Fòrum

Ha tornat a passar: detenen un MENA com a pressumpte autor de sis violacions a Barcelona

Carles Martell3.229 1 620👍 5.551
En aquesta font no ho diuen, però en d'altres sí mencionen que és un 'menor tutelat'.


Això s'ha d'acabar. Realment el Govern Efectiu fa alguna cosa en algun àmbit?!

Respostes

Configuració
  • Pavel_Korchagin3.408 2 595👍 7.346

   Pel que sé a Catalunya a dia d'avui no es fa cap curs d'alfabetització en català.

   És a dir, gent adulta que arriba a Catalunya sense saber castellà ni català ni l'alfabet llatí, si vol alfabetitzar-se ha de fer-ho en castellà. I a partir d'un domini bàsic del castellà, ja sí podrà accedir a cursos de català. Però, el que normalment s'ofereix als immigrants és continuar amb l'aprenentatge del castellà.

   Només els menors que vagin a un centre escolar normal seran educats amb "immersió lingüística" en català.

  • Fungus464👍 931
   Si només fos la DGAIA... Però sí, una gestió lamentable que hauria d'implicar dimissions immediates i una investigació a fons per establir responsabilitats. 
 • enricmm16.268 10 112👍 5.679
  Bulem akuyí.
 • Defectible7.981 270

  A veure: no "ha tornat a passar". El Perriódico:

  El 7 de desembre els Mossos van arrestar un menor de 17 anys al barri d’Horta en relació amb les tres agressions sexuals que s’havien produït en aquest barri en només 10 dies, al costat de l’Hospital de Vall d’Hebron.

  El menor va passar a disposició de la Fiscalia de Menors i el jutjat de menors en va decretar l’internament en un centre tancat.

  Una vegada ja s’havia identificat l’autor dels fets d’Horta els agents van treballar amb la hipòtesi que es tractés de la mateixa persona que en el cas de les tres agressions sexuals de Sants. Les indagacions policials van donar resultat i se’l va poder ubicar en zones properes del barri del Poble-sec alguns dels dies en què s’havien produït les violacions.

  El resultat de les proves de l’ADN al laboratori biològic dels Mossos han acreditat que es tracta del mateix autor que havia sigut detingut pels fets d’Horta.

   

  Si és que també ho diu en el titular i la primera frase de la notícia que enllaces, jo no sé en què penses quan et queixes que t'amaguen coses i resulta que el que estan fent és tot el contrari i intentar-te colar una segona detenció quan és el mateix:

  El menor tutelat detingut al desembre per agredir sexualment dones a Horta-Guinardó va cometre tres agressions sexuals més a Poble-sec.


  Torna'm el temps que m'has fet perdre llegint El Perriódico

  • __33577__97👍 35
   La cantarella de l'enriquiment cultural ja no cola company! La gent en general n'esta farta dels inmigrants, sobretot de la invasio de musulmans que no aporten res, nomes delinquencia, inseguretat, despesa, saturacio de la sanitat i degradacio de tots els barris on viuen.


   • Defectible7.981 270
    No té res a veure amb enriquiment de res, té a veure amb no tornar-se fatxa.

    Molts d'aquests que dius que no t'aporten res et recullen la brossa, construeixen les carreteres i carrers, i et fan mil i una altres feines que els locals se senten massa especials per fer (o senten, legítimament, que no els compensa).
    • __33577__97👍 35
     Fes una ullada a les llistes de beneficiaris d'ajudes de la generalitat de qualsevol poblacio, com a minim el 90% son tots INMIGRANTS, aquestes llistes son publiques company, es vergonyos veure-hi nomes 'mohammeds' i llatins. 

     La gent de peu de carrer comença a estar-ne fins els ous. I no t'equivoquis, no soc pas racista, no tinc res contra els xinos, que aquests per lo general no van violant, agredint o sembrant el terror pels pobles catalans. Pero si que, com molta gent, estic fins els collons de la moronegrada que campa lliurement pels nostres carrers, amb una mentalitat masclista i homofobica, cometent milers de delictes a diari, robatoris, atracaments, baralles, actes incivics, agressions a les dones, etc
 • Lucky Luc1.316 2👍 1.478
  Vénen els millors.
 • __33577__97👍 35
  A Catalunya han entrat 6.000 MENAS en l'últim any, i la noticia és que un MENA ha comès 6 violacions.

  1 de 6.000 = a que tots els MENAS son violadors? siusplau, no generalitzem, que en general aquests menors es comporten decentment, i ens enriqueixen amb la diversitat cultural, hem de fer-nos la idea que seràn els futurs catalans, i tenim el deure d'educar-los i fer tot el possible per convertir-los en un futur, en persones de be. Ens hauriem d'adaptar una mica i fer un esforç.
  • anseso21.109 9 69👍 3.960
   El deure d'educarlos i cuidarlos el tenen els seus pares i si no poden fer-ho, que se'n faci càrrec el govern del Marroc o que no tinguin tants fills. Les despeses i problemes que causen alguns d'aquests nois no ens les hem de cercar amb acolliments caiguts del cel, penso.
   No és l'únic cas de violació per par de MENAS, com tampoc són únics casos els robatoris a cases properes a centres d'acolliment o al carrer.
   • __33577__97👍 35
    Jo penso que no cal generalitzar, és més, si apujéssim només una mica els impostos, podriem facilitar a tots els nouvinguts d'una llar amb unes condicions mínimes i una renta social que afavoriria i milloraria la seva qualitat de vida. I si roben no és perquè els agradi eh, és perquè degut a la seva situació social, es veuen obligats a fer-ho.
  • ViscalavergedeMontserrat174👍 55
   Un 10% es dedica a delinquir com a modus operandi vaig llegir en un informe sobre MENA's no esta malament acollir a 600 angeletes que desprès no sabem com gestionar perque no es poden retornar a enlloc. 
 • anseso21.109 9 69👍 3.960
  Casos aïllats...
 • Alcinou241 3👍 253
  Ja n'hi ha prou de publicar notícies racistes.
 • __33577__97👍 35
  Ahir un MORO MENOR va propinar 3 punyalades a un turista per robar-li el rellote.

  Pero pels progres suposo que devia ser culpa del turista per portar un rolex. Crec que aquest succes tant greu es mereixeria un fil propi.

Publicitat

Fòrums

 • 9.268.744 missatges
 • 220.076 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat