-ho és una greu vulneració del codi deontològic, i que com a funcionaris, els guàrdies civils i els policies afectats haurien tingut l'obligació de denunciar-ho. Al Col·legi que dirigeix Padrós no els consta cap denúncia d'aquest tipus i per això Padrós conclou "que aquesta acusació és falsa".

  Padrós considera que aquestes afirmacions són molt greus i afirma que proposarà a la Junta de Govern del Col·legi de Metges de Barcelona que empari als metges que puguin sentir-se afectats en la seva professionalitat i honorabilitat.  https://www.elnacional.cat/ca/politica/jaume-padros-col-legi-metges-testimoni-suprem-policies-guardies-civils_372319_102.html 

 • maori15.620 3 121👍 7.908

  La Junta Electoral cita Forn per presidir una mesa electoral el 28-A  La Junta Electoral ha enviat una citació a Joaquim Forn per ser president de mesa electoral en els pròxims comicis espanyols del 28 d'abril. Així ho ha explicat Laura Masvidal, dona de l'exconseller empresonat, en un article al diari Ara.

  En l'escrit, relata que després d'una visita a la presó de Soto del Real, es va trobar la citació de la JEC on especificava que Joaquim Forn i Chiariello havia estat citat com a president de mesa. "Potser el jutge ho considerarà, aquest cop sí, un bon motiu per deixar-lo en llibertat", afirma Masvidal.

  En l'article, la dona de Forn relata una de les seves visites a la presó madrilenya on està tancat l'exconseller d'Interior, amb anècdotes incloses. Explica diverses, com ara el funcionament de les entrades al recinte penitenciari un diumenge o quins impediments, imprevists o sorpreses es poden arribar a trobar. També parla de l'estat de salut de Forn i dels problemes per compaginar el ritme del judici amb la pressió arterial.


  https://www.naciodigital.cat/noticia/177017/forn/citat/president/mesa/electoral/28-a?fbclid=IwAR2upgN-7_g-LuPp7Hri0GNB3hpB9hQz-vyT7pzbefS9rwK_cARttgRbgHs 
 • Falokrator49👍 27
  Se sap quan acaba el show? De moment m'està resultant força entretingut, el Pina i l'Andreu són uns cracks, sembla que es pensin que estan al programa Polònia. La que millor veig és la Marina Roig, la més seriosa, els altres la majoria sembla que s'hagin xutat colacao caducat per via intravenosa abans de cada jornada.

Publicitat

Fòrums

 • 9.268.599 missatges
 • 220.070 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat